Dzozas

NFS: Shift

Rekomenduojami pranešimai

Man asmeniskai patiko si dalis. Gal tik lenktynes ir lenktynes, bet pacios lenktynes smagios. Visas lenktynes turi dirbt su varikliu. Tas man labai patinka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bent man ziauriai nepatiko Drifting'as, per jautrios masinos ir t.t. Manau viska sugadino tas drifteris is FALKEN komandos, kuris padejo EA, padaryti Drifting'o fizika.

Mano manymu, masinu fizikos niekada neis gerai padaryti kai 1 patyres zmogus, pasakoja EA kaip turi jaustis ir t.t. Kadangi nelabai ir eina papsakoti tai zodziu.

Galejo isodinti programuotoja i masina, ir leist jam pajausti kaip kas jaucias ir kita...

O dabar padare taip kad atrodo kad masinos sukibimas yra nerealus, ir prikibusios padangos.. O siaip zaidimas nuobodus, daug pasirinkimo nera. Lenktynes lenktynes ir viskas.

Kai ant x'p turėjau shifta, man shifto driftas labai patiko, ypač kai pasidarai iš vidaus vaizda, žiauriai gerai ir detaliai viskas atrodo, negalvojau, kad tiek išpaus iš nfs. Pvz su Bmw e36 tiuninguotu laisvai išdriftinadavau, daviau draugeliam tai visi užsisukdavo ant pirmo posukio, kaip kas įpratę ant lenktynių, gal priprastu prie kiek laiko, bet kiekvienam savo, reikes kada pasimt ant ps3 ir bandyt su vairu palošt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai ant x'p turėjau shifta, man shifto driftas labai patiko, ypač kai pasidarai iš vidaus vaizda, žiauriai gerai ir detaliai viskas atrodo, negalvojau, kad tiek išpaus iš nfs. Pvz su Bmw e36 tiuninguotu laisvai išdriftinadavau, daviau draugeliam tai visi užsisukdavo ant pirmo posukio, kaip kas įpratę ant lenktynių, gal priprastu prie kiek laiko, bet kiekvienam savo, reikes kada pasimt ant ps3 ir bandyt su vairu palošt :D

del pripratimo tai cia aisku kaip diena.as paloses kelias dienas shifta,nepalosiu litu racingu,ir atvirksciai,prie kiekvieno pripranti,kiekvienas savotiskai valdosi,reikia isijausti gan gerai,aisku tai uztrunka neilgai bet pripratimas tai cia jau kaip diena aisku.o del vairo tai isvis ten.nezinau gal kiti vienodai losia bet ka paseme.bet cia juk ne fps kur visi losiasi vienodai ar koks rpg kur visaks aisku.cia racing,ir bent jau as tai jei losiu viena racinga tai losiu tik ji tada kol pereinu arba kol neatsibosta.aisku pavirsutiniskai palost galima bet ka paemus,bet jei nori realiai jausti masina,aisku su cockpit view tiktai cia be kalbu,tai reikia prisiderint prie to zaidimo kuri losi.ir laisvai po vieno racingo perejas is kart ant kito pradzioj gali buti looseris,kol nepagauni ritmo.man shiftas tinka viskuom,ir turi daug ko ko neturi joks kitas racingas.itraukia ilgai ir ilgam,aisku ne taip gerai kaip Dirt2,dabar ,bet jei norisi tokio extreme tai sitie abu kaip tik.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Garsas tai toks nerealus, o tas greicio pojutis, kai susilieja vaizdas, tiesiog epic.. Laukiu antros dalies ziauriai, nes tas helmet cam'as dar labiau suteiks ta jausma....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tier 2 USA series vienose lenktynese su GT 500 Lacuna Seca trasoj gal 15 kartu restartinau lenktynes ant pirmo posukio..bet vistiek norisi vel megint nes kazkaip tas nenervina,tai vienas i gala ivaziuoja tai pats padarai klaida, bet vistiek laimejau po kokiu 20 bandymu. :) Forzoj buciau tiesiog rewindines ir sau laisvai pravaziaves,GT irgi nebutu tiek problemu. bet SHift masina sugaudyt tai tikrai sunku. nerealistiska ? kazkaip nesvarbu,svarbu kad smagu lost.ir nori dar,ir galvoji kad jei uzsimetei tai pameginsi pasivyt priesinikus vistiek nes zinai kad jie irgi padarys klaidu ant posukiu. ju ratai irgi blokuosis ir pavarys dumu,ir teksis i siena kuris nors. Shift kaip nenuspejamas bulius kurio niekaip neprisijaukinsi. gali bet kada uzmest masina kad ir lygiam keli ir isleksi is trasos,pilsi i siena vaizdas susilies,nezinosi kas darosi, bet vistiek noresi laimet. :)

