plastiks

Profilio perkėlimas iš vieno į kitą HDD

Rekomenduojami pranešimai

Nusipirkau X'ą su hardu kuriame yra nupirkta ARCADE žaidimų, tačiau žaidžiu su savo senuoju hardu, nes ten yra mano profilis. Taigi, noriu paklausti:

Ar veiks tie ARCADE žaidimai, jeigu as perkelsiu savo profilį i tą hardą per xplorer360 (išardžius HDD case'ą ir prijungus per paprastą SATA kabelį) ir prisijungsiu su savo profiliu?

Jeigu nelabai supratote ko klausiu, parašykit, bandysiu paaiškinti tiksliau <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai jei tavo profilis live tai atsisiusk ji i ta kita HDD, padarai recover gamertag, suvedi emaila, passworda ir vsio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ieškojau tokios funkcijos, kad isiloginti su tuo profiliu kitame HDD bet niekaip neradau <_< O kaip bus su saved games jeigu taip padarysiu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirkau X'ą su hardu kuriame yra nupirkta ARCADE žaidimų, tačiau žaidžiu su savo senuoju hardu, nes ten yra mano profilis. Taigi, noriu paklausti:

Ar veiks tie ARCADE žaidimai, jeigu as perkelsiu savo profilį i tą hardą per xplorer360 (išardžius HDD case'ą ir prijungus per paprastą SATA kabelį) ir prisijungsiu su savo profiliu?

Jeigu nelabai supratote ko klausiu, parašykit, bandysiu paaiškinti tiksliau <_<

Trumpas atsakymas - Taip veiks, bet tik prisijungus i XBL

Jei nori kad veiktu offline tau reiks perleisti license naujam xbox'ui - Kaip tai padaryti rasi CIA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsirecoverinau ant kito HDD, ARCADE žaidimai veikia su mano profiliu, tačiau nėra nė vieno save game =\ gal kas žinot kokią išeitį?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

failus gali persikelt su spec laidu kuri gali nusipirk ebay, arba issiardyk hdd ir persimesk failus.

bet arcade zaidimai gali vistiek neveikti su tavo profiliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O su paprastu USB flash drive eitų persikelti saved games?

Ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O nebutu lengviau suvesti E -mail ir pasword?? :cheers:

Taigi sakau kad atsirecoverines buvau....bet nelieka saved games.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi sakau kad atsirecoverines buvau....bet nelieka saved games.

Ai jo as tada be save likau :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai jo as tada be save likau :rolleyes:

Galima seivus isimest tik reikes abu hdd ardyt ir pasijunkti prie kompo kaip isiardyti http://www.xbox-scene.com/tutorials-xbox36...0-hdd-drive.php
jei negaila pinigu tai yra conectivity kit pasieskok intike o programa rasi http://www.xbox-scene.com/tools-xbox360.php eik Harddrive Tools>Xplorer360 atsisiusk tada pasijunk sena HDD su pc eik (drive>open>harddrive or memcard...> tada Partition 3>ir isimesk i pc ta content visa folderi ten visi tavo seivai geimertegai zaidai ir pan tada pasijunk nauja harda ir susimesk i ten pat tuos failus ir vel turi savo seivus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.