scalman

Gran Turismo PSP

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

tai kazkaip jiem cia pamoinai gavos. sukure toki "tipo" game. lyg pusiau demo pries GT5. tai tipo dabar ka toje psp versijoje veikti? quick race quick race quick race ir taip kapot per diena? taip bus idomu kokia... 20 min.

Ne į temą

na manau kad ant psp nelabai noretusi ten valandom sedeti ir landziot po nustatymus naujai kartai geimeriu,kam manau jie ir kure sita geima,butent adhockui,palosti su draugais ,be to virs 100 licenziju vaziavimu tai nera mazai...aisku seniem GT fanam cia kaip koks zaisliukas vaikam atrodo,bet man visada buvo svarbiausia masinos valdymas ,kas sitam GT padaryas be priekaistu,taigi del to ir sulosim,ir tuo paciu niekad juk nesam lose jokio GT dar tokiu budu su draugais,ar keitesi masinom,nejau tokios naujienos nieko nedomina? tipo duokit mum sena GT4 tik perdaryta and psp, nemanau kad tai butu idomu. pagal mane nesiojamai konsolei jie sukure tikrai gera GT. ka cia kalbet.pora sav ir pamatysim patys :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai jau tikrai nesamone,kad nebus carrer rezimo.Galvojau ismeginsiu normaliai gran turismo zaidima,o va cia spyga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai laukiamas žaidimas tapo visiškai eiliniu žaidimu :) :/

Ne į temą

Čia tik mano nuomonė :) :) :)

EDIT: Atsimčiau savo nuomone jei būtu DRIFT :)

Nuotrauka

Redagavo Vayiel

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai laukiamas žaidimas tapo visiškai eiliniu žaidimu :) :/

Ne į temą

Čia tik mano nuomonė :) :) :)

EDIT: Atsimčiau savo nuomone jei būtu DRIFT :)

Nuotrauka

tai ir yra Drift ...ka tu cia parodei ,is E3 demo versijos pica :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau du nauji zaidimai mane nuvyle kuriu labia laukiau tai yra GTA china towns ir sitas... Tikuosi kiti normalus bus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

na manes visiskai nenuvyle tas karjeros nebuvimas,nes ne viskas yra tame. as pvz galiu simta kartu vazinet GT5P ir jis man neatsibosta ne kiek,juk irgi nera nei karjeros nei tiuningo.bet ne tame yra svarbiausias dalykas, o tame kaip jauties kai leki su ta masina,kaip ja valdai ir kaip jauciasi pats valdymas.del galiu zaisti kad ir desimta karta su ta paca masina ta pacia trasa ir be jokio konkretaus tikslo,o tiesiog del to ka jauti kai vaziuoji.taigi del GT PSP, as zinau ko is jo noriugaut, ir zinau ka gausiu. ne nevisiem itiksi.siaip laikais visi labai daug zino iki pasirodant zaidimam ir moka tik kritikuot daugiau nieko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As sito zaidimo laukiu vien del to kad bus labai daug auto ir dar mano pamegta nurburhring trasa,o jei dar ir tikrai bus driftas isvis pamirsiu ir visai *dzin* jei nebus carjieros rezimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

driftint ir ant gt4 galima tik masina reike gerai nusireguliuot ir ismokt nu kai suzinojau kad gt ant psp netures grant turismo mode tai NESAMONE vienintelis zaidimas del kurio norejau psp ir taip ji sudirbo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

driftint ir ant gt4 galima tik masina reike gerai nusireguliuot ir ismokt nu kai suzinojau kad gt ant psp netures grant turismo mode tai NESAMONE vienintelis zaidimas del kurio norejau psp ir taip ji sudirbo

O cia bus grynai driftas ir jam nereikes specialiu masinos nustatymu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Duokit pirma zaidimui iseit poto jau reiskit nuomones.Nes db bewejkt 9 puslapiai off topic!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gran Turismo PSP Offers Custom Soundtrack Option

The ability to play your own personal music while playing a game is always a plus and since a few games only supports this feature on the PSP, I found out while playing Gran Turismo PSP that is due to come out on October 1st will be another game that will introduce this feature. That’s right, while driving your way through into the beautiful scenery of Gran Turismo, you can go ahead and listen to your personal music tracks.

To listen to your personal music library while playing Gran Turismo PSP, all you need to do are the following:

Make sure you finished the first Driving Challenge section.

1. Place all mp3 music files in the MUSIC or MUSIC/GTPSP folder in your Memory Stick. (please create the folder if it does not exist)

2. Go to OPTIONS -> AUDIO SETTINGS -> SET USER BGM FOLDER and select the folder you placed your mp3 files. (MUSIC or MUSIC/GTPSP)

3. Save Settings

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gran Turismo PSP Offers Custom Soundtrack Option

Va cia tai tas ko reiketu daugeliui zaidimu :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.