scalman

Gran Turismo PSP

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

TEn labai lengva.

Ne į temą

Tai tau gal ir lengva, bet man tai kažkaip sunkiai atrodo, ir bijau brick'a padaryti

Ne į temą

Davai tu man atnaujink :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

rasyk man padesiu viska teisingai sukelt kad to brick negautum :throw:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

rasyk man padesiu viska teisingai sukelt kad to brick negautum :throw:

Ne į temą

Dėkui už pagalbą :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar tik man vienam nepaleidzia zaidimo ant 5.00m33-4 ? (m33 4 teh win) realesas is linkomanijos, bandziau su visais ISO driveriais - uzluzta, be iso driveriu ismeta tiesigo game could not be staretd <error code>

kiek laiko galima sedet su tais m33 ?? ..nors kazkoks releasas is LM buvo sufixintas ir ant m33 atrodo,bet kad nesukt daug galvos tai tiesiog atsinaujini ir tiek,tik nepatarciau naujintis iskart i D3 ,geriau jau ilgiau uztrukt bet pasidaryt patikimai po viena versija naujint GEN-A ,tada GEN-B ,tada B2 ,ir t.t ...ir nebus bricko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau atsinaujinau fw, tai ir išbandžiau šitą game. Tikrai ydomus žaidimas, tiek gameplay, tiek grafika nuostabi, ir kas ydomiausia, kad yra net 600 mašinų :pirate2: . Game tikrai vertas dėmesio :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau atsinaujinau fw, tai ir išbandžiau šitą game. Tikrai ydomus žaidimas, tiek gameplay, tiek grafika nuostabi, ir kas ydomiausia, kad yra net 600 mašinų ;) . Game tikrai vertas dėmesio ;)

masinu siaip ne 600 o apie 800,sioks toks skirtumas yra vistiek,net ant temos pavadinimo aiskiai parasyta masinu skaicius ;) . o zaidimas ziauriai geras jei esi loses ankstesnius GT ir jei jauti kad kiekviena masina reikia ismokti valdyti,kiekviena turi savo elgesi trasoje,savo garsa,ir gal ir nera tiuningo galimybiu,bet ju cia kaip ir nereikia tikrai.daug idomiau su ta pacia masina pravaziuoti ta pacia trasa vis kylant sudetingumui,ir jei pirmose lenktynese buna dar ganetinai lengva ,tai veliau ,ypac pasiekus S klase,pasidaro tikrai nemenkas issukis laimeti,ir tas issukis buna vertas to kad meginti,nes jauti kad gali tai padaryt,ne taip kaip kituose racinguose padarai rewind ir vel megini ta pacia vieta,ir po tokiu 10 rewindu dingsta noras kazkaip rimtai ziureti i tokias lenktynes..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sakyciau pavelavai taip nemenkai kokius 4 menesius :)

Ne į temą

Tai, kad aš psp gavau prieš kokias dvi savaites, tai nepasakyčiau, kad pavelavau :)

masinu siaip ne 600 o apie 800,sioks toks skirtumas yra vistiek,net ant temos pavadinimo aiskiai parasyta masinu skaicius ;) . o zaidimas ziauriai geras jei esi loses ankstesnius GT ir jei jauti kad kiekviena masina reikia ismokti valdyti,kiekviena turi savo elgesi trasoje,savo garsa,ir gal ir nera tiuningo galimybiu,bet ju cia kaip ir nereikia tikrai.daug idomiau su ta pacia masina pravaziuoti ta pacia trasa vis kylant sudetingumui,ir jei pirmose lenktynese buna dar ganetinai lengva ,tai veliau ,ypac pasiekus S klase,pasidaro tikrai nemenkas issukis laimeti,ir tas issukis buna vertas to kad meginti,nes jauti kad gali tai padaryt,ne taip kaip kituose racinguose padarai rewind ir vel megini ta pacia vieta,ir po tokiu 10 rewindu dingsta noras kazkaip rimtai ziureti i tokias lenktynes..

Ankstesnių GT nesu žaidęs, bet šis tai tiesiog superinis game, kiek turėjau racing game ant psp, visi lievi, su šitu net neverta lyginti, valdymas puikus, vnž game tikrai pavykęs 100%. Bet jau kai sunku yra S klasės trasos ;) , o dar kai tos mašinos visos skirtingai valdosi, bet tikrai ydomiausias racing game'as. ;)

