scalman

Gran Turismo Online

Rekomenduojami pranešimai

taigi nusprendziau sukurti tema apie gran turismo pasiekimus,aisku pagrinde kalba eis apie GT5P online rezima,kokie pasiekimai,driftingas ,kokie reitingai pasuliniu mastu ir pan. idomu suzinot kas pradejo nuo kada driftint,ir kokie pasiekimai kieno. as pvz niekad nebuvau bandes drifto ant GT serijos,ir ismeginau pirma karta tik siandia,nors GT5P jau turiu jau senai bet niekad tas netrauke,taciau pasikeiciau accounta,ir teko viska pradet is naujo zaisti,ir pagalvojau o kodel neisbandzius ko as verta pasauliniu mastu tarp senu vilku kurie jau tuo uzsiima turbut ne menesi ir ne puse metu.kagi as pradejau siandien,isigijau pirma masina Honda Integra type R/04,ir sugalvojau iskart neloses jokiu racingu,ismegint jegas drifte,taigi nera jokio quick tune dar ,galima keisti tik padangas ir isjungti/ijungti kai kurias sistemas. taigi ko pasiekiau po mazdaug 2 val losimo,su standart simulation Honda Integra type R/04

Fuji Speedway F / N2/N1 - 15 rezultatas

Eiger Nordwand F / N1/N1 - 113

High Speed Ring F / N3/N1 - 46

po 20 min

Suzuka Circuit F / N2/N1 - 33 (per 20min pasiekta,ir toliau tik blogiau eina :thumbup: )

nezinau kaip kitiem bande,bet mano vaziavimas man paciam Sucks a lot,ir uz tai galima gauti dar tiek tasku? na keistai ten kartais tuos taskus gauni,kartais masina slysta kazkaip neteisingai pagal juos ir tasku isvis negauni,o kartais atrodo kad tuoj sustosi,ir viskas normaliai,daug tasku uztai gauni,na krc,o su padangu pasirinkimu tai manau galetum ir visa diena lsot viena trasa ir vistiek nerastum tinkamiausiu,vienos silpnai driftina bet masin,stabilesne,kitos daug duoda slydimo bet negali islaikyt masinos teisingai ir negauni tasku,bet na yra zmoniu kurie ten vaziuoja nzn kaip,bet kazkaip stebuklingai,ir visas pirmas vietas beveik uzima vienas zmogus ten, aisku japonas ;)

po 10 min London F / N3/N1 - 57

po velniu,londonas,pati baisiausia vieta driftint,nera vietos,ir negauni ne velnio tasku,be to tik du driftinimo taskai,10 min pavaziavau ir meciau.krc shh mano rezultatai,paskutinis shudas ;) idomu ka jus sugebat?

niekad iki tol nedariau to,ir atvirai sakant visai nepatiko,ir nemanu kad to gal ismokti kuo daugiau kartu vaziuodamas,bent jau ne as,man iseina is karto,o po to viskas tik blogeja,o tai pradeda knisti,bet bent jau kazkur norisi savo varda isiamzinti :notworthy: vistiek aplenkiau nemazai, bet vaziavau tai taip kad niekam nenoreciau rodyti is tikro,na man cia nera kuo didziuotis kad sakyciau ,va matei kaip isejo,ne to nebuna,nes zinau kad galiu daugiau,nes buna taip kad pirmas vietas taip gerai praleki o ant paskutines susimauni.

bent jau igauni manau siokiso tokios patirties su skirtingom padangu rusim,pamatai kaip masina valdosi,ir kaip gali valdytis,nes na tikrai normaliai zaisdamas niekad su padangom neeksperimentuodavau,o cia pamaciau kas kaip.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na man tai cia nera ko girtis,galvojau kas nors dar yra megines? nejau niekas... <_< galeciau girtis jei buciau gerai pravaziaves,o tokiu vaziavimu tai visai nesididziuoju :) ,nes kai paziuri tenai tu jau profu replay,tai pagalvoji ka ten pats veikei toj trasoj :)

o kas nors online reisina pries pasauli? ar time trial?

p.s. kas nelosia ir neturi ka pasakyt tai geriau jeu nieko tegul neraso. :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandžiau, bet supratau, kad be vairo ten neverta prasidėt. Reik nusipirkt G25 kažkaip.

o cia jau tik pripratimo dalykas,zmones ir su padu driftina ir labai gerai tai daro,taigi,vairo siaip nori dauguma,bet tikrai nereikia imt pacio brangiausio,yra geru vairu ir be G25

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.