Rekomenduojami pranešimai

va isrinkau premium masinas ;) vietoj tu masinu kur po 2 ir daugiau yra galejo kitas padaryt su tuo cockpit view...

Rodyti paslėptą turinį
Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  krururaras parašė:

va isrinkau premium masinas ;) vietoj tu masinu kur po 2 ir daugiau yra galejo kitas padaryt su tuo cockpit view...

Skaityti daugiau  

tik 5 subaru, 3 mazda rx7 .. ;) JAP masinu mazuma jau tarp premium. bet yra bent jau muscle caru siek tiek, be to isvis neisivaizduoju GT.

:D

beje nera ne vieno modelio kuris 2 kart kartotusi. kaip ir nebuvo niekada. Nissanu viso 142 masinos ... :D 80 - toyota, Honda ~ 110, bet pvz Chevrolet irgi apie 30 ..

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mazda éfini RX-7 Type RZ (FD) ‘92

Mazda éfini RX-7 Type RZ (FD) ‘93

Mazda éfini RX-7 Type RZ (FD) ‘95

Mazda éfini RX-7 Type RZ (FD) ‘96

pagal scalman yra butina tureti 5 rx7 kurie skirisi tik metais,valdimas turetu nesiskirti nes sie modeliai buvo gaminami identiski

p.s. mano garaze visada buna peugeot 406 coupe ir visi audi modeliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  kazinak parašė:

Mazda éfini RX-7 Type RZ (FD) ‘92

Mazda éfini RX-7 Type RZ (FD) ‘93

Mazda éfini RX-7 Type RZ (FD) ‘95

Mazda éfini RX-7 Type RZ (FD) ‘96

pagal scalman yra butina tureti 5 rx7 kurie skirisi tik metais,valdimas turetu nesiskirti nes sie modeliai buvo gaminami identiski

Skaityti daugiau  
;)

aisku reikia visu ;) .visu pirma kadangi nebuvo galima perdazyt tai del spalvos,po to skiriasi metai skiriasi isvaizda kai kuriom detalem,skiriasi valdymas,nes skiriasi detales kurios buvo naudotos kuriant masinas.skiriasi variklio harakteristikos siek tiek,stabdymas, pakaba, nuo to skiriasi posukiu isimimas. butent idomu kai nieko netiunini.man visalaik buvo tas idomu. be jokiu tiuninimo ir reguliavimo.gerai GTPSP sugalvojo kad jokio tiuninimo nebuvo.arba GT5P. visa tai ir yra skirtumai, nejau niekas neskaitot visos info apie masinu modelius? as dar nuo GT1 laiku todel ir paciom masinom taip susidomejau kai tiek visko gali suzinot,realiu faktu o ne isgalvotu kokiu juk.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  kazinak parašė:

Skaityti daugiau  

Aš stengiuos surinkti kuo daugiau slaptų modelių , pvz kaip GT4: Subaru Impreza Coupe 22B-STi, Lotus Esprit V8 GT, Chevrolet Corvette Grand Sport (C4), Lotus Carlton, Lancia Delta HF Integrale Evoluzione, Mazda 110S (L10B) ir kitos.

Aišku būtinai ir tas keturias juodas.

Jei bus tokių modelių ir GT5, būtinai reiks rinkt į kolekciją ;) .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Jonis parašė:

Aš stengiuos surinkti kuo daugiau slaptų modelių , pvz kaip GT4: Subaru Impreza Coupe 22B-STi, Lotus Esprit V8 GT, Chevrolet Corvette Grand Sport (C4), Lotus Carlton, Lancia Delta HF Integrale Evoluzione, Mazda 110S (L10B) ir kitos.

Aišku būtinai ir tas keturias juodas.

Jei bus tokių modelių ir GT5, būtinai reiks rinkt į kolekciją ;) .

Skaityti daugiau  

jo tas idomu,na premium cars galbut visos bus iskart jau atidengtos ,na kaip visada gal ten kokios super Gt nebus, o va del used cars tai idomu.kokiu principu ir kokia seka atsiradines tos masinos.tikriausiai kad ne viso iskart bus,gal labiau kaip GT4 buvo.bet iskart used cars tampa antrarusem,nedadarytom tokiom, na gaila kazkaip.niekad to kadangi nebuvo dar GT serijoj ir isvis jokiam zaidime,kad dalis masinu naudoja full ,o dalis naudoja tik maza dali zaidimo engine.keistokai.

jo tos retos masinos buvo visalaik medziojamos.kad ir neretos bet tokios kur va kasdiena atsirasdavo ,vis kazkokios naujos, po to dingdavo,arba spec spalva kokia islysdavo. aisku dabar gali paintint,tai jau tokio isskirtinumo ir neliks.

naktis Nürburgring'e ..tamsa ateina nuo 3:33. idomiai ir baisiai turetu buti nakti lekti niurgburge tokiais grieciais

Citata

CBS News Gamecore met up with Kazunori Yamauchi, CEO of Polyphony Digital and creator of the Gran Turismo series at the GT Awards in Las Vegas to talk about the upcoming Gran Turismo 5 and how it will change driving games forever.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  G1edrius parašė:

Honda FTW!!! :thumbup: Masinu speju bus ~300-400, nes daugiau nei puse bus Honda, Nissan ir kiti Jap automobiliai, kurio vieno modelio automobilio bus 20 skirtingu versiju, kurios nesiskirs :D

Na šiaip jai lyginant gt su forza mašinų skaičium, tai ant gt5 bus tikrai daugiau, nes ant tos pačios forzos 2 ir 3 dalies, tokių pačių automobilių yra po 5 ir 10 kaip pvz. porche gt3 ar koki dodge viper, juose skirias tik paveiksliukai ir numeriai, charakteristikos tos pačios. Taigi nereikia taip baisiai girt tos forzos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia primeciau kad keliu dalyku biski truksta man kas liecia Top Gear puse. na turesim trasa, ok. bet kodel negalejo tada ir tu 3 the reasonably-priced Top Gear masinu imest : Suzuki Liana/Chevrolet Lacetti/Kia Cee'd, juk manau dauguma cia ziurim kiekviena top gear laida,ir dauguma manau noretu palyginti savo pasiekimus su tom paciom masinom su kuriom jie ten lakste, ir pasilygint su tom zvaigzdem kurie ten bande jas. :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip manote, jeigu as preordinau pries 4d GT5 collectors ed. is amazon.co.uk, man atsius iki kaledu ?

Zaidamas zada buti super. Tikiuosi bus dar ir driftas. Reiks montuotis stala vairui, nes neina kitaip :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  antis parašė:

O kaip manote, jeigu as preordinau pries 4d GT5 collectors ed. is amazon.co.uk, man atsius iki kaledu ?

Zaidamas zada buti super. Tikiuosi bus dar ir driftas. Reiks montuotis stala vairui, nes neina kitaip :thumbup:

Skaityti daugiau  
Driftas bus kaip ir gt5p, o kad preorderinai pries 4 d. tai tau manau nereiks nei dvieju savaiciu laukt, per kelias dienas po išleidimo jau tūrėtum gaut, kaip ir kitus žaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.