Rekomenduojami pranešimai

Vaziavau su tavo toyota, deep forest trasoj viskas tvarkoj, laimejau ir A ir B spec, bet ta kita trasa su dauk posukiu, A spec tik antram teiseina atvaziuoti, o B spec isvis jis ten gryba pjauna, vairuot nemoka :)

Na taip ten tupa siaura ir su negerais posukiais trasa, bet is kokio 5 kart man pravaziavo pirmas

PS. Gaila neina ant e46 m3 det racing modo :) noreciau M3 GTR'a bent rast kur pirkt, vis neuztinku.

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kazin jei usturbinciau ford racing cara, ar laimetu, bo paskui bus babkes veltui :)

ir seip jo vaziavimas priklauso labai nuo tos rodiklytes pries salmo kur yra, kaip ji melyna tai varo geriausia

Nu ka padariau RM lotus elise, pateisino lukescius iskarto :) ir dar bajeris, variau b spec su savo labmo galardo trophy, buvo full uzturbinta, nu ten apie 774 bhp, tai nelaimejo nifiga, pasiskolinau is cheburator, ten pas tave tik apie 600 bhp buvo ir laimejo be vargo :)

Redagavo MedLey

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau paklaust.Kadangi nesenai tik isigijau gt5 ir sitos dalies nezaides noriu susizinot,kaip ir visose dalyse ar yra senesniu masinu bmw kaip buvo ant gt4 pvz bmw 2002turbo ir panasiai. Domina mane visos senesnes masinos butu idealu e36 e34 e30 kebulu bmw :) o apibendrinant pati zaidima tai tikrai kazkas nuostabaus, nors visos dalys gt buvo nuostabios

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra :) ir nemazai, vakar kaip tik is evento gavau 2002 bmw 73 metu ar kokiu jis ten :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau paklaust.Kadangi nesenai tik isigijau gt5 ir sitos dalies nezaides noriu susizinot,kaip ir visose dalyse ar yra senesniu masinu bmw kaip buvo ant gt4 pvz bmw 2002turbo ir panasiai. Domina mane visos senesnes masinos butu idealu e36 e34 e30 kebulu bmw :) o apibendrinant pati zaidima tai tikrai kazkas nuostabaus, nors visos dalys gt buvo nuostabios

Gran Turismo 5 Official Car List

siaip yra beveik visos tos pacios masinos is GT4 , jos tarp standart cars, tik reikia uztaikyt kada atsiranda, vis paziuret.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas turit kokia technika kaip vaziuojat dirt trasose, nes ten valdymas tai baisu net nepgalvoti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas gerai su valdymu tiesiog mokinkis imt trajektorijas ir zaist su gazu stabdziu. Nu cia nepaiskinamas dalykas Treniruotes treniruotes ir dar karta treniruotes cia kaip realybei su masina. kas man patinka jai is rally car tai lancia delta integrale vo cia legenda ir isties ispudinga masina,daug kam nepatiks jaunesniems mano postas bet kas supranta zino

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paprasciausiai nelek kaip akis izdeges ior viskas bus tvarkoj, vaziuok leciau nei vaziuotum ant asfalto ir viskas valdysis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai as butent taip ir darau, per kaip jau susinervinau kad special evente paskutineje dienoj atvaziau 25 sekundem atsilikes nuo visu ir iskart y paskutine vieta, su tuo letu vaziavimu :/ jo as vaziuojiu su lancia delta s4 berods, super masinyte lekia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas turit kokia technika kaip vaziuojat dirt trasose, nes ten valdymas tai baisu net nepgalvoti...

Jei turi omenyj rally trasas tai man buvo panasiai, labai sunkiai labai netgi laimedavau special eventus, kol neradau stebuklingojo "default'inio" nustatymo ant traction control kuris budavo nustatytas ant 5. Dabar pries pradedamas vaziuot visada isitikinu ar visos pagalbos isjungtos, tik abs ant 1 pasilieku :whistling: Lauzia posukius geriau, nenumetineja gazo = gyvesnis vaziavimas ir zymiai geresni rezultatai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vava as apie ta pary buvau pagalvojas ar nebus ta pati beda, seip ant paprastu race tai irgi viska nusiemes esu, ir galvojau ar nebus kaskaip stebuklingai pasikeite ant speial eventu, reikes butinai isbandyiti sita varianta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka pasirodo radau kur suo pakastas:D, buvau nuemes ~30% masinos galios kitom varzyboms, ir buvo gazas ant 5 padarytas, tai ir vaziavo kaip uzmigusi :D

Paskolinkit kasnors chaparal j2 race car, nascaro automobili ir formule, atsiskaitysiu tuo paciu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.