scalman

Gran Turismo PSP

Rekomenduojami pranešimai

Make sure you finished the first Driving Challenge section.

1. Place all mp3 music files in the MUSIC or MUSIC/GTPSP folder in your Memory Stick. (please create the folder if it does not exist)

2. Go to OPTIONS -> AUDIO SETTINGS -> SET USER BGM FOLDER and select the folder you placed your mp3 files. (MUSIC or MUSIC/GTPSP)

3. Save Settings

ne section o tik challenge B, kur driving challenges.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tikrai geriausias kol kas zaistas racingas ant PSP,ir aplamai geriausias kol kas GT zaidimas,tikrai geriau uz GT4 ,o valdymas masinu geresnis ir uz GT5P ,tikrai yra ka veikti,pravaziuoji kelias lenktynes,nusiperki kelias naujas masinas,tada jas megini trasose,ir vel islosi,vel pasikeicia masinu dealeriai taigi vel naujos masinos ir taip be galo eina...bent jau man labai patiko nauja masina ismegint keliose bent jau trasose...tai cia tik kelios trasos...o kur visa kruva kitu trasu....man tos karjeros rezimo net nereikia,cia viskas ko reikia yra...svarbiausia masinos ir kaip jos valdomos,taip pat trasos,kurios jau yra zinomos gan gerai. kas labiausiai patiko kad masinos dabar turi ta tikra garsa,is galo klausant tikrai jauciasi ta galia...krc zaidimas nerealus...ir ilgam...todel tik gerai kad jie dar neleidzia GT5.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Grajus geras, tik nepatiko tai kad spidometras tarkim rodo 100 km/h, o atrodo stovi vietoj, nesijaucia greitis, o siaip viskas puiku :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau kol nesukurs ant brite 5.55 ar didesnes cfw tol nepažaisi,tipo su tuo decrypteriu veikia visi geimai 6.00 ir 5.55 fw, išskyrus GT,Persona ir Disgaea 2, visi topiniai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nzn kaip jis ta padare,bet is PD as tikrai norejau PS3 pultelio palaikymo ant GT PSP bent jau...nes tikrai valdymui reikia analogo kaip ir akseleracijai...gal ne vairo bet bent jau su DS3 butu gerai palost

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

fake :) paziurek kaip vaira sukineja ,o masina stovi vietoje. Bet butu labai gerai jei butu tiesa :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

fake :) paziurek kaip vaira sukineja ,o masina stovi vietoje. Bet butu labai gerai jei butu tiesa :)

o ko ne tiesa,panaudojus ta RemoteJoy gali psp valdyt su bet kokiu kontroleriu kuris eina ant pc,taigi jei vairas ant pc veikia ,tai ji gali naudot psp zaidimu valdymui,siuo atveju jis ta ir daro,tarp kitko pats pasidariau psp per monika vaizda ir su PS3 pulteliu valdau...viskas eina puikiai.reiskia turedamas vaira prie pc gali ji 100% naudot psp zaidimu valdymui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas cia realu.Vaira taip sukineja kad islaikyt masina tiesej,nes cia matosi ralio trasa.Nu manau butu neblogai mona psp pajungt prie vairo :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas cia realu.Vaira taip sukineja kad islaikyt masina tiesej,nes cia matosi ralio trasa.Nu manau butu neblogai mona psp pajungt prie vairo :D

is tiesu labai gerai ir su ps2 ar ps3 pulteliais losiasi....tik gaila kad tiesioginio ps3 putelio neturi..kazkaip PD sake kad cia zaidimas kuri reikia valdyt su digital valdymu ,bet manau kad jie klydo...sitam zaidimui analogu reikia labiau nei GT4 ,ir ne tik vairavimu bet ir gazui bei standziam,pats dabar tai pajauciau kai palosiau su PS3 pulteliu

Gran Turismo for PSP®List of featured cars

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar tik man vienam atrodo keista valdyt akseleracija su analogu (juk apie tai db kalbat?) bent jau man tai tikrai nemaloniai skamba. Man patinka turbut gan tradicine schema. Rt gazui, lt stabdziui, kairys analogas vairuot, desinys kamerai aplink. A|X rankiniam. Dirt2 mano pultelio isnaudojimo idealas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar tik man vienam atrodo keista valdyt akseleracija su analogu (juk apie tai db kalbat?) bent jau man tai tikrai nemaloniai skamba. Man patinka turbut gan tradicine schema. Rt gazui, lt stabdziui, kairys analogas vairuot, desinys kamerai aplink. A|X rankiniam. Dirt2 mano pultelio isnaudojimo idealas

na o cia jau ipratimo reikalas :thumbsup4:

jei zaisti pradejas nuo psone ir ps2 laiku tai gaza-stabdi priprates valdyt su analogu. nes sony standarte zaidimuose analogai naudojami

o va RT-LT knopkes jau atsirado pas xbox. ir jei pradejai zaisti su x'u tai tau patogiau taip.

man asmeniskai patogiau naudotis analogais nes taip geriau jauti kiek spaudi.