nu geris..perejau i Tier3 galvoju nu dabar tai jau bus ragas ,masinos isvis nesugaudysiu. na po Tier 2 Porshe uztiuninto kai ten atrodo kad sprogsta kas gale ,jau taip traukia kai dugnais duodi kad neimanoma islaikyt vairo. galvojau Tier3 isvis nuzudys ten mane. pasirodo priesingai.paemiau Lambo, ta AWD. nu pasaka,pirmos lenktynes ir supratau kad as dar nieko nevairavau cia. kaip ir realybej na Super cara butu tikrai gana lengva vairuot manau ypac AWD. tai cia po Porshe ir Ford Gt 500 ,LAmbo posukiuose darai ka nori krc, o ant tiesios stabili kaip kulka jinai. nu geras. va cia tai kiekviena masina turi savo harakteri. argi to neturetu mums duoti visi racing simai..?? forzoj Aston martin vairuosis panasiai kaip Audi R8, ir Ferarri bus tas pats beveik.,tikrai ten nejauciau tokiu skirtumu kaip cia.nuo RWD prie AWD tikrai skirtumas cia ziaurus,. ir tos pacios AWD kaip skiriasi, Lanceris mano kaip sunkiai ima posukius ir tiesioj nesugaudysi, o cia Lambo paemi ir krc darai ka nori posuki slidinu tarp 2 priesinisku pro juos abu pralendu ir aplenkiu, ir skersas islekiu is posukio..buna toks jausmas kad..WOU!! specialiai vaira sumestum ir vistiek tau masina leistu ja pagaut . pvz GT 500 tai nuzudytu ten tave . :) ..

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas bande lekt Tier 4 Endurance lenktynes? ten kur trecias duoda tau 30 ratu "astunke" pravaziuot. FTW !! masacre ten krc..ok tu kad ir 1 buni , pirmi 4 ratai ir po tau jau keliai kertasi jusu,vieni lekia skersai tau kelio. ir tave nuskina kai obuoli,tada kai atsipeikeji nezinai i kuria puse vaziuot nes buni apsuktas ir ismestas neaisku kur. pradedi lekt pasirodo ne i ta puse varai arba neteisingai astunke pravaziavai.damn thats hard..bet kai fun kai prieki taves kazkas varo ir juos nuskina tie kiti.tada tu gali pravaziuot dar kazkaip, bet cia 30 ratu. jei taip puse ratu nuvares susimetysi ir ne ten pradesi vaziuot.. :mellow: pamenu tokia astunke turejo Grid atrodo irgi. buvo linksma, bet cia dar linksmiau , 16 masinu trasoj.visos kazkur lekia, ir kas pirma nosi iskisa i skersai einanti kelia ta ir skina be gailescio. meginau pristabdyt pries kirsdamas ta mirtina vieta bet kai kas nors paskui tave varo ir kala i tave ir tu buni nustumiamas ant kelio ,ir tada nuskintas belekur, ir nezinai i kurie puse vaziuot tai labai linksma krc..isvis kas isdryso lost Shift Endurance ? as jau perejau 10 ratu ir 30 ratu . vienas malonumas. ;)

