Rekomenduojami pranešimai

Kai ant Scenario atsidengi zaideja, nueini i arena, pasirenki zaideja, pereini visa ir gauni ending movie. Viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

galiu pasaky jis beveik nesiskiria nuo tekken 5 tik kad paveiksliukai skyres isvis tekken leidzia zaidimus nzn jie nieko nesiskiria kaip nuo 3 prasidejo tj viskas taspats beveik

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po ilgo laiko isidejau pazaisti Tekkena, zaidziau zaidziau, keliausi rank'a, pasiekes 1st Dan nebegaudavau promotion chance ir daugiau nebegaledavau pasikelti.

Kiek pagooglines dasikasiau iki to, jog norint pasiekti aukstesni ranka nei 1st Dan turi eiti lost per online. Negaliu kaip sunervavo, geriausia moda - ir ta sugebejo sugadinti.... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tekken 6 Gets Online Co-Op!

Having repeatedly vowed to bring online cooperative play to the PlayStation 3 and Xbox 360 versions of Tekken 6, publisher Namco has now announced that the free update to the fighter's Scenario Campaign will roll out next Monday, January 18.

Similar in concept to Streets of Rage or any other arcade brawler, Tekken 6's Scenario Campaign sees two players working their way through stages and beating up "vicious opponents and their legions of minions" instead of engaging in one-on-one combat. Previously, it could only be played offline with a computer-controlled ally.

The download will also bring with it "Improved Mokujin AI," with Namco explaining that "in online versus mode, Mokujin's fighting style changes with every round."

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien įjungiu Tekken 6 ir yra update iki 1,03.

O su šitą versiją pagaliau atejo Online COOP režimas.

Kas nori sužaisti?

Ne į temą

Dzozas - tu ne į XBOX360 temą žiuri. Prie ko PS3 ir XBL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar updeitinausi savo psp versiją, tai šnd atsisiunčiau šį geimą. Unreal :mml: , grafika graži, naujų charų yra, naujų judesių ir šeip lbj patiko. Žymei geresnis negu tekken-dark ressurection :nunchuks:

Redagavo Flashas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man tai Takken 5 grafika geresne,ir seip Tekken 5 geresnis :nunchuks: ant PS3 ir xbox 360 daug geresnius sukure.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man tai Takken 5 grafika geresne,ir seip Tekken 5 geresnis :nunchuks: ant PS3 ir xbox 360 daug geresnius sukure.

Ne į temą

Geras ir tekken 5, atsimenu, kaip ant ps2 lošiau ir svaigau :mml: , bet šis tekken 6 man labiau patiko, bet čia tik mano nuomonė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi savo nuomuones turim ir pasilikim prie ju ;] bet man tekken 5:DR geresnis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi savo nuomuones turim ir pasilikim prie ju ;] bet man tekken 5:DR geresnis.

Ne į temą

Jo :nunchuks:, o man tekken 6 geresnis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

6-oji dalis labai nepatiko savo scenario modu ir kas be ko, didziausiu savo minusu - norint pasikelt daugiau nei 1st dan reik zaist online. Jei sekancioj dali bus tas pats reiskia mano demesio nebesusilauks sis zaidimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas galit numesti nuorodą, kur būtų galima pamatyti Bruce visus combo (ta prasme kaip padaryti)?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.