neilazz

XBOX 360 artifaktai arba kažkas panašaus

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki.

Maždaug prieš savaitę susitvarkiau savo XBOX 360, kuris buvo gavęs E74 (ir Falconai miršta laikomi gerai vėdinamoj vietoj, bet čia jau kita istorija...). Viskas veikė puikiai ir maniau, kad laikys bent porą mėnesių, tačiau vakar žaidžiant "Prototype" prasidėjo artifaktai. Kaip tai atrodo žiūrėti čia! Iš pradžių tik vos vos matėsi, paskui jų pradėjo daugėti. O dabar tai nei daugėja nei mažėja. Kas įdomiausia, kad juos rodo tik žaidžiant patį žaidimą, o tarkim nuėjus į žaidimo meniu/dashboard ar dar kur nors viskas gerai, nėra jokių artifaktų.

Perkaista?

Nemanau, nes tik pajungus XBOX 360 ir pradėjus žaisti, iškart pasirodo ir jie :/ + laikau XBOX 360 neuždėjęs viršutinės korpuso dalies (pradėjau taip laikyt po E74 sutvarkymo). Štai taip:

Nuotrauka

Problemos su kabeliais/TV/monitoriais?

Nemanau, nes išbandžiau kabelius: HDMI->HDMI, HDMI->DVI, VGA HD AV. Du TV ir LCD monitorių. Vistiek tas pats.

Artėja galutinė ir nepataisoma XBOX 360 mirtis? :)

O gal vis dėlto yra būdų kaip pataisyti šitą dalyką? :D

p.s. tame mano įdėtame video atrodo baisiau nei iš tikrųjų atrodo žaidžiant.

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As per telefona, tad negaliu paziuret. Kartais nemeto vaizdo visokiais spalvotais ar juodais taskeliais, linijom ? Jei taip, tai PM :ph34r:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ir kiek gi laiko atlaike tau boxas ? :ph34r:

Ne į temą

Pirmas mano XBOX 360 (Falcon) atlaikė 1 metus ir kelias dienas (baigėsi garantija ir nudvėso), o antrą pliką XBOX 360 (taip pat Falcon) pirkau iš ebay, tai kelis mėn :/ Ir kaip visada ekrane pasirodo E74 :angry:

Trečias kartas laimingas, tai gal gausiu RROD :D

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pirmas mano XBOX 360 (Falcon) atlaikė 1 metus ir kelias dienas (baigėsi garantija ir nudvėso), o antrą pliką XBOX 360 (taip pat Falcon) pirkau iš ebay, tai kelis mėn :/ Ir kaip visada ekrane pasirodo E74 :ph34r:

Trečias kartas laimingas, tai gal gausiu RROD :D

Ne į temą

Nu man jau falconas mano laiko metus ir 4 men mazdaug...Boxas labai daznai buna isjungtas nes nelabai laiko zaist buna ir kartais nera tiesiog ka zaist , o kai jau losiu tai kokias 5h per diena...Nedaug...Nors buna kad ir iki 8h buna ijungtas...Meldziuosi kad negauciau E74...Ar RROD...Butu shit :angry:
Redagavo Flipex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

As savo boxa vel susitvarkiau :ph34r: Nezinau, dienai ar dviem, bet siandien mass effect visa diena losiau, nesvarbu, kad vaizdas dalinai buvo deformuotas :angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien įsijungiau XBOX 360 ir vėl ekrane E74. Greitai sutvarkiau ir vėl viskas gerai, vaizdas puikus. Nėra jokių taškelių/artifaktų ir kitų šūdelių ekrane.

Jaučiu dabar kas savaitę taip reiks tvarkyt.

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noretum :badmood: Jei losi iki taskeliu pasirodymo, tai didele tikimybe, kad kita diena ijungus vel degs viena lempa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.