Ne į temą

Kiek mašinų jūs esat nusipirkę?
Redagavo Flashas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas norit greit užsidirbt pinigu, nusipirkit kokia 4 varomūjų ratų mašiną (pvz: lancer evo, subaru impreza, optimaliausi variantai), ir pasirinkit dirft trial mode, po to issirinkit masina 4 varomūjų ratų, pasirinkit trasa is "dirt and snow tracks" kuo ilgesne ( patariu chamonix), drift type renkantis trasa nustatykit i full lap drift, ir lekit kuo daugiau ratu. Po kelių ratų, priprasit ir per rata turėtumėte surinkti maždaug ~20 tūkst. taškų. Pravažiavus bent vieną ratą ir išėjus iš lenktynių gausit pinigų, tiek kiek surinkot taškų padvigubinus iš sumos(Jei surinkot 34578, tai pinigų gausit 69156).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas norit greit užsidirbt pinigu, nusipirkit kokia 4 varomūjų ratų mašiną (pvz: lancer evo, subaru impreza, optimaliausi variantai), ir pasirinkit dirft trial mode, po to issirinkit masina 4 varomūjų ratų, pasirinkit trasa is "dirt and snow tracks" kuo ilgesne ( patariu chamonix), drift type renkantis trasa nustatykit i full lap drift, ir lekit kuo daugiau ratu. Po kelių ratų, priprasit ir per rata turėtumėte surinkti maždaug ~20 tūkst. taškų. Pravažiavus bent vieną ratą ir išėjus iš lenktynių gausit pinigų, tiek kiek surinkot taškų padvigubinus iš sumos(Jei surinkot 34578, tai pinigų gausit 69156).

arba galima ant tos ziedines trasos "test track" ar kaip ten ji pasiekti S ranka ir tada uz 10 ratu joje duoda ~330k kreditu.

na ka. palosiau as ta jusu GT isgirtaji ir paliko man maza ispudi. pabandysiu isdestyti kas man patiko ir nepatiko jame.

patiko:

masinu grafika. pagaliau ne muilo dezutes.

valdymo unikalumas. kiekviena masina valdosi vis siek tiek kitaip.

nemazas trasu pasirinkimas.

gausus automobiliu skaicius.

nepatiko:

mano nuomone mazokas lenktynininku skaicius. 4.

YPAC nepatiko automobiliu pirkimo sistema. nuo pat kai pradejau zaisti norejau nusipirkti viena masina - mazdos concepta toki. atejo jisai 22 zaidimo diena. truko iki jo man 100k nu tai nuelkiau lenktynes sumeciau greitai aisku pasisuko dienos ir jinai dingo. dabar jau ~85 lenktyniu diena. po to nepraleidau nei vieno tikrinimo - jos nebuvo. taigi 70 dienu praejo viena masina neatsirado. galetu iskarto kai ateina gamintojas pasiulytu visus jo automobilius o ne dalimis. ir pati sita atsiranda ir dingsta sistema mane labai nervuoja. beto, WTF? kodel negali PARDUOTI masinu? vat tada jeigu buciau pardaves savo kolekcijos kelias masineles ir buciau gaves ta norima mazda.

mazai informacijos apie masina, arba ji yra nevisai naudinga. pavizdys. nissan gamintojas ta diena siulo tris vienu metu/mazo metu skirtumo "skyline" automobilius is isvaizdos atrodancius turbut visiskai vienodai. kaip man zinoti kuris yra geresnis? kainos apyliges, pagal BHP paziuriu, bet BHP ne rodyklis sitame zaidime. masinos matmenys man apie jos valdomuma arba greiti nieko perdaug nepasakys. aprasyme taipogi duoda informacijos apie variklio ir vaziuokles tipa. bet jokios ZMOGUI suprantamos informacijos nera. zinau kad galbut skamba vaikiskai ir ne i tema, be man tiesiog patinka paprasciausia NFS ir kitu zaidimu sistema: trys parametrai: isibegejimas, didziausias greitis, valdomumas. arba 0-100KMH isibegejimas. del sito trukumo daznai nusiperki masina kuri yra netinkama .

zaidimo "laisvabudiskumas". zaidimui niekiek nerupi ar tu vaziuoji sekdamas kiekviena vingeli ar kerti tiesia linija per visus kampus ir posukius. jis taves nebaus. jam nesvarbu ar stengiesi elgtis tvarkingai ar isibegejes iki 300 taranuoji varzovus. na aisku kai isijungis challanges tai tik pabandyk nukirst bent viena zoles lapeli - iskarto "failed". taip ir turi buti challanguose, o paciam zaidime noretusi gal kokios nuobaudu sistemos pvz kad pridetu paciam laiko uz ne ant kelio praleista laika. prie to pacio manau galima prideti, kad pasirinkus dirt/snow kursa duoda lenktyniauti pries paprastas masinas, kurios botu valdomos nesugeba vaziuoti normaliai keliu .per pirma rata ~-30 sec. atsilkimo. aisku jeigu uzkeli trasa iki S tada gal ir jau yra ka veikti bet neturiu jokio noro iki tiek ten vargti.

na, prasuksiu dienas iki kokio 100. jeigu neateina mano norimas automobilis, bye bye grand turismo. grafiskai ir valdymo atzvilgiu zaidimas stulbinantis bet nieko daugiau negaliu apie ji pasakyti. Mano nuomone tiesiog simuliatorius. pasilakscius po kelias trasas dingsta didesne idomumo dalis ir po to lieka tik ta sausa technine dalis ieskant greitesniu stabilesniu masinu. nesakau - kazkam tai atnesa nemaza dziaugsma ir malonuma, as matomai toks "linksmybiu ieskotojas" ir man sis zaidimas neitiko. ka darysi, bus kitu...

