Jojuks

Koks budas...

Rekomenduojami pranešimai

Koks budas yra pats paprasciausias norint prisijungti i xbox live,kad nereiketu jokiu routeriu bei modemu pirkti.

Kitas klausimas butu ,kadangi ash toks zalias ir nesuprantu technikoi visko,kam reikalingi routerei bei modemai,ir kuom jie skiriasi,ir ar routeriui butinai reikia xbox360 wireless adaptoriaus..?

Aciu tam kas pades siam zaliam zmogui :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ikist kabeli i xboxa pc intiko kabeli,suvest pc MAC adresa (prie advanced berods),ir turetu veikt.

Routeriai reikalingi norint paskirstyti interneta per keleta kompiuteriu.Pvz dbr gali tik pc intika turet,su routeriu gali turet intika ant pc,xbox,laptopo.

Kam modemo reik nezinau,pats tokio nesu turejes.

Nebent zadi jungtis belaidziu rysiu (laidinis geresnis) :)

Redagavo citky

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kaip supratau jog viena ethernet cable gala prijungti prie x360,o kita reikia prijungti i networko kistuka ar i pc?

Redagavo Jojuks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

I ta kistuka.bet gausi perkisinet kas syki kai noresi interneto ant pc arba xboxo.Gali nusipirkti 2 kabeli ir jungti nuo pc,bet as nezinau ka ten daryti :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei nori kad butu ir ant pc ir xbox, reikia atntros tinklo plokstes.

Bandziau as ikisti ethernet cable i xbox360 o kita gala i networko ta lizda[nors nei vienam vid nebuvau to mates], tada pabandziau prisijunti i xbox live bet man rodo jog nera intiko.Tada kaip dauguma youtube video kieik esu mates vel ikisau ethernet cable i x360 o kita i pc vietoi networKo galo,bet vistiek intiko nebuvo,nors kiek esu mates video kai ikisa i pc ethernet cable o kita aisku i x360, tai atsiranda wireless connection network sharing centre,o pas mane neatsiranda wire less network connection,bandziau add wireless connection device bet man jokio devce neranda.Tai gal tai reiskia jog man tikrai reike antros tinklo plokstes,ar as kaska netaip darau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali buti kad reikes 2 plokstes.E,o kai kisai kabeli i xbox ir pc,i networko kistuka kas nors buvo ikista? :)

O intiko nera cia aplamai connection not found ar koks DNS error?

Redagavo citky

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali buti kad reikes 2 plokstes.E,o kai kisai kabeli i xbox ir pc,i networko kistuka kas nors buvo ikista? :D

O intiko nera cia aplamai connection not found ar koks DNS error?

Buvo i pc ikistas tik mano ethernt cable xD,dabar supratau jog reikia jog tas intiko galas tai pat butu ikistas i pc,reikia kad sie abu galai butu ikisti i pc.Taip tikrai man reikes 2 plokstes dabar supratau ,kad i pc kuriam nera networko ikisau ethernet cable veltui :D ,arba vietoi 2 plokstes gal reiketu nusipirkti modem,gal zinot kuris pigiau kainuotu?

P.S DNS erroro nebuvo

Redagavo Jojuks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vietoj plokstes reikia routerio,o ne modemo.Plokste kiek zinau turetu buti pigesne.

Nuotrauka

Cia va kaip as pasijunges :D

Redagavo citky

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jai naudosies antra tinklo plokste, PC tures buti visada ijungtas, jai noresi Xboxe turet interneta tai kad pirk routeri.

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aciu :D ,bet norejau paklausti dar dvieju klausimu,ar butina tureti modema kad galetum prijungti routeri,nes visose youtube vid kiek teko matyti taip ir buvo daroma.ir antras klausimas,na radau how to connect to xbox live gida

Turn off your hardware (PC, Router and Xbox).

Connect the first Ethernet cable to an Ethernet port on your router and the Ethernet port on the back of your Xbox.

Connect the second Ethernet cable to another Ethernet port on your router and the Ethernet port on your PC Network Interface Card (NIC).

Turn on your router, then your PC.

Check your PC can access the Internet - your router may require a specific configuration to do this with your PC. Refer to the router’s instructions for specific support.

Turn on your Xbox. Make sure there isn't a disk in the disk tray.

Choose Xbox Live from the Xbox Dashboard.

Taigi suprant jog man tikrai reikes 2 tinklo plokstes... :) ar gerai supratau?

Redagavo Jojuks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nereik modemo jei pirksi routeri,as turiu routeri,bet NETURIU modemo.Ta kabeli kur dabar is kistuko i pc eina,kisi i routeri,o is jo kabelius dar kur reik :D

Redagavo citky

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.