Redzis

Silent Hill

Rekomenduojami pranešimai

Silent Hill

Horror

Silent Hill

Silent Hill

Horror

Apžvalga

Rose, a desperate mother takes her adopted daughter, Sharon, to the town of Silent Hill in an attempt to cure her of her ailment. After a violent car crash, Sharon disappears and Rose begins a desperate search to get her back. She descends into the center of the twisted reality of a town's terrible secret. Pursued by grotesquely deformed creatures and townspeople stuck in permanent purgatory, Rose begins to uncover the truth behind the apocalyptic disaster that burned the town 30 years earlier.

Anonsas

Vaidina

• Radha Mitchell
    Radha Mitchell
    Rose Da Silva
  • Sean Bean
    Sean Bean
    Christopher Da Silva
  • Jodelle Ferland
    Jodelle Ferland
    Sharon / Alessa
  • Laurie Holden
    Laurie Holden
    Cybil Bennett
  • Deborah Kara Unger
    Deborah Kara Unger
    Dahlia Gillespie
  • Kim Coates
    Kim Coates
    Officer Thomas Gucci
  • Tanya Allen
    Tanya Allen
    Anna
  • Alice Krige
    Alice Krige
    Christabella

Na kas mates sita filma?As kiek paziurejau per youtube tai man pasirode wertas demesio filmas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as ziurejau seip geras geriausiai tai buvoo filmu galas kur didziausias siaubas prasideda. bet seip smagu ziuret kai ena mergu ir ziuri kazkoks issigimes is galo eina kuriam rankos is uzpakalio auga ir pradeda kazkokia rugstim vemt bet ne is burnos o tiesiai is pilvo. tokie filmai man patinka :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai reiks gaut sita fylma.Man ir tokie patinka.Db tai laukiu kol RE3 fylmas pasirodys 8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geras filmas,tikrai geras,man patiko,bet geriem filmam reikia ir gero iraso ir kas labai svarbu tai gero garso,tokius filmus ziurau arba kino teatre arba per namu kina is DVD arba gero divx iraso bet tokiu rast tikrai sunku,jau kiek meslo gali prisisiust su uzrasu dvdrip tai sakes,arba buna koks š**** irasas arba geriausia tai kai buna kitas filmas isvis,siunciau cia as va ant dienu du naujausius filmus tipo geru irasu viska per torentus,tai abu filmai buvo Snaiperis,nors nei vieno snauperio isvis nesiunciau,cia tai geras,siunti kelias dienas,ir cia tau toki sudo pakisa :D isvis mazai intere dar HD filma o gaila,pilna tokiu prastu irasu kad net gaila ziuret,jau tikrai paziurejas ta silent hilla kur kino teatre nufilmuota tai puses filmos isvis nematytum nes butu per tamsu ka nors iziuret,o dar puse nesuprastum gerai nes butu garsas lievas,mano tai tokia nuomone arba ziuret taip kad drebetu sienos ir langai namie gera irasa,arba kine,o siaip ziuret toki filma kur garsas duoda gal daugiau nei vaizdas,su prastu garsu tai geriau isvis neziuret,nes nepaliks tokio ispudzio koki turetu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as tai siunciuosi ji bet ciuju kokybe nebus pati geriausia nes tik 700mb uzima...O sitas fylmas pagal pirma silent hilla kurtas ar kuria kita dali?Man tai atrodo kad pagal pyrma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as nezinau bet ten tokia moteris turejo dukra kuri vaiksciojo per miegus ir kartodavo silent hill paskui ta moteris vaziavo i ta silent hilla ir sutiko kazkoke policininke ir paskui ir moteris ir ta policininke istrigo ir ten prasidejo viskas. :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na sita as zn ir tai man primena pyrma silent hilla tik kad waikscijai ten su wyru.laukiu nesulaukiu kol parsius 8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip Filmas Geras. Bet asmeniskai mane nuvyle. Pagrndinis siuzetas pajimtas is pirmojo Silent Hillo zaidimo. Kas zaide pirmaji Silent Hilla tas pamatys daug epizodu is pacio zaidimo. Pradedant avarija ir.. Na, o jau toliau patis pamatysite. :) siaip pagrindini vaidmeni atidave Moteriai, bet per zaidima "vaidmuo" buvo atiduotas Henriui Meisonui (jei neklystu) Na, bet siuskis. Manau filmas nenuvils. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau 80% parsiunte 8) siandien jau gal ziuresiu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo 700 mb tai tikrai nebus labai jau geras irasas,tai jau tada tas pats kaip ziuret tuos filmus online,nereik nieko siustis,ir irasu buna ir geru,divx kokybes,tik va naujausiu filmu irasai tai is kio teatro su kamera daryti,tai jau visai apgailetinai cia,kam gadint gera filma ziurint blogu irasu,man tai kokybe svarbiausia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BT GERAS yra atrodo (bent jau buvo) LT kalba. Šiaip LT torrent trekuose šitas LT yra. Turėjau, nesužavėjo manęs kažkaip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šis siaubo filmas yra labai geras perkelimo iš žaidimo į filmą pavyzdys. Man labai patiko ir tikrai patariu visiem pažiūrėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sitas filmas tikrai geras. Siaubo elementu man kaip ir nepasirode. Daugiau specialieji efektai kur pleso pusiau zmones. Siuzetas ir idomus. Tiesa sakant siuzeta supratau, kai paziurejau kokius keturis katus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man jau jo nesiuncia uzp.. :evil: negaliu kaip nerwina kai taip atsitinka :evil: :x dar parsisiunciau trnasformers bet fylmas ne nuo pradziu ir kino teatre filmuotas girdis kaip kazkas kosti ir pan :):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.