scalman

SONY konsoliu naujienos !

Rekomenduojami pranešimai

Pirmiausiai su tokaisi pamastymais tai aisku, kad cia daugiau bla bla bla, Lietuvoj ekonomine situacija tik sunkeja, o jus kaip cia mes galim geimus pirkti ir panasiai, kai zaidimai normalesni prasideda nuo 200 lt, jei teveliai perka kai vaikai pradeda zysti is paskutiniuju, tai ko tada labai ledas, bet kai reiktu pirkti geimus is savo kisenes ir minimumo tada kazin ar jau taip faina butu :P Aisku orginalus tikrai nieko nesakau gerai, kai va esi UK ir randi ju nebrangiai ir alga kitokia tai ir naujus gali pirkti kas savaite :P

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na 200 lt (50 svaru) nekainuoja beveik joks zaidimas (perkant is uk). Beto jei nesi kolekcionierius, perejes zaidima gali ji parduoti su ne kosminiu nuostoliu (bent jau taip buvo iki psn pass). Taip kad viskas priklauso...

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmiausiai su tokaisi pamastymais tai aisku, kad cia daugiau bla bla bla, Lietuvoj ekonomine situacija tik sunkeja, o jus kaip cia mes galim geimus pirkti ir panasiai, kai zaidimai normalesni prasideda nuo 200 lt, jei teveliai perka kai vaikai pradeda zysti is paskutiniuju, tai ko tada labai ledas, bet kai reiktu pirkti geimus is savo kisenes ir minimumo tada kazin ar jau taip faina butu :) Aisku orginalus tikrai nieko nesakau gerai, kai va esi UK ir randi ju nebrangiai ir alga kitokia tai ir naujus gali pirkti kas savaite :)

Iš parduotuvės LT nieks gi tų žaidų neperka, pagrinde visi iš užsienio perka ir nebėda naudotų nusipirkt nes jų pilnį skelbimai kainos nuo 20 iki 150 Lt, taip, kad reikia tik truputį pagalvot. Beje aš jau pusę metų už savo litus žaidimus perku.
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:notworthy: as iskart pirkdamas konsole zinojau, kad pirksiu zaidimus ir net nemeginsiu nulauzinet. renku kolekcija po truputi, bet nesu nusistates, kad per menesi butinai turiu nupirkti 1, 2 ar 3 geimus. pvz praeita men nusipirkau mafia II bei gta complete edition ir visa tai man kainavo ~100 lt. taip, kad nereikia cia bedavot, kad lb brangu and so on, o jei nori gero zaidimo tai nepagailesi ir 160lt uz koki nors MK :help: beto jei nesi hardcore gameris tai vieno zaidimo pakanka ir menesiui ar net dviems.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paskutiniu metu nelabai sekiau naujienas tai gal jau visi zinot bet man tai gerai cia atrodo ps4

Nuotrauka

Uploaded with ImageShack.us

Redagavo narkata
Pataisiau linka
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paskutiniu metu nelabai sekiau naujienas tai gal jau visi zinot bet man tai gerai cia atrodo ps4

Nuotrauka[/img]

Manau, kad čia dar gandų lygio šis ps4, nes aš matęs keletą skirtingų ps4 modelių pastaruoju metu :rolleyes:

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka[/img]

Ne į temą

Slyksciai atrodo (bent jau man) ir seip nuotraukos sone raso ,kad jis taip neatrodis :rolleyes: .
Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visalaik galvojau kada gi pagaliau gausim normalius HD VR akinius uzsidet ant galvos. o cia dar ir 3D. :)

gana greit cia jie susisuko nuo neseniai tik rodytu prototipo , o cia jau Lapkriti bus galima isigyt realiai.

Sony Announces Future Entertainment HMZ-T1

Nuotrauka

Sony has announced their very first Organic EL 3D head mounted display. The display comes with 1290×720 Organic EL panels and with 3D video support, offering an amazing display of 750 degrees. Yes, this thing offers the equivalent of a 750” display! The HMZ-T1 also comes with virtual 5.1CH audio headphones featuring VirtualPhones Technology, which bundled with the stunning screen resolution will give you the sensation and the experience of enjoying your favorite 3D movies like never before.

