scalman

Silent Hill: Shattered Memories

Rekomenduojami pranešimai

Tai nori pasakit,kad zaidimas taikysis prie taves o ne tu prie jo ? Man tai patiktu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ziauriai uzkabino zadimas :thumbup: su tom naujovem dar + viskas vienoi vietoi galima sakyt, zemelapis foto ir tt.. :) tik va sakot vystosi taip kaip pats zaidi ? :) man reikejo pereit viena vieta, bet niekaip nesugalvojau kaip tai padaryt tai paziurejau youtubei game play ir pvz smulkmenos kaikurios skyres tame video nei mano psp. Pvz dviratis stovejo prie mokyklos tame video, o pas mane ne, arba ta mergina kur dainavo pas mane buvo su balta suknele ir visai kitaip atrode, nei tame gameplay :) tai db spelioju cia nuo mano sprendimu taip ar su kita konsole youtubei idetas video :)

Redagavo Simonys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

greiciausiai wii versija ziurejai.

Ne į temą

pas mane 99 % jau parsiusta :thumbup: turesim si vakara ka veikt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man dar reiks pora dieneliu laukt kol draugas atsisius :/ pavidziu jums :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, istiesu zaidimas kinta pagal zaideja, ziurint ka atsakai i psichologo duotas uzduotis ir t.t. kiek randi clues... idomi, dukart vienodai nepereisi vadinas :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasirodo zaidziau pagl Wii versija ta prasme ziurejau filmukus wii versijos, bet viskas taip pat kaip ir ant psp tik smulkmenos keicias kaip drabuziu spalva ir pns :rolleyes: idomu sioi versijoi gales pasaudyt monstriukus tuos ? nes dar nebuvo tokios galimybes, o as manau jau nemazai nuejau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad monstrus kazin ar galesi zudyt , cia kad baisiau butu padaryta ,jei issaudytum visus nebeliktu ko bijot :rolleyes:

O apie zaidima tai tikrai geras yra vietu kad gana stipraus loginio mastymo reikia (bent jau man taip atrodo kaip nezaidusiam pries tai jokio silent hill game)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ginklu jokiu negausit, susiremimu nebus, tik stumdimas, ginklai tai aplink esancios spintos, galvot tai nelabai reik, tik kaikuriose vietose biski, kartais uzknisa tas begiojimas ratais, geras zaidimas, tik galas sokiravo taip netiketai pasibaiges, aisq wii versija pwnino psp, bet ant psp dabar ir linksmai biski paloshiu kokias kelias minutes, nes neperseniausiai ant wii padariau, siaip siulau visiem ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasirodo zaidziau pagl Wii versija ta prasme ziurejau filmukus wii versijos, bet viskas taip pat kaip ir ant psp tik smulkmenos keicias kaip drabuziu spalva ir pns :rolleyes: idomu sioi versijoi gales pasaudyt monstriukus tuos ? nes dar nebuvo tokios galimybes, o as manau jau nemazai nuejau :)

kol kas ir man nepapuole pakariaut... anei ginklo jokio neturiu, nors jau esu tuos guminius rutuliukus pagal spalvas ispurtes is automato ir beje man ta dainuojanti pana buvo apsirengus raudonai :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kostiumai keicias, ir aplinkiniu elgesys nuo pasirenkamu atsakymu pas psichologa ;] taigi cia visom versijom tas pats, cia zaidimo pliusas, ta didzioji technologija kuria gyresi qlimax ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tie monstriukai tai greiti ir labai apsunkina ta nuvykima y tiksla sukelia daug adrenalino :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kagi isirasiau ir ismeginau PS2 versija,ir tas pacias vietas palyginau tiesiogei su PSP versija,PS2 versijos ryskesnes spalvos bei prozektoriaus spindulys beveik toks pat kaip Wii versijos spindulys sveicia ne vienodai o arciau labiau ,o toiau silpniau,siaip viskas tas pat beveik PSP versijoj linijos maziau kampuotos,PS2 versijoj tas labiau matosi nes reza aiskiai ne tokia tokio dydzi ekranui kaip PSP ,turiu omeny kad PSP viskas atrodo graziau nes mazas ekranas ,daug taske del ko turimes kaip ir detalesni vaizda nei PS2 versijos..taciau PS2 versijos aisku turime 2 analogus ir su desiniu valdome atskirai dar prozektoriu kur norime galima pasukioti,ir aisku psp analogas nera toks patogus kaip PS2 pultelio,taciau PSP versija tikrai labai solidi ir niekuom visiskai nenusileidzia PS2 versijai. tuose paciuose mapuose PS2 turi daugia udetaliu ekrane ,daugiau daiktu ar lentu daugiau metosi,PSP kai ko nera bet PSP versija kaip ant tokio ekrano,atrodo labai gerai,dabar palosiu daugiau PS2 versijos ,vis del to tas pasizvalgymas su prozektoriumi duoda savu pliusu.be to galima skirtingai sulost ant PS2 ir ant PSP po to ir pamatyt kazka kito,tai manau bus idomu siaip abi versijas palygint veliau daugiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

skiriasi dar psp kad cg cutscenes cia vaizdo formate, ne in engine kaip wii, wii viskas vyko realiame laike, o ant psp filmukai sukas ;]...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

skiriasi dar psp kad cg cutscenes cia vaizdo formate, ne in engine kaip wii, wii viskas vyko realiame laike, o ant psp filmukai sukas ;]...

kokie dar filmukai ? :) aisku kad in game engine formate eina kaip ir PS2 tas pats velnias,filmukuose negaletum kameros sukiot ir ziuret kur papuola.zaidime nera be to nei vienos CG cutscenos jei ka.visur naudojamas tas ju Streaming engine del to visai nera jokiu loadu niekur.viskas eina real time.

be to zaidime yra 5 pabaigos : Love Lost , Drunk Dad , Sleaze & Sirens , Wicked and Weak , UFO.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pats pirmas video kur psichologas pila alchoholi i stikline, ten video, ne in engine patikek zinau..

dar karta patikrinau psp versija ir wii, pirmas filmukas ant wii in engine - realtime, o ant psp jau isrenderinas is anksto...

taigi teik isitikines...

Redagavo redcat

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.