toj astunkej kazkokia taktika gal reika sumastyt nes ten tai nzn kaip kitaip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas bande lekt Tier 4 Endurance lenktynes? ten kur trecias duoda tau 30 ratu "astunke" pravaziuot. FTW !! masacre ten krc..ok tu kad ir 1 buni , pirmi 4 ratai ir po tau jau keliai kertasi jusu,vieni lekia skersai tau kelio. ir tave nuskina kai obuoli,tada kai atsipeikeji nezinai i kuria puse vaziuot nes buni apsuktas ir ismestas neaisku kur. pradedi lekt pasirodo ne i ta puse varai arba neteisingai astunke pravaziavai.damn thats hard..bet kai fun kai prieki taves kazkas varo ir juos nuskina tie kiti.tada tu gali pravaziuot dar kazkaip, bet cia 30 ratu. jei taip puse ratu nuvares susimetysi ir ne ten pradesi vaziuot.. ;) pamenu tokia astunke turejo Grid atrodo irgi. buvo linksma, bet cia dar linksmiau , 16 masinu trasoj.visos kazkur lekia, ir kas pirma nosi iskisa i skersai einanti kelia ta ir skina be gailescio. meginau pristabdyt pries kirsdamas ta mirtina vieta bet kai kas nors paskui tave varo ir kala i tave ir tu buni nustumiamas ant kelio ,ir tada nuskintas belekur, ir nezinai i kurie puse vaziuot tai labai linksma krc..isvis kas isdryso lost Shift Endurance ? as jau perejau 10 ratu ir 30 ratu . vienas malonumas. :mellow:

toj astunkej kazkokia taktika gal reika sumastyt nes ten tai nzn kaip kitaip.

Endurance esu perejas tik ta astunke kaip tu sakai, ir nurburgring. Na nurburgring tai net nesinori vadint endurance nes tik trys ratai ;) o astunkei tai nenaudojau jokios taktikos, vaziavau visu greiciu pro ta sankryza, galvoju nuskins tai nuskins ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Endurance esu perejas tik ta astunke kaip tu sakai, ir nurburgring. Na nurburgring tai net nesinori vadint endurance nes tik trys ratai ;) o astunkei tai nenaudojau jokios taktikos, vaziavau visu greiciu pro ta sankryza, galvoju nuskins tai nuskins ;)

ir is 60 kartu nekart nenuskyne ? ;) nice man..na as maciau kad jei as pristabdau tai ir kiti tada pristabdo ten. butu ne problema pasivyt juos ir po nuskynimo bet nebezinai i kuria puse vaziuot tada jau. ;) variau 1, nuskyne, tapau 7 ,pavaziavau pora ratu ziuriu krentu zemyn,reiskia kazka netaip vaziavau jau..smagu cia kai matai kelias tuscias ir galvoji na gerai lekiu kas bus tas, ir oba netiketai jau leki i tvora ;) po to megini vaziuot, masina jau skersai velkasi ir netraukia. smagumelis ateinantiem 25 ratam stiklas sutrukinejas taip kad nieko nematai,ratai sukasi visi na lievo , ir dar ne i ta puse vaziuoji :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir is 60 kartu nekart nenuskyne ? ;) nice man..na as maciau kad jei as pristabdau tai ir kiti tada pristabdo ten. butu ne problema pasivyt juos ir po nuskynimo bet nebezinai i kuria puse vaziuot tada jau. :innocent: variau 1, nuskyne, tapau 7 ,pavaziavau pora ratu ziuriu krentu zemyn,reiskia kazka netaip vaziavau jau..smagu cia kai matai kelias tuscias ir galvoji na gerai lekiu kas bus tas, ir oba netiketai jau leki i tvora ;) po to megini vaziuot, masina jau skersai velkasi ir netraukia. smagumelis ateinantiem 25 ratam stiklas sutrukinejas taip kad nieko nematai,ratai sukasi visi na lievo , ir dar ne i ta puse vaziuoji ;)

Be abejo nuskyne, bet kazkaip man nebuvo problemu su gryzimu i trasa, gal tu ant sunkaus lygmens zaidi kad sunku tau juos prisivyt. Mane tik aplenkdavo ir jau ziuriu ant kito posukio guli apsivertes ;) Taip po biski po biski ir isiverzi keliais ratais i prieki

