Dzozas

NFS: Shift

Rekomenduojami pranešimai

Na išbandžiau, tikrai labai patiko... :-)

Gražiai mašinos vidus padarytas, patinka man taip važinėtis... :]]

Redagavo Kaifas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pabandžiau ir aš. Iki simuliatoriaus tikro jam dar tooli gražu. Bet lyginant su buvusiais NFS, tai jo, čia kažkas eita link simuliatoriaus. Poto niekaip nesuprantu kokio velnio važiuojant lygiu keliu ir šiek tiek pasukus vairą mašinos galas eina skersas ? Čia nesvarbu važiuojant galu varomu ar 4x4 tokia nesąmonė yra. Kiek persistengta. Bet va galiu pagirt cockpit view. Didelis regėjimo laukas, matai daug aplinkos ir taip lengviau orientuotis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne nu as tik isirasiau pameginti sakau bus vel kokia haltura :) sedau ir per 3h dasikapsciau ant normal iki 2 turo :) pirmo tura visus mapus pirmas pervariau. gavau kabli kaip sakoma ;D Nzn man tai labai patiko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau pabandziau ,neblogas.Labai idomiai visos masinos valdos.Bet patinka kitus varzovus apsukinet.Dar patiko driftas , slysti reikia moketi ce ne taip kaip per U2 cia gali padaryti ir 180.vnz labai smagu padriftint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kagi, tikrai šis žaidimas manęs nenuvylė. Smagu visai pavažinėti, tiuningas toks koks ir turi būti, o ne kažkoks mašinos sugadinimas. Driftas - Super, nors aišku trūksta iki tobulumo, bet viskas ganėtinai gerai padaryta. Taigi, mano nuomone NFS pakilo nuo pastarųjų 3ų praeitų žaidimų. Vertinimas balais: 8/10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nėra niekam tokios problemos? Burned with ImgBurn like any other xbox 360 iso. But this one doesnt work. Identifies as a regular DVD with the XBOX video logo on it.

Help! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nėra niekam tokios problemos? Burned with ImgBurn like any other xbox 360 iso. But this one doesnt work. Identifies as a regular DVD with the XBOX video logo on it.

Help! :)

koks firmware? jeigu 1.4 pripatchinai .iso image'ą?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koks firmware? jeigu 1.4 pripatchinai .iso image'ą?

Pirkau konsolę nuflashintą ir tiksliai nežinau, koks firmware įrašytas. Greičiausiai 1.5, bet gali būt ir 1.4. Tiesiog niekada dar neteko nieko nei patchint, nieko daryt, išskyrus žaidimo įrašymą į DVD. :)

Ok, bet sakykim, noriu patchinti, pamėgint ar tada veiks, tai čia viskas per abgx360? Ačiū už pagalbą. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirkau konsolę nuflashintą ir tiksliai nežinau, koks firmware įrašytas. Greičiausiai 1.5, bet gali būt ir 1.4. Tiesiog niekada dar neteko nieko nei patchint, nieko daryt, išskyrus žaidimo įrašymą į DVD. :D

Ok, bet sakykim, noriu patchinti, pamėgint ar tada veiks, tai čia viskas per abgx360? Ačiū už pagalbą. :D

Manau geriau paciam persiflashint, jai irasytas iXtreme, nereikes tos aparaturos, tik prie PC dvd pajungi per SATA kabeli, paspaudi kad rakta skanuotu, ir nufleshini (Cia jaigu LiteOn diskasukis :D )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniskai shiftas per daug monotoniskas. Bet grafika suzavejo lb detaliai padaryta viskas..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beveik sutikčiau, kad čia Shi*t'as. : ) Patiko mašinų vidus tikrai, grafika graži, bet gameplay kažkoks kvailokas man (valdymas mašinos), tos lenktynės žiedinės irgi nesmagiausios, o įdomiausia tai, jog pirma teko išsikept Shift ir tada Dirt2, tai po Shift'o įsidėjau Dirt2 ir Shift'ą numečiau šalin, Dirt'as daug geresnis man pasirodė viskuo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NA nezinau man NFS:Shift atsiduoda tuo paciu mano nemegstamu NFS:ProStreet. Na aisq aplinka grazi detalizacija puiki, na bet ne prie sirdie sitas game'as. Asmenine nuomone. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.