scalman

Silent Hill: Shattered Memories

Rekomenduojami pranešimai

Sitas tikrai neprilygs kitiems Silent Hill zaidimams... Tas alternatyvus ne is surudijusiu ir kruvinu skardu o is grazaus tyro ledo. WTF? Galejo tiesiog kita varda uzdet ir butu visai gal nieko zaidimas, o dabar ji visi lygins su SH, kuriam jis tikrai neprilygs. Kita vertus, jei tai nebutu Silent Hill, tai as jo turbut ne nelosciau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

cia ne i zaidimo tema bet i tema prie silent hill

Silent Hill Models the New Fall Collection

Nuotrauka

Apparently Pyramid Head got tired of the 9 to 5 butcher gig, got a personal trainer and an agent, and now has made it big as an emaciated eurotrash model for a Swedish label.

In what will likely be the only time I ever link to any site with more than one circonflexe in its title, here is the "Lookbook" for the 2009/10 Fall and Winter collection for "Odeur." That's right, it's French for "odor." I guess it means something other than that, idiomatically, because to anglophones the word is commonly preceded by "body."

I feel that someone should point out to Odeur that their commentary on ... what, anonymity? Scalene triangles? Man's inhumanity to man? might infringe on some Konami IP. But I doubt there's any risk of brand confusion when you're dealing with these kinds of products.

Of course it begs for a high concept explainer, but as I'm out of my depth in both Silent Hill and haute couture, I leave that to you, dear readers.

Odeur: Autumn/Winter 2009/2010 Lookbook [Coûte que Coûte, thanks Thomas M.]

gal jie isprotejo ?? :)

kas noretu atrodyti kaip "pyramid head" ? :)

WTF !!!!!

you realy wanna look like him ?? :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atrodo neblogai. O kažkas panašiaus į "bosus"?

Redagavo Fisherman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmmm. Idomu, idomu. Kažkom primena seną projektą - "Bloodline"

Bloodline ideja buvo nebloga, bet padaryta siaubingai. Tikesimes kad šis SH bus geresnis bent jau. Nors niekada kad neteko nusivilti Konami žaidimais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmmm. Idomu, idomu. Kažkom primena seną projektą - "Bloodline"

Bloodline ideja buvo nebloga, bet padaryta siaubingai. Tikesimes kad šis SH bus geresnis bent jau. Nors niekada kad neteko nusivilti Konami žaidimais.

kad sitas nera kurtas konami, o tik isleistas,kaip ir pasutiniai SH visi po SH4,iskart pasikeicia zaidimas,nzn jauciasi 100% kad ne konami darbai,nera to pojucio koks budavo.nzn kodel jie nebekuria SH zaidimu? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Konami nebekuria, nes Team Silent (SH kūrėjai) ar tai išsiskirstė po kitas kompanijas, ar tai patys nebenori. Vis dėlto Konami prisideda prie SH kūrimo, nes leidėjas taip pat turi nemažai įtakos kūrėjui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi pasirde PSP versija ,vakar ir ismeginau....ir ispudis tikrai WOU !!! ant psp zaidimas atrodo tikrai labai solidziai ir gerai,tiek vizualiai ,tiek garsai,valdymas,viskas labai patogu ir gerai pritaikyta PSP,be to patiko istorija,pagaliau geras SH zaidimas.. :)

pries tai buvau mates Wii versija ir PSP versija man tikrai niekuo nenusileidzia anai matytai nei grafiskai nei niekuom kitu..taigi gavome labai gera SH zaidima ,o ne kok porta nuo Wii, ko as labai bijojau....idomu kaip PS2 versija atrodys dabar ,reikia sulaukt ir ismegint..o kol kas losiam sita be kalbu..tiesa sakant nepatiko per labiausiai nei Origins,nei 5 dalis ant next gen, bet sita tikrai patiko ir itrauke nuo pat prazdiu ,tie duru atidarymai ir pasizvalgymai ,ar sokinejimai per tvoras tikrai labai sauniai sugalvoti...galbut zaidima gameplay ir buvo kurtas galvojant apie Wii valdyma,bet su PSP man viskas labai gerai su valdymu taip pat,jokiu problemu...tikra inesitikejau kad PSP versija atrodys taip gerai,bet ji tikrai taip atrodo ,taigi dar vienas hitas ant PSP. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nors apie zaidima isgirdau gal pries savaite taciau sudomino ir labai norejosi tokio tipo naujo zaidimo ant psp ,pareinu ir siunčiuosi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beje ir PS2 versija pasirode ir kazkodel ta talpa 1,3Gb man sako tik tai kad cia manyciau kad bus PSP portas greiciau ,o ne spec PS2 pritaikytas zaidimas,na nzn reiks ismegint ir PS2 versija del idomumo :) ,nes PSP versija tai labai patiko..palyginus Wii versija uzima virs 4Gb ,tai ko PS2 tik 1.3 gb ?? na gaila

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na manau kad ir man jis patiks ;] PSP versija uzima 1,5 GB ?

PSP USA versija ismetus updates ir suspaudus i CSO man uzima virs 700 mb. siaip zaidimas nieko toks, dabar po mokykla trainiojuos, yra naujoviu, mobilkos naudojimas zaidime idomus, ir kruva ending'u, priklausomai kaip zaisi, taip vystysis zaidimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.