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka ir aš vėl pradėjau lošt shifta šianien ir ka galiu pasakyt tai kad su pulteliu daug smagiau lošiaisi negu kažkada lošėsi su klaviatura. Prisimenu su klava net i posukius pataikyt neidavo todėl ilgai tada jo nelošiau o dabar, kai normalei lošias tai ir idomumas atsirado jau perejau visa tier 1 šiandien ir dar kelis race iš tier 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Be abejo nuskyne, bet kazkaip man nebuvo problemu su gryzimu i trasa, gal tu ant sunkaus lygmens zaidi kad sunku tau juos prisivyt. Mane tik aplenkdavo ir jau ziuriu ant kito posukio guli apsivertes ;) Taip po biski po biski ir isiverzi keliais ratais i prieki

na akis juk "uzpila" tai kol prasikrapstai akis ,ziuri kad nieko nematai pro priekini stikla ir na buna kartais kad tave nusinesa ta banga i ta kita trasos dali kur tau nereikia but. ir krc nori gryzt pasirodo kad pries eisma reik skintis. ziuri ir jau 15 sekundziu atsilikes nuo kompu, k ten jau ir test, neverta. kad ne ne ant hard, ant normal. bet cia tas nieko nei pades nei pasunkins, skins vienodai ant bet kokio sunkumo, as ikirtau kad yra ten keli kompai kurie vis issisuka nuo to mirties tasko, blem iki 20 rato jau buvau davares, variau 3 kaip atsilieku 2 sekundem ,taip ir niekaip neprisiveju,kazkokia mistika buvo,ir baisu na nosi kist i ta vieta, ten isbadeja juk jie , jei tu stabdai ,nereiskia kad jiem rupi ka tu darai.

meginau dabar niura ten tuos 3 ratus. hmmhmm reikia matyt kita masina ieskot patogesne,nes lamborgas tai joja kaip ant arkliu ten :innocent: negaliu as su juo vaziuot. pravaziuoju 4 minutes ir dar bunu vis 7 vietoj. ;) nekalbu apie Corvete kur turiu pasidares Works. ten tai belekas, nera ka ne sakyt apie ja. negalima prisiliest prie akseleratoriaus isvis..baisu nu.. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na akis juk "uzpila" tai kol prasikrapstai akis ,ziuri kad nieko nematai pro priekini stikla ir na buna kartais kad tave nusinesa ta banga i ta kita trasos dali kur tau nereikia but. ir krc nori gryzt pasirodo kad pries eisma reik skintis. ziuri ir jau 15 sekundziu atsilikes nuo kompu, k ten jau ir test, neverta. kad ne ne ant hard, ant normal. bet cia tas nieko nei pades nei pasunkins, skins vienodai ant bet kokio sunkumo, as ikirtau kad yra ten keli kompai kurie vis issisuka nuo to mirties tasko, blem iki 20 rato jau buvau davares, variau 3 kaip atsilieku 2 sekundem ,taip ir niekaip neprisiveju,kazkokia mistika buvo,ir baisu na nosi kist i ta vieta, ten isbadeja juk jie , jei tu stabdai ,nereiskia kad jiem rupi ka tu darai.

meginau dabar niura ten tuos 3 ratus. hmmhmm reikia matyt kita masina ieskot patogesne,nes lamborgas tai joja kaip ant arkliu ten :innocent: negaliu as su juo vaziuot. pravaziuoju 4 minutes ir dar bunu vis 7 vietoj. ;) nekalbu apie Corvete kur turiu pasidares Works. ten tai belekas, nera ka ne sakyt apie ja. negalima prisiliest prie akseleratoriaus isvis..baisu nu.. ;)

As ringe su gtr specv variau, paskutiniam rate susimeciau pries ta ilga tiesiaja, tai isplesiau pergale tik nukirsdamas kampa paskutiniuose posukiuose ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.