Redzis

Silent Hill

Rekomenduojami pranešimai

o man jau jo nesiuncia uzp.. :evil: negaliu kaip nerwina kai taip atsitinka :evil: :x dar parsisiunciau trnasformers bet fylmas ne nuo pradziu ir kino teatre filmuotas girdis kaip kazkas kosti ir pan :):)

Nu ka jau ka, bet transformerius tik kino teatre ziuret... efektai zmogau efektai... :roll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu tai ciuju reiks nulekt paziuret kai turesiu tam lt...Bet pirma reikia gaut silent hill :roll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai ciuju reiks nulekt paziuret kai turesiu tam lt...Bet pirma reikia gaut silent hill :roll:

eik online ir ziurek be jokiu siuntimu,kazkur buvau rades padoru irasa visai,arba tada paimk koki dvd diska gera ir pasiziurek su geru garsu ir sodriais zemais,nes sitam filmui tikrai reikia gera garsa turet,kaip ir visi zaidimai,kas zaide tai zino ka reiskia garsas silent hille 8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na garsas butu ciuju wisai nprmalus pas mane prie pc 5-1 koloneles tai groja siaip wisai normaliai fylmuj gerai paziuret uztenka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na garsas butu ciuju wisai nprmalus pas mane prie pc 5-1 koloneles tai groja siaip wisai normaliai fylmuj gerai paziuret uztenka.

na jei geros tos pc kolonkes tada butu gerai,tik irasa gauk AC3 garsu,nes patikek sitam filme kur stereo ir kur 5.1 tai skirtumas ziaurus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.