Rekomenduojami pranešimai

sunkiai imanoma padaryt dar geresne negu yra.. na nebent pridet koki mode kad su ginklais butu galima... ne visa zaidima bet mode... nes dabar kaikurie charai kad ir turi ginklus tai tik dekoratyviniai arba minimaliai naudojami... pvz yoshimitsu turi karda bet su juo tik keletas ataku... man atrodo per customize JIN'ui galima uzdet scythe bett jis tik del grozio ant nugaros..... poto dar buvo ant penkto PS2 su JIN'u lakstyt tipo to devil gene istorija.. perdarius butu labai geras dalykas.. poto kitas dalykas man patinkantis apie tekken kad yra tekken force... ten tai jau jega :D

Oj, ačiū, su ginklais tai jau tikrai nereikia... Turim Soul Calibur, kam tą Tekken'ą rape'inti?

Na, įdės gal naujų kokių veikėjų arba visus senus sudės iš visų dalių (kas mažai tikėtina), padarys kokį naują mod'ą. Bet kokiu atveju Tekken yra vienas geriausių fighting'o serijų ir žinua, kad aš bet kokių atvejų šį žaidimą rašysiuosi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai maloniai nustebau pamates sia naujiena :D Laukiu tekkeno.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pridejus dar ir naujiena, kad Final Fantasy XIII bus ant X360, tai mano manymu PS3 lieka be savo stipriausiu excliusive'u. Aisku neskaitant Gran Turismo :D
Redagavo OutSider
Kai rašai ne į temą, uždėk tag'us.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Krc , dabar laimes pilnos kelnes :D . Tereikia kad naujasis dashboardo update'as neduotu visiem banu , ir daugiau nieko neprasysim :D .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Looks great :D Atrodo, yra naujų veikėjų, bent jau vieną storą nematytą pastebėjau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug visokių naujovių, naujų charu.

Jo, man tevas sake, kad nepirks Xbox360, nes nera Tekkeno ant Xboxo. O dabar... ;DDD

Su tevu Tekken 3 ant PS idomu palost.

Bet man nepatiko naujas tas charas... Toks imba, labai greitas ir galingas... Per video paziurejus po kiek jis kerta ir kaip greitai, tai geresnio ciuj ir nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug visokių naujovių, naujų charu.

Jo, man tevas sake, kad nepirks Xbox360, nes nera Tekkeno ant Xboxo. O dabar... ;DDD

Su tevu Tekken 3 ant PS idomu palost.

Bet man nepatiko naujas tas charas... Toks imba, labai greitas ir galingas... Per video paziurejus po kiek jis kerta ir kaip greitai, tai geresnio ciuj ir nera.

Na, ten veikėjų naujų daugiau yra, tai nežinau apie kurį kalbi, trailer'yje visi greitai mušasi :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lars Alexandersson. Toks su raudonu paltu, vienas iš dviejų naujųjų charų. Pažiurejus atrodo nereali imba... Toks speed ir kai pažiuri po kiek kerta tai... ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

heh, zodziu be zodziu pasityciojimas, o kur next gen grafika ?.................................... T5DRO ne ka prasciau atrodo.............

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.