scalman

SONY konsoliu naujienos !

Rekomenduojami pranešimai

O man noretus kad pervardintu i SCEN (sony computer entertainment network) :) ir gryztu prie seno logo

kai nostalgija..... Nuotrauka man kažkaip dar Resident evil norisi isgirst :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o man tai dar gerai kad Kazuo Hirai is back ..ir bus THE Sony BOSS !! ir zada kai kuriu pasikeitimu viskame.

Nuotrauka

TOKYO—The next chief executive of Sony Corp. promises to forge a new path for a company that once dominated the business of filling free time with the creation of wildly popular consumer products, from Trinitron TVs to Walkman music players and PlayStation game consoles.

The selection of 51-year-old Kazuo Hirai by Sony's board Wednesday ends the reign of Howard Stringer, the boisterous and charismatic Brit who in 2005 became the company's first non-Japanese chief executive and over seven years as boss couldn't turn around Sony's electronics business.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=jBxWZS4-rR8&feature=mfu_in_order&list=UL

ir siaip jis visalaik buvo "the man" for consoles

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

who is the boss..

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

kazkokio gero shooterio pratesimas..ir kadangi tai PSM zurnale tai gal is ps3 exclusivu, na kad ir ne is ju tai tikrai ne cod ,ne bf . dvi kulkos...koks cia shooteris galetu but :clap2: idomu fps ar 3d person..na ju nera labai daug ..jei ne hitman, ir ne splinteris..tai tada fps lieka..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal sniper elite? Medal of honor naujas?

turetu but tas kuris dar nepaskelbtas siaip ..tai rimtai gal MOH 2 ..kaip tik bus 2 dalis va kaip sake nu kad kuria.butu jega jei MOH 2. kazkaip daugiau jokie shooteriai i galva neateina kad butu sequel .. :yes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turetu but tas kuris dar nepaskelbtas siaip ..tai rimtai gal MOH 2 ..kaip tik bus 2 dalis va kaip sake nu kad kuria.butu jega jei MOH 2. kazkaip daugiau jokie shooteriai i galva neateina kad butu sequel .. :yes:

Dar yra..Black 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jo kol kas realiausi variantai kas diskutuojama nete apie tai gaunasi :

MAG 2

Black 2

Medal of Honor 2

realiai 2 kulkos nlb nei MOH tinka ,nei MAG gal ..kazkaip labiau prie Black tikriausia.nors apie ji nesu nieko girdejas .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir as manau kad tai galetu buti BLACK, man atorodo kad tai buvo geriausios grafikos zaidimas ant ps2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek atsimenu Black virselis buvo irgi su kulkom pavaizduota bet ten ju daug, jei atmintis mane neapgauna :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek atsimenu Black virselis buvo irgi su kulkom pavaizduota bet ten ju daug, jei atmintis mane neapgauna :D

Tikrai taip:

Nuotrauka

Redagavo Rolazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na data sutampa su neseniai paskelbta EA naujiena

Nuotrauka

taigi pas abudu March 6 ..

Playstation Destination: Little Big Planet Cart Racing Announced For PS3

Nuotrauka

The big news keeps coming out at Playstation Destination and this time around, it comes in the form of Little Big Planet Cart Racing for the PS3.

No hard information was given just yet, but the game will fully support the Move (maybe a wheel will be released alongside the game?) and it will also include full 3D. Expect more details on the game as they are unveiled.

jei padarys trasu kurima kaip kad su LBP1,2 ,tai gali but visai idomu, kas nenori per daug rimto racingo tam kartui palost toks butu fun.

na idomu kokiu dar naujienu paskelbs is to renginio

Nuotrauka

Nuotrauka

PSV pardavimai po biski auga

The Week Of January 23rd – 29th in Japan

Top 20 Selling Games

1. Armored Core V (PS3): 163,906

2. Resident Evil Revelations (3DS): 146,559

3. Tales of Innocence R (PSV): 54,853

4. Mario Kart 7 (3DS): 29,230

5. Monster Hunter 3G (3DS): 27,032

6. Armored Core V (360): 24,719

7. Super Mario 3D Land (3DS): 23,003

8. Idolmaster Anime & G4U Pack Vol.4 (PS3): 18,179

9. Rhythm Thief (3DS): 14,928

10. Inazuma Eleven Go (3DS): 10,479

11. Gundam Mokuba no Kiseki (PSP): 9,121

12. Just Dance Wii (Wii): 7,837

13. Musou Orochi 2 (PS3): 7,419

14. Monster Hunter Portable 3rd PSP the Best (PSP): 7,072

15. Final Fantasy XIII-2 (PS3): 6,405

16. Wii Party (Wii): 6,280

17. Wii Sports Resort (Wii): 6,056

18. Nintendogs + Cats (3DS): 5,397

19. Mario Kart Wii (Wii): 5,326

20. Hoshi no Kirby Wii (Wii): 4,873

Top Selling Hardware

1. 3DS: 84,789

2. PS3: 22,924

3. PSV: 18,942

4. PSP: 16,008

5. Wii: 10,396

6. Xbox 360: 1,235

7. DSi LL: 1,180

8. DSi: 738

9. PS2: 713

Nuotrauka

Following a busy day of announcements at Destination Playstation, @FS_Gamer has tweeted the official poster, complete with a few screenshots, that accompanies the new Little Big Planet Kart racer, now known as: Little Big Planet Karting.

The game is still coming exclusively to the PS3 and it will support the Playstation Move, a new Move wheel, and 3D. No date has been given but we’ll post more info as it arrives.

PS3 Firmware v4.10 Holds Awesome New “Feature”… Dropbox Support is Finally Here

Nuotrauka

taigi pagaliau palaiko dropbox, ir kaip skelbia kad download greiciai is jo i ps3 labai geri. bei pagerino browseri.

With the release of PS3 firmware v4.10, gamers across the PlayStation Network are now not only scurrying around their consoles to find new, and often hidden features added by Sony, but are also exploring the upgraded web browser. However, with that upgraded browser now comes support for what could be considered a killer app on the PS3… Dropbox support.

If there’s one thing that many, many PS3 owners have been longing for, it was Dropbox support on their consoles. For those not familiar with the service, Dropbox allows users to upload files from their computers (movies, music, etc.), and then download those files from just about anywhere, and now that “anywhere” includes the PlayStation 3. Dropbox’s main site was previously unusable on the PlayStation 3, but is now fully functional (except for uploads from the PS3 itself, which may cause the system to freeze).

We tested everything from music to movies, all downloaded with no problems at all, and boy were the downloads fast! This is one incredible addition to the PS3 arsenal, and may very well have gone unnoticed by many. With Dropbox offering 2GB free just for signing up, folks will no longer have to worry about portable hard drives and USB thumb drives to move their content to their PS3… how cool is that!?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kuria prasme pagerino browseri? gal dabar labiau suderinamas su visosis programomis? nes seniau tik youtube galejai ziureti, o kur koks flash ar kaskas panasaus ir neberodo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kuria prasme pagerino browseri? gal dabar labiau suderinamas su visosis programomis? nes seniau tik youtube galejai ziureti, o kur koks flash ar kaskas panasaus ir neberodo

ne taip drastiskai ,tiesiog :

The Internet browser has been improved, which optimizes the display of content and increases the accuracy when viewing page layouts. Some sites that previously could not be correctly displayed, including interactive websites, are now supported with the PS3 system software 4.10.

aisku geriausia butu kad koki google chrome duotu ir butu ramu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku geriausia butu kad koki google chrome duotu ir butu ramu.

Geriausia būtų jei Opera duotų :pirate2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos