BABUANAS

VidZone

Rekomenduojami pranešimai

WTF OMG I downloaded teh vidzone and i get errors and cant run it!11!!1!!! Plz help!!1!

Fuck.Man tas pats.Jei galit padekit kas :) Raso fatal error ir, kad galima naudotis tik England,France,Spain ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Error dėl to kad juo galės naudotis tik UK, Ireland, Australia, Italy, France, Spain and Germany šalys mes ir kitos šalys vėl liko už borto. Thanks Sony....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai cia pagal ip atskiria is kur esi?

taip isiena,bet siaip rase kad beveik visa europe,na reiskia ne visom salim dave,bet UK dave ir naudojames :)

bet keista tada pvz as pasijungiu jap acc,ir galiu juk laisvai siustis viska kas buna skirta tik jap psn,laisvai atsisiunti instalini ir veikia,po to gali naudot su bet kokiu acc jau,o cia matai dar pagal salis skirsto,na bet su laiku manau pasieks ir kitas salis,tikrai geras dalykas,dar tik truksta HD kokybes ir 5.1 garso ,jo gal per daug noriu,bet ir taip gerai,tikrai surinkti geriausi,garsiausi klipai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai nesuprantu ko čia visi taip myžčioja dėl to VidZone. Toks vaizdas, kad konsolę pirkot tik dėl visokių Home, VidZone ir kitų menkaverčių navarotų. Suprantu, kad koks VidZone reikalingas tiems, kurie neturi PC, bet jei yra PC, tai kas trugdo atsisiųsti kad ir visus tuos klipus iš karto? :dwn:

Kaip pagal mane, tai SONY biški ne į tą pusę babkes mėto... Gerų žaidimų - ryškus trūkumas, o jie mus valgdina kažkokiu "MTV on console"... :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš nesakau, kad nėra gerų žaidimų, Bet atsiprašau, per 3 metus maximum 10 žaidimų tikrai vertų dėmesio, tai čia apgailėtina. Po ~3 žaidimus į metus... :dwn: Taip, nusimato gerų projektų, bet tai vėl gi, ne tiek daug, kiek norėtūsi... Nors palyginus su konkurentais, tai tikrai daug turim. :D Bent tai džiugina :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu bet vistiek kad sakei kad net del tokiu pribambasu perkam ps3, bet as vistiek noreciau kad sumokejes pinigus uz ps3 gauciau ir visas galimybes, o ne taip kad "tu is eastern europe tode tau nk neduosim" ;(

Redagavo lediniz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai nesuprantu ko čia visi taip myžčioja dėl to VidZone. Toks vaizdas, kad konsolę pirkot tik dėl visokių Home, VidZone ir kitų menkaverčių navarotų. Suprantu, kad koks VidZone reikalingas tiems, kurie neturi PC, bet jei yra PC, tai kas trugdo atsisiųsti kad ir visus tuos klipus iš karto? :dwn:

Kaip pagal mane, tai SONY biški ne į tą pusę babkes mėto... Gerų žaidimų - ryškus trūkumas, o jie mus valgdina kažkokiu "MTV on console"... :/

tau truksta geru zaidimu? zmogau tu gal neziurejai E3 kokie zaidimai ateina,bet jei tau truksta,ieskok ju kitose konsolese is losk su kitom,kokios problemos? daug kam ta muzika nusispjaut,kitiem ji patinka,tai cia irgi skirtingi poreikiai,o kam tuos klipus siustis,jei gali tiesiogei ziureti.na tai nera pats reikalingiausias dalykas,bet jis yra ir tai gerai,juk nemaiso.neidomu - nesinaudoji ir viskas

p.s. jei tau dar zaidimu mazai kiek pasklebta tai nzn ko tau reikia,jei tau reikia kiekybes ,o ne kokybes tai ne i ta stovykla istojai biski,pagal mane sie ir kiti metai kol kas bus patys geriausi aplamai ps3 istorijoj.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu bet vistiek kad sakei kad net del tokiu pribambasu perkam ps3, bet as vistiek noreciau kad sumokejes pinigus uz ps3 gauciau ir visas galimybes, o ne taip kad "tu is eastern europe tode tau nk neduosim" ;(

