Dzozas

NFS: Shift

Rekomenduojami pranešimai

Nu ka zaidima baigiu pereit tai galiu pasakyt tok for fun nera tobulas,grafika tai visai nieko patinka kai stiklas suskyla,damage tai ziaurus kaip jau minejo scalman invaziuoji i kito sikna tai jau ore buna flipus daro visokius :D

nepatiko garsas kaip jau minejau praitam poste del to kad zviegia ten tos masinos bent galetu kriokt o cia kai formule 1 bet jei palygunus su praitu nfs tai daug geresnis :P Jei vertinciau tai 7/10 :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O man tai sitas geimas 5/10. Valdymas labai neydomus, zaist lb lengva. grafika prastoka. Yra daug geresniu Racing geimu. Nezinau, jei reiktu pirkt tai tik uz 1$. Nes Nfs liks nfs. O nfs bent man asocijuojasi su gatviu lenktynemis Nakti. Visoki neona, turbo, Nos. Kaip ant Underground 2. Va ten tai NFS! O cia tai tik melziama karve...

Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jop man dar NFS:Most Wanted geras buvo,o kiti tai tokie seip sau,nusivaziavo nfs serija,na dar nesu bandes naujojio nfs:nitro ten irgi gatves lenktines tik masinos labai keistos ir apskritai zaidimas keistokas,kiek maciau video,na vistiek noreciau ji isbandyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, iki Carbon, buvo linksma, nes kiekviena dalis vis ka nors nauja pasiulydavo. O NFS:PS tai jau nezinau. Blogiausia dalis is visu. Po to ejo Udercover, rase jog bus Tuning kaip ant U2 ir taip toliau. O isirasiau, Tuning 0, po 3val zaidimu pereita 42%, taip viso ir neperejau, sitas tas pats. Tuning labai "slabnas". Taigi, nieko nesitikiu is Nitro... Isvis nusivyliau NFS serija....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai paskutine geriausia nfs dalis buwo underground2 poto jau nfs pradejo prastet. Nzn cia mano nuomone :grt:

Jo sutinku pilnai su tavim U2 ir MW buvo dar kazkas naujo nematyto stulbinancio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jie daro to ko nemoka neiseina jiems geru race game padaryt. Nes visi is need for speed laukia street racing mentus nuo kuriu begiot o jie kure savo nesamones.

Tikekimes pasimokis ir kurs kazka panasaus i NFS MW.

Ne į temą

It's not NFS Shift- It's NFS Shit :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jie daro to ko nemoka neiseina jiems geru race game padaryt. Nes visi is need for speed laukia street racing mentus nuo kuriu begiot o jie kure savo nesamones.

Tikekimes pasimokis ir kurs kazka panasaus i NFS MW.

Ne į temą

It's not NFS Shift- It's NFS Shit :)
Jo sia dalim nusivyliau bet vistek zaidas ira superinis :) idomu lenktyniauti db perejau jau kaskur 45% manau , bet vistek pagal nfs turejo buti ,daug rebaus tuningo ir kitokio velnio , aisku lakstimas nuo mentu ,nelegalios lenktynes ir tt :) bet vistek zb shiftas ira :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai geras zaidimas,grafika,masinos superines :) man asmeniskai zymiai geresnis uz forza III :) Vistiek man geriausia dalis is visu NFS tai underground 2 poto Most Wanted ir galiausiai Undercover o Shift savaip neblogas :)

Redagavo MrAlex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki stai zaidziu nfs shifta ir einu misija kur reikia vazioti su Corvetem ir bum , didziulis bugas , neina pavazioti duodi gazo ji nejuda is vietos padekite kas galite , man taspats kaip per si video tokioje pacioje vietoje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tikrai labai geras geimas jei ka. ilgai as cia laukiau kol ji ismeginau,bet ne kiek nesigailiu.po nuobodziu F3 ,tai cia tikrai reikia su vairu dirbt vis laika.ir trasos superines grazios.biski damage kazkur dingo ,bet tai nieko..nu demo versijoj atismenu stiklas pareidavo saibom priekinis,ant pilnos to nera,ne bet tas neesme, cia damage man visai ir nerupi.bet kai psmagu palekt ,ir tikrai nelengva.vienas rato isvaziavimas istrasos,ir jei dar kas bakstelejo uzpykes is galo ir atia..jokiu ten atsukimu ,jokiu nieko,darai restarrt.ir vet kartais tenka ji daryt kad ir po 10 kartu kol laimi..ehh kiek dziaugsmo duoda tas senas nissan 2000GT ...uhhh..gerulis ten..valdosi kaip laivas biski ,bet kiek reikia gerai ji ivaldyt kad islaikytum trasoj...ir patiko kad masinos tikra iskirtingai valdosi....ehh geriausias NFS iki siol koki losiau... :D