EDIT: OMG pagaliau atejo mano norima masina reikejo laukti tik nuo 21 iki 91 dienos. valdymas geras greitis irgi neblogas, yay. ta masina yra mazda FURAI conceptas

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del info apie masinu modelius sutinku nera daug ,taip,bet niekad nebuna tokiu paciu keliu modeliu,buna kitu metu ar kitos raides prie pavadinimo,be to info dazniausiai buna parasyta kuom tas ar kitas modelis ipatingas,na info tikrai yra apie masina ir nemazai,nzn ar daugiau info galetum gauti is kur nors realiai pirkdamas masina,kol neismeginai masinos is kur gali zinot kaip ji valdosi ir pan,tam ir perkam masinas.

del kirtimo trasu per zole ar siaip kampu kirtimo tai nesutikciau ,nes taip darydamas beveik visais atvejais tik pristabdysi masina ir kiti tave per ta laika aplenks,bent jau A ar S sudetingumuose,tik pamegink isvaziuot nors 2 ratais is trasos,kaip mat priesininkai pasinaudos tuo,ar jei padarai per ilga drifta ar siaip masina uzsimeta,kaip mat buni nubaustas,ir kartais,ziurint su kokia masina vaziuoji,tai reiskia lenktyniu restarta.kas yra labai gerai ,nes turi del ko stengtis. gerai kad negali tobulint masinos ,man tas netgi labai patiko,reiskia visi turi apylygias galimybes,ir tu nesi niekuom pranasesnis uz priesininkus.tas labai idomu ir pagirtina kad tokia sistema jie padare.

del to kad reikia laukti kol kokia reta masina atsiras tai labai idomu,nes na retos masinos del to ir yra retos.jie tikrai negalejo visu masinu iskart duoti rinktis,ir negalejo leisti trasoj buti daugiau masinu vienu metu del to kad psp butu tiesiog nepavezes,tai cia jau daug kas padaryta tik del to kad fps isliktu visada stabilus ir nekristu.cia jau kiek psp isgalejo istempt tai jie manau tikai isnaudojo viska ka PSP gali.

zaidimas be gali idomus butent del to kad jis ant psp o ne ant normalios namu konsoles,nes gali tikrai pralekt tik kelias lenktynes ir padet jei neturi daugiau laiko.

Na laukaim GT5 ir laukiam galimybes keistis masinom tarp PSP ir PS3.tas bus tikrai idomu,dar idomiau bus losti GT PSP. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodel kai is kito psp pasharinu masinas mum vistiek ju nera? Kai nueini status report raso 20+ masinu daugiau nei as realiai ju turiu, bet vistiek niekur ju nera. Kai bandom antra kart share'int ismeta errora kad nebera ka sharint, nu suprask kad visos jo masinos jau pas mane ir taip yra. Kas netaip gali but?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodel kai is kito psp pasharinu masinas mum vistiek ju nera? Kai nueini status report raso 20+ masinu daugiau nei as realiai ju turiu, bet vistiek niekur ju nera. Kai bandom antra kart share'int ismeta errora kad nebera ka sharint, nu suprask kad visos jo masinos jau pas mane ir taip yra. Kas netaip gali but?

na kai pasisharini masinas vienas su kitu tai jos ir atsiranda tavo garaze.jei rodo kad yra tai yra.tik reikia eit per ta kita meniu kur statistika pasiziuret i jas,niekur jos nedingsta siaip.tiesiog tas normalus garazas ju ir nerodys,bet galesi rinktis jas lenktynem bei pasiziuret ten kur gali visas ziuret.jei nerodo taip tai ziuret reikia parinkus per manufactures,tada gali ziuret visas masinas o ne tik tiek kiek telpa i garaza.

beje yra geras fintas su masinu sharinimu su kitu psp.kas dar nezino.isjungi autosave funkcija,tada uz visus kiek turi pinigus prisiperki masinu kuriu neturi tu ir kad kitas psp neturetu ju irgi.jokiu budu neissaugai savo ,tada tas kitas psp gauna visas pasharintas masinas.tu uzsikrauni per nauja savo seiva,atgauni visus pinigus kuriuos turejai,tada pasisharini is draugo tas naujas masinas ir gauni jas uz dyka :D

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar vienas neaiskumas toks iskilo, kodel pries perkant masina pas dealerius raso pvz 512HP o kai nusiperki raso 595HP?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.