Rekomenduojami pranešimai

Gal jau išsikepusių yra ? Būtų įdomu nuomonę išgirst :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Grafika tai labai gera, tik misijos man kažkokios nuobodžios...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tragiskas, pasileidau ant 4:3 moniko krc widescreen rezoliucija ir uz ekrano rodo zdz tragiska... grafika nieko nieko, bet ten plaukiot bisk reik. nu tas pats kas pirmas, bet nusivyliau del to kad iskiknisineja su rezoliucija...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Grafika puiki, garsas kiek monotoniškas. Reikia priprasti prie to kablio, nes iš pradžių makaluojiesi labai. Man truputį per daug open world, galėtų labiau linijinis būti, nes klajoji klajoji kol nušauna... Šiaip smagus, su malūnsparniu smagu taškyti viską, galima upgradinti ginklus, galima paprašyti bičo, kad su malūnsparniu nuleistų kur reikia, kad nereikėtų valandą su motociklu važiuoti į kitą salos galą. Panašu, kad labai ilgas ir nuolat yra ką veikti (naikinti bazes, užgrobinėti teritorijas, rinkti dėžes upgreidams ir t. t.).

Kol kas ~8/10.

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man zaidimas visai patinka ;) Kalbys idomus dalykelis, ypac fun su juo prisauti masinas prie zemes, kad apverstu :) Su tuo monitorium tai tiesa, biski trukdo, bet nieko :D Tik sunkoka gaudytis tarp misiju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien arba rytoj išbandysiu, parašysiu ar patiko - žiūrint iš video labai noriu išbandyt, tik savo iksą laikau ne namie.

Šiaip iš video žaidimas atrodo nuostabus (bent man), nes daug vietos, gta stilius ir daug veiksmo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepykit, kad antras pranešimas iš eilės, bet paga šį video tas spring update yra Just Cause 2 žaidime, aš buvau atnaujinęs, nes reikėjo, bet dar netikrinau USB įrenginių ir X360 ne namie šiuo metu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

~16h pražaidžiau ir numečiau. Galiu pasakyt tik tiek - nuobuodybė. Viskas tas pats per tą patį. Kelios faction misijos - dažniausiai iššaudyt ir kur nors nuskrist ar paimt, bet šaudyt, paskui stronghold takeover kur nuvarai, išpyškini ir viskas ir agency misija taipogi ką nors nušaut. Tragiškas žaidimas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

~16h pražaidžiau ir numečiau. Galiu pasakyt tik tiek - nuobuodybė. Viskas tas pats per tą patį. Kelios faction misijos - dažniausiai iššaudyt ir kur nors nuskrist ar paimt, bet šaudyt, paskui stronghold takeover kur nuvarai, išpyškini ir viskas ir agency misija taipogi ką nors nušaut. Tragiškas žaidimas...

Ne į temą

O dar gyresi kad 100h geimplejus :D

As gal net geriau nerizikuosiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O dar gyresi kad 100h geimplejus :D

As gal net geriau nerizikuosiu

keista kai vieno geimerio nuomone gali kazka lemti?? kas jam patinka tai ne tau gal.ir atvirksciai.isvis kazkieno nuomones apie zaidima man 0 demesio isvis visada buvo ir bus...kazkam zaidimas shh..man gal jis labai idomus...ziurint kam ko reikia..dar zaidimas gali buti ne visom nuotaikom,ne visom dienom losti ir pan. pvz siandia noriu racing..po menesio noresiu horror. bet tai siandia tikrai nelosiu to horror,nu niekaip neprisiversciau,nes man dzin ant jo..

zaidimas geras tame ka jis daro tikrai gerai...stuntus ivairius..todel nereikia jame ieskoti to ko niekas i ji ir nedejo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikriausiai nesurasčiau žaidimo kuris labiau tiktu žodžiui - monotonija. Misijos tragiskos, taspats per tapatį, man įdomiau per miestus vaikščiot kol surenku 100% nei tas misijas daryti. Pabaigęs paskutinę agency misiją, buvau parėjas žaidimą tik 29% :D Dabar 52% ir kaip iki 75% davaryt tai nežinau, nes žaidimo pavadinimo net nebesinori girdėt.

P.S. DLC tai juokingas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.