scalman

Gran Turismo PSP

Rekomenduojami pranešimai

Aš irgi katik isbandziau, masinos nesunkiai valdosi, driftinti irgi nesunku,tik nesuprantu kus tie 400 masinu, o seip grafika aplinkos galejo manau geresne padaryt, o masina labai gerai atrodo.Man patiko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bandziau ant saviskio 3000'antojo . Pasileido, po PSP logo juodas ekranas ir pakibo - teko rankiniu budu restartuoti PSP (istraukti baterija :) ) ir po to vel perhackint :)

P.S. FW 5.03 MHU

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi labai patiko.Tirovikas valdymas,bet kol susiruosiau nusipirkt drift cara jis dingo is saraso :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandziau ant saviskio 3000'antojo . Pasileido, po PSP logo juodas ekranas ir pakibo - teko rankiniu budu restartuoti PSP (istraukti baterija :thumbsup4: ) ir po to vel perhackint :mellow:

P.S. FW 5.03 MHU

Gran turismo ant 5.03 neveikia, veikia tik ant 5.50 gen

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet skaiciau pspslimhacks.com ar kur kad ir ant 5.03 turetu veikti. Bet ne MHU, o GEN.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi katik isbandziau, masinos nesunkiai valdosi, driftinti irgi nesunku,tik nesuprantu kus tie 400 masinu, o seip grafika aplinkos galejo manau geresne padaryt, o masina labai gerai atrodo.Man patiko :)

Deja masinu ne 400 o 800 simtai :] o masinos tai atsiranda kas diena ant zaidimo ten zaidziant eina dienos :) nu ne musu laiku o zaidimo

p.s norejau paklausti , ar eina istrinti ar parduoti masina is pirktu listo , nes nusipirkau dvi tokias pat o man nereik vienos ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man nlb patiko... Valdymas toks pusetinas, grafika aplinkos taip pat pusetina, masinu grafika priklauso nuo masinu, bet dauguma masinu grafika tikrai gera.

Siaip pats zaidimas nuobodus, nes nera career nera didelio tikslo zaisti nebent nori surinkti kuo daugiau masinu. Dar kad tik keturiu markiu masinas tegalima pirkti irgi nlb gerai nes kol nusipirksi norima masina tai tos masinos teks vel laukt tikrai ilgai. Vnz is topinio zaidimo padare iprasta racing game tik su zymiai daugiau masinu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na viskas pasileido tikrai puikiai ,zaidimas pasaka...masinos valdosi geriau nei gt4 ,isjungus visas sistemas ir parinkus profesional valdyma,pradedi jausti tikra masinu valdyma.....kiek losiau ,labai patiko vaizdas is vidaus,su analogu valdosi puikiai,viskas puiku...nera karjeros ,na nera ir kas? nereikia jo ant psp...labai patiko kad po keliu lenktyniu patikrines jau randi naujas masinas pirkti taigi losti tolkas yra,bent jau man patiko,o suvaldyt mazda rx7 tikrai nera taip jau lengva ant profesional.garsas tiesiog puikus.grafika gera,ne stebuklas bet viskas labai gerai ir svarbiausia kad labai tolygiai eina...bent jau man tai zaidimas bus tikrai ilgam laikui ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kuo psp isskirtinis,kad ant jo nereikia carrer?Nenusisnekek,didziausias zaidimo minusas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane psp 2000 5.00 M33-4 tai kai bandziau paleist juodas ekranas ir jokio veiksmo, tai taip suprast kad jau nepaleisiu ar keist software ar ieskot kito failo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane psp 2000 5.00 M33-4 tai kai bandziau paleist juodas ekranas ir jokio veiksmo, tai taip suprast kad jau nepaleisiu ar keist software ar ieskot kito failo?

Veikia tik ant 5.50 gen

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip tas dainas pridet.Nes nelabai zinau kaip.Pas mane visas cso failas

Make sure you finished the first Driving Challenge section.

1. Place all mp3 music files in the MUSIC or MUSIC/GTPSP folder in your Memory Stick. (please create the folder if it does not exist)

2. Go to OPTIONS -> AUDIO SETTINGS -> SET USER BGM FOLDER and select the folder you placed your mp3 files. (MUSIC or MUSIC/GTPSP)

3. Save Settings

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.