needlas

Pure Pwnage

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, noriu ideti cia linka gal kas susidomes:

www.purepwnage.com

mano zodziais aprasymas taip skambetu:

Pro gameris kuris neturi darbo gyvena is jo "brolio" pinigu

ir aziecio draugelio.Tipo ten nuotikiu bus ir panasiai bet man tik pazvengt :)

paziurekit wnz verta.Gal kas ir mate o gal ir ne bet as nuo PP ir pradejau gejmint labai.

Net is ju shopo siunciuos viska ir sejp laukiu ju nauju epu, dabar gajla kad vienas ju aktorius mire ir sustojo biski filmavimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, noriu ideti cia linka gal kas susidomes:

www.purepwnage.com

mano zodziais aprasymas taip skambetu:

Pro gameris kuris neturi darbo gyvena is jo "brolio" pinigu

ir aziecio draugelio.Tipo ten nuotikiu bus ir panasiai bet man tik pazvengt :)

paziurekit wnz verta.Gal kas ir mate o gal ir ne bet as nuo PP ir pradejau gejmint labai.

Net is ju shopo siunciuos viska ir sejp laukiu ju nauju epu, dabar gajla kad vienas ju aktorius mire ir sustojo biski filmavimas.

Beprasmiskas tinklapis, visiskas no liferis'.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seip prikolai tai ten nieko... bet ai ka zinau, gal nereik man dar vieno video portalo, neturesiu noro ir laiko ziuret viska :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beprasmiskas tinklapis, visiskas no liferis'.

Na tie kas neiziuri vaidybos tai cia online serialas.Tipo dokumentinis apie gejmeri jeremy(teh_pwnerer)

bet nu tai aisku ar matet zmogu kuris cia atsiputes visa foruma aplostu ant bent kokiu geimu :)?

Bent jau jis skelbesi kad visi pasaulyje yra n00bai bet tik labai nedaug zmoniu tokie kaip jis ir tipo jei tu

ir visa gyvenima treniruosies tu vistiek busi n00bas bet treniruotas n00bas ir tipo jis jau nuo gimimo kazka turejo :):dwn::):):D kyle tipo jo brolis tai nifiga ne jo brolis o draugas,kambariokas.Tipo viskas prasidejo kai

jis ejdavo i filmavimo klase ir jam reikejo filmuko.jeremis visalaik su savo uber gamer maikonu losdavo CnC

ir pradejo filmuot.tai aisku nej vienas is ju nera daunai ar dar kokie duhai.episodas isleidziamas kas 1-2 men dabar jau 3cia leidzia :) aisku vistiek isleidzia.Buna priemieros skirtinguose vietuose.Ten teatruose jie susirenka kalba ir tada rodo.nu visko krc buna ir parduotuve ir pns.dar yra masterer.Jis treniruodavo jeremy.ismoke ten visokiu uber micro tipo kad nesveikai raso greitai ir zaidzia ir pns.jis apsirenges nindzes kostiumu.atrodo kaip lama :) ten istikro ir yra tas kyle.jo balsas pakeistas :) dar yra Fps_doug.Jis nesveikas ir pasineses ant cs'o.Jei turetu sautuva rankoj nusautu visus pakeliui :D populiariausi jo sakiniai:Boom Headshot ir mabe i want to join a army, its basicly FPS but with better graphics.

Dar yra dave kuris turi irgi savo laida :D Cooking with dave.Jis ten valgyt daro ir prikolus meto.Tai tipo jeremio draugelis ir visalaik arba losia arba daro valgyt.Bet suprast ji sunku :D Azietis jis krc :D

Tai tikram gyvenime viskas ne taip ir jeremio vardas kitoks ir jis ne gejmeris.kyle irgi turi kita varda ir jis ne toks duhas ir nevaiksto visalaik su kamera.fps dougas is viso biski tik losia cs'a ar kitus fps.jis turi darba ir t.t bei taip pat kita varda.

O su dawei tai nzn :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.