Na dėl tų regionų tai net kalbos nėra - nesamonė visiška. Sutinku, kad turi būti lygybė. Jei davė vieniems tai turėtų duoti ir kitiems. Bet truputį ne apie tai rašiau... :D

Ne į temą

--

scalman, tu gal biški nedavalgęs ar kaip? :) o gal jau atpratai lietuviškai skaityti? Pasiskaityk mano postus nuo pradžios iki galo, o paskui dar kartą skaityk, kol nedašils ką aš noriu pasakyti.

Kiekybė kokybei netrugdo. Man pvz.: geriau daugiau GERŲ žaidimų, negu kažkokie video klipai. Štai visa mano postų esmė.

Pasiskaityk mano komentarus temoje apie E3, ir gal suprasi, kad aš visai nepuolu tavo (ir mano :D ) taip numylėto PS3, o greičiau atvirkščiai. Bet totalus fanboyzmas nėra gerai. Reikia matyti ir tai, kad SONY po truputį žaidimus stumia į antrą planą, kas bent jau man tikrai nepatinka, nes skirtingai nei kaikurie, man konsolė reikalinga ŽAISTI.

Kodėl pvz.: ant PS1 ir ant PS2 būdavo išleidžiama kelioliką GERŲ žaidimų į metus, o ant PS3 tik keli? (čia, jeigu ką - retorinis klausimas. :dwn: )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na dėl tų regionų tai net kalbos nėra - nesamonė visiška. Sutinku, kad turi būti lygybė. Jei davė vieniems tai turėtų duoti ir kitiems. Bet truputį ne apie tai rašiau... :)

Ne į temą

--

scalman, tu gal biški nedavalgęs ar kaip? :D o gal jau atpratai lietuviškai skaityti? Pasiskaityk mano postus nuo pradžios iki galo, o paskui dar kartą skaityk, kol nedašils ką aš noriu pasakyti.

Kiekybė kokybei netrugdo. Man pvz.: geriau daugiau GERŲ žaidimų, negu kažkokie video klipai. Štai visa mano postų esmė.

Pasiskaityk mano komentarus temoje apie E3, ir gal suprasi, kad aš visai nepuolu tavo (ir mano :dwn: ) taip numylėto PS3, o greičiau atvirkščiai. Bet totalus fanboyzmas nėra gerai. Reikia matyti ir tai, kad SONY po truputį žaidimus stumia į antrą planą, kas bent jau man tikrai nepatinka, nes skirtingai nei kaikurie, man konsolė reikalinga ŽAISTI.

Kodėl pvz.: ant PS1 ir ant PS2 būdavo išleidžiama kelioliką GERŲ žaidimų į metus, o ant PS3 tik keli? (čia, jeigu ką - retorinis klausimas. :D )

Ne į temą

cia nera jokio fanboizmo,jei nepastebejai as dedu tai randu,ir neiko nekeliu ant debesu,tiesiog parasau kaip yra,o kad dedu tik ps3 ta icia jau mano pasirinkimas,taigi prasom dekit xbox naujienas i sveikata ir man bus idomu pasiskaityt,bet kad niekas tuo neuzsiima,na nesutinku su tavim visiaki del zaidim ustumimo i antra plana,palyginus kiek visk pristate ms kas nera susije su zaidimais,tai sony beveik visalaika pristatinejo tik zaidimus,kazkaip nepamenu nieko per E3 paroda is sony puses kad jie butu ka kalbeja apie psn,cia gavom viena paslauga dabar ir kad uzsipult reikejo,nesuprantu del ko ? :D . na tau truksta zaidimu ,man ne,kam kaip atrodo,jau kiek pristate visko sony siemet tai tikrai nera mazai,o kad vis atai bus dar ne rytoj,tai cia savaime suprantama,bet yra del ko laukti,na bent jau zinai ko lauki,pvz as zinau tiksliai ko laukiu,kokiu zaidimu ir ka pirksiu,o ko ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.