Sony has an interesting limitation saying that the display is not for use with children under the age of 15.

The device will launch in Japan on November 11, 2011, The device will be priced at 60,000 Yen or $780.34 US.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

pilna info jap saite

http://www.sony.jp/CorporateCruise/Press/201108/11-0831/

tik reikia ji issiversti

svarbiausias dalykas is tos info bent jau man tai buvo :

Inputs and outputs

HDMI input One line

Output / Output Through HMD / Single One line

taigi HDMi input yra, kas reiskia kad jungt galima bus bet ka xbox,ps3,bluray grotuva, PC ... :)

pirmas dalykas kas sove i galva tai :

Nuotrauka

HMZ-T1+PC+Kinect ir tu valdai pc butent kaip sitam pic.. :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visalaik galvojau kada gi pagaliau gausim normalius HD VR akinius uzsidet ant galvos. o cia dar ir 3D. :)

gana greit cia jie susisuko nuo neseniai tik rodytu prototipo , o cia jau Lapkriti bus galima isigyt realiai.

Sony Announces Future Entertainment HMZ-Tpilna info jap saite

http://www.sony.jp/C...201108/11-0831

tik reikia ji issiversti

svarbiausias dalykas is tos info bent jau man tai buvo :

taigi HDMi input yra, kas reiskia kad jungt galima bus bet ka xbox,ps3,bluray grotuva, PC ... :whistling:

pirmas dalykas kas sove i galva tai :

HMZ-T1+PC+Kinect ir tu valdai pc butent kaip sitam pic.. :thumbup:

nice... :) laukiu kada bus Lietuvoj, idomu butu sita nesamone ismegint :D

Redagavo ViPeRkillz
gal necituok viso posto!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sony’s TGS 2011 Lineup

PlayStation 3

3 games to be revealed

Battlefield 3

Dragon’s Dogma

Asura’s Wrath

Street Fighter X Tekken

Dynasty Warriors 7 Extreme Legends

Ninja Gaiden 3

Winning Eleven 2012

Metal Gear Solid HD Collection

Metal Gear Solid Peace Walker HD

Final Fantasy XIII-2

Binary Domain

Uncharted 3

Ico

Shadow of the Colossus

Ratchet & Clank: All 4 One

God of War HD Collection

Hot Shots Golf PS3 the Best

Happy Charlie to Soratobu Carnival

Ni no Kuni

Vita

18 games to be revealed

BlazBlue Continuum Shift Extend

Dynasty Warriors Next

Asphalt Injection

New Little King Story

Mahjong Fight Club

Shinobido 2

Power Smash 4

Uncharted: Golden Abyss

Gravity Daze

Hot Shots Golf Next

Shin Kamaitachi no Yoru

Disgaea 3 Return

Ridge Racer

PSP

1 game to be revealed

Frontier Gate

Final Fantasy Type-0

Yakuza Black Panther 2

Hatsune Muku Project Diva Extend

Oreshika

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na bet ir ne kosmine ta kaina . na kaip geresnio HDTV mazdaug.bet cia jau personaliai imi tik sau toki daikta.grynai va kai nori vienas atsiskyres kazka ziuret. o siaip ir lost konsolem turetu but galima, nes yra HDMi IN. reklama gera tokia, ir kaip pirmas toks modelis dar gana kompaktiskas.ateiti tik mazes jie ir pigs tikriausia. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tai vel idomus toks dalykas tada, as pvz pirkau TV full HD aisku be 3D, bet kai uzdejau rode man ji ir su tais lievais akiniais, minimaliai buvo tas 3D, o tai sita pajungus jau butu normalus efektas? Nes va dabar UK kai nuejau i ale elektro market, tai irgi buvo tu sony akiniu, bet ne tokiu su laidu ir kaip paprasti akiniai, tai per juos paziurejus man tikrai sioki ispudi palyko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.