ne visada reikia tik realizmo ,tai gali tapti nuobodu po kiek laiko. o cia labai uzveda ...kad ir kas aplenkia tai ne beda.visada gali pasivyt..o kokiu avariju gali pasigrozet lekdamas..uhhh.. :D

kai niekas kitas nepadeda,visada yra Dirt2 bei Shift... abu suteikia ziauriai daug smagaus laiko...be to karjera cia man labai patiko.gali buti agresyvus..et tada ir pats gauni to pacio paragaut..arba taikus..valdymas patiko ne etodel kad jis butu super realistiskas.bet todel kad jis toks kokio reikia...vat butent toks...kai vaira reikai sukiot tikrai daznai..adrenalinas sukyla gerai....visas sistemas isjungus,palikus tik ABS ...ehh smagu buna...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bent man ziauriai nepatiko Drifting'as, per jautrios masinos ir t.t. Manau viska sugadino tas drifteris is FALKEN komandos, kuris padejo EA, padaryti Drifting'o fizika.

Mano manymu, masinu fizikos niekada neis gerai padaryti kai 1 patyres zmogus, pasakoja EA kaip turi jaustis ir t.t. Kadangi nelabai ir eina papsakoti tai zodziu.

Galejo isodinti programuotoja i masina, ir leist jam pajausti kaip kas jaucias ir kita...

O dabar padare taip kad atrodo kad masinos sukibimas yra nerealus, ir prikibusios padangos.. O siaip zaidimas nuobodus, daug pasirinkimo nera. Lenktynes lenktynes ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bent man ziauriai nepatiko Drifting'as, per jautrios masinos ir t.t. Manau viska sugadino tas drifteris is FALKEN komandos, kuris padejo EA, padaryti Drifting'o fizika.

Mano manymu, masinu fizikos niekada neis gerai padaryti kai 1 patyres zmogus, pasakoja EA kaip turi jaustis ir t.t. Kadangi nelabai ir eina papsakoti tai zodziu.

Galejo isodinti programuotoja i masina, ir leist jam pajausti kaip kas jaucias ir kita...

O dabar padare taip kad atrodo kad masinos sukibimas yra nerealus, ir prikibusios padangos.. O siaip zaidimas nuobodus, daug pasirinkimo nera. Lenktynes lenktynes ir viskas.

del sukibimo absoliuciai priesingai,jau kur kur bet sitam racinge tai tikrai reikia dirbti su vairu visa laika.visiskai nera to per didelio sukibimo.nuobodzioz?? palosk kitus racingus, cia man vienas ir tikrai ne nuobodziausiu racingu.lenktyns,lenktynes tai del to ir vadinasi racing jei ka,kad butu lentkynes po lenktyniu. tarp lenktyniu gali tiunint masina.persidazyt ir pan. lenktyniaudamas gauni tuos taskus uz kazka padaryta,man va tas tai ziauriai patiko,po to kituose racinguose taip ir laukdavau tasku uz svariai aplenkta priesininka,mana cia jie labai gerai pataike tiek su fizika,tiek su damage,turiu omeni ne vizualu damage bet tai kaip jauti viska sededamas masinoj ,kaip kamera juda,kaip metosi i sonus,kaip vaizdas susilieja,na visi sit idalykai kurie paveikia tavo kelio ir aplinkos matyma. Drifto net nelosiau,nes nedomina,tai negaliu pasakyt,gal jis ten ir nekaip padarytas.bet viso kitos lenktynes tiesiog itraukia losti toliau ir toliau,ir tikrai nera lengva,gali bet kada padaryt klaidele ir likt gale.to nebuna kituose garsiuose racinguose siaip,ten jei jau ismokai trasa tai jokiu staigmenu nebus,va ten tai nuobodybe tikra.o cia priesininkai labai gerai atakuoja,arba jei buni jiem agresyvus jie atsakoo tuo paciu,ir siaip nera liurbiai kurie leidziasi taip lengvai aplenkiami.va siti visi dalykai ir turi buti racinguose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.