GorDo

XBL Playmanija

Rekomenduojami pranešimai

Koks jums idomiausias live zaidimas,kuris kabina stipriai? :))

Battlefield Bad Company 2, taip uzkabino, kad kelis menesius ji ir tezaidziau, ziauriai laukiu BF3. Dar visai nieko Call of Duty serija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

matau gordo dadejo dar gamerscore ir rep, tikrai tobuleja jo saitukas.

tik man toks idomus dalykas krenta i aki, tas amzius. tai cia mano amzius ar ta zmoniu grupe su kuria as noreciau zaisti?

nes toks vaizdas jei as 21-25 tai jau jaunesi ar vyresni negali su manim zaisti.

ne geriau padaryti kad matytysi tikslus amzius zaidejo ir jo nustatyta kitu zaideju amziaus riba su kuriais jis noretu zaisti, tarkim 15-26 ar 20-35, kaip kam geriau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koks jums idomiausias live zaidimas,kuris kabina stipriai? :nunchuks:)

Mane iki siol kabina Fight night round 4, kad ir kiek jau atzaistas, bet online taip smagu pasidauzyti, dirt 2 - jegele, NFS:Shift, nba 2k11 - sitie patys mano zaidziamiausi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu galit, Medal of Honor istrinkit, o irasykit MW2. Sorry, kad taip daznai redaguoju, tiesiog pabodo tas game. :thumbsup4:

Redagavo GorDo
DONE

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu galit, Medal of Honor istrinkit, o irasykit MW2. Sorry, kad taip daznai redaguoju, tiesiog pabodo tas game. :)

Štai dėl tokių priežasčių ir reikia leisti žaidėjams patiems reguliuoti savo žaidimų sąrašą. Matau yra milijonas trumpinimų ir pan. Todėl reikia suteikti galimybę checkbox'ų pagalba sužymėti patiems mėgiamus online žaidimus. Be abejo žaidimų sąrašas turi būti dumpinamas iš xbox.com ar kt. saitų.

O tada jau neribotos galimybės ir programerio išmonė: filtravimas pagal žaidimus, amžių, valandas, kada žaidžia, pagal...

-------

-------

O aš jau baigiau savo pasikeitimo akciją.. Nedidukas gamertag'o keitimas - didelių pokyčių dalis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GT: the cartel088

Zaidziu: black ops,bad company pakolkas:) dar klausimas ar verta gta4 pirkti ir per live zaisti?:whistling:

Redagavo GorDo
invme.net/join

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar verta gta4 pirkti ir per live zaisti?-_-

Jei megsti gta tj aisq pirk.

GT: the cartel088

Zaidziu: black ops,bad company pakolkas:) dar klausimas ar verta gta4 pirkti ir per live zaisti?;)

Btw cia eik ir uzsiregink i plm xbox live grupe. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@ViPeRkillz

Dekui, seip pakeitimu esu padares daugiau tik dar visko nesukeles. Perkodavau visa join sistema kad man kuo lengviau butu sukelti jus, Meniu su D.U.K, linkus i plm profilius t.t

Del amziaus - Rodoma jusu amziaus grupe, cia nereiskia kad nenori zaisti su kita amziaus grupe.

Gal ir durna bet dabar gal ir pervelu keisti kaska ir klausti kiekvieno kas jau yra prisijunge rasyti savo tikslu amziu. Gal geriau palikti kaip yra iki kada igivendinsiu "Edit"(Keisti viska patciam) funkcija :/

Arba galiu prideti dar laukely prie amziaus (Join formoi) - [ Pasirinkti amziaus grupe ] arba [ Tikslus amzius ] ar kaska tokio.

@bat0nas

Dabar tai ir bandau padaryti, seip nera labai sunku, padaryciau per pora naktu jei pilnai uzsijimciau.. neturiu tam laiko siuo metu deja.

Visgi cia tik mano toks kaip hobis kai neturiu ka veikti. O tai nedaznai atsitinka, net ir dabar 5'ta diena savoi lovoi net nemiegojes, net nesneku apie sava pc.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vel pakeiciau profilii GT: Kudas LTU Dekoju :D

Tai jau pradesi zaist ar dar tik profili susikurei?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.