nors ralio zaidimuose daugiausiai naudojuos ne analogais o knopkem nes ant analogo vienu metu niekaip neuzspausi gazo su stabziu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet is esmes tai ant PSP valdymas labai geras ir nieko nei truksta nei ko per daug,pulteliai yra pulteliai,bet ir su paciu PSP valdyt GT yra tiesiog super. islosi pinigu perki masina,gaudai kokios nori,tada ja ismegini keliose trasose,tada uzdirbi tuo paciu,tada vel pasikeicia dealeriai ir vel svejoji masinas,tada vel nauja megini trasoje,ir vel ..ir taip losi ir losi.ir niekaip neatsibosta,ir replay galiu kad ir po kelis kartus ziuret is eiles dar...tiesiog is zaidimo jauti gryna malonuma ,tiek zaisdamas ,kai gali taip tiksliai valdyt masina,tiek ir replay ziuredamas ir grozedamasis masinom. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet is esmes tai ant PSP valdymas labai geras ir nieko nei truksta nei ko per daug,pulteliai yra pulteliai,bet ir su paciu PSP valdyt GT yra tiesiog super. islosi pinigu perki masina,gaudai kokios nori,tada ja ismegini keliose trasose,tada uzdirbi tuo paciu,tada vel pasikeicia dealeriai ir vel svejoji masinas,tada vel nauja megini trasoje,ir vel ..ir taip losi ir losi.ir niekaip neatsibosta,ir replay galiu kad ir po kelis kartus ziuret is eiles dar...tiesiog is zaidimo jauti gryna malonuma ,tiek zaisdamas ,kai gali taip tiksliai valdyt masina,tiek ir replay ziuredamas ir grozedamasis masinom. :thumbsup4:

na psp gerai pritaikytas zaidimas. bet...

betikslis jis. kas is to kad nusipirkai ta masina. pravaziavai trasa ir viskas. na ismeginsi visas? kas toliau?

nera karjeros. nera jokio tikslo uzsikambinti ir losti ilgai. taip kaip tas buvo su ankstesniom dalim.

tikrai nevykes cia tas psp GT.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gran Turismo PSP online multiplayer now available

One of the features Gran Turismo PSP was noticeably lacking was a true multiplayer. Polyphony Digital opted to not include an online racing mode in their first PSP racing installment. Allowing only ad/hoc multiplayer, Gran Turismo PSP can only be played with other people in the same room or very close by. All that has now changed and Gran Turismo PSP owners can now take the race online.

Currently, Japanese gamers can use their PS3 to take GT PSP online for some multiplayer action. Utilizing the Ad/Hoc party software available on Japanese PlayStation Stores, gamers will be able to link their copy of Gran Turismo PSP to the PS3 which sends out a wireless single to connect to other PSP players using the software. By linking up to the PS3, the PSP believes it’s still in ad/hoc mode using the PS3 as the main connection source. You then link yourself to the racing lobby and players are able to join in for some racing fun. A previous PSP game that use this feature in Japan was Monster Hunter.

Sadly, the ad/hoc party software isn't available to other regions. For now, Gran Turismo online will stay in Japan. When and if Sony brings the software out in other regions isn't know, yet. Let's hope they will offer the feature in the near future, though.

is tiesu tai ne vien japonai gali naudotis tuo Ad/Hoc Party, o mes irgi galim ir jau senai,yra youtubej video kaip nusireguliuot ji butent su GT lost ,ir galima kuo puikiausiai sulosti per Ad/Hoc su bet kur esanciais kitaip zaidejais. beje taip pat galima zaisti ir visus kitus PSP zaidimus kur yra tik Ad/Hoc rezimas.

na psp gerai pritaikytas zaidimas. bet...

betikslis jis. kas is to kad nusipirkai ta masina. pravaziavai trasa ir viskas. na ismeginsi visas? kas toliau?

nera karjeros. nera jokio tikslo uzsikambinti ir losti ilgai. taip kaip tas buvo su ankstesniom dalim.

tikrai nevykes cia tas psp GT.

butent uzsikabin ant to kad masinas megini ,vis kita ir vis kita imi ,be to keiti trasas. visos masinos turi ten savo istorija ir valdosi labai skirtingai.todel nepabosta su jom vazinet vel ir vel.butent ant to ir uzsikabinu kad praleki pora trasu,praeina zaidimo diena,tada atsiranda nauji dealeriai,ein ir ziurai ko naujo atsirado,tada perki arba ne,tada vel praleki siaip singe race arba eini per chalengers losi...nzn man tos karjeros cia tikrai nereikia,visiskai..isivaizduok kiek uztruktum tam mape ir pan. cia juk ir kure tokiam zaidimui. ir bent jau man jis tinka...ir apie GT4 jau pamirsau tikrai. kas yra svarbiausia ir kas buvo svarbiausia visuose GT ,o gi masinos valdymas ir tas pojutis kuri jauti valdydamas masina...o eidamas per ta vadinama karjera nieko kito nedarai tik leki tuos pacius ratus..lenki masinas,ir cia ta pati darai, tik lenktynes nera sujungtos i viena grandine todel visi cia verkia kad jiem negerai.reikia biski placiau i viska pasiziuret,dabar pagalvokit ka mes gaunam su tuo single race..ogi pasirinke savo masina gaunam lenktynes parinktas magal musu masina,o tai reiskia kad kas kart gaunam naujas lenktynes parinktas pagal sudetingumo lygi bei musu masina,o kai masinas keiti kas kart ,tai ir lentynes gauni vis kitas,ir tuo paciu kas karta naujas issukis buna..taigi kuom tai blogiau uz karjera? cia tiesiog vienas lenktynes praein ir gali padet PSP arba lost toliau,nera butina losti ilgos serijos lenktyniu.ka jie ir norejo padaryt.ta ir gavom.man tai cia tobulas GT :thumbsup4:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.