Rekomenduojami pranešimai

OK, dėkui, nepabėk tik :D Baigia mano vairuotojas ratus piešt ir pasakysiu viską/pažiūrėsiu :)

Tai va:

GT500 Spa-Francorchamps

PP max 600

oponentai ~ 1100 kg ir 510 AG

Man kojos nepakiš, kad mano draiveris 12Lvl?

Redagavo nobelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žodžiu, kai su mažu lvl nelabai kas padės. Dabar gavau Toyota FT-86 Concept ir su ja pamažu keliuosi lvl ir pinigėlius.

Platinum bus su visais patchais iki to laiko, kada išleistas, bet aišku be jokių naujų DLC. Jei ruošies pirkti neužilgo GT5, tai tuoj bus pardavime GT5 XL su visais atnaujinimais ir DLC, kurie buvo išleisti iki to laiko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma ruošiuosi pirkt Ps3 2 mėn bėgyje paskui vairą logitech g27 ir galiausiai GT 5 kažin kiek kainuos sitas Xl ?

Lyg tais 40$

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma ruošiuosi pirkt Ps3 2 mėn bėgyje paskui vairą logitech g27 ir galiausiai GT 5 kažin kiek kainuos sitas Xl ?

Teisingas sprendimas :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OK, dėkui, nepabėk tik :lol: Baigia mano vairuotojas ratus piešt ir pasakysiu viską/pažiūrėsiu :D

Tai va:

GT500 Spa-Francorchamps

PP max 600

oponentai ~ 1100 kg ir 510 AG

Man kojos nepakiš, kad mano draiveris 12Lvl?

Shei ne nepakis, nebent jam istverme baiksis ir gali biskuti gryba pradeti pjauti, gerai paziuresiu ka turiu ir pasharinsiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėkui, jau nebereikia. Levelis koją pakiša :D Su lvl augimu gerėja vairavimo technika ir agresyvumas. Bet kaip aukščiau minėjau, su Toyota FT-86 Concept '10 pamažu lvl kėliausi, pamažu ir online prizinės vietos kylo. Dabar jau uždirbau pirmus milionus, tai jau kaip ir ok viskas. Dėkui.

Redagavo nobelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O seip jeigu litu nori uzsikalti tai uzsuk y sessonal eventus, ten gerai moka,as noriu ivygdyti viena trofeju kur reik visus litus isleisti, tai reik man 20kk cr sukaupti ir pirkti mashina :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O seip jeigu litu nori uzsikalti tai uzsuk y sessonal eventus, ten gerai moka,as noriu ivygdyti viena trofeju kur reik visus litus isleisti, tai reik man 20kk cr sukaupti ir pirkti mashina :D

Ten ir sėdžiu dabar. Bspec vienos lenktynės ~ 7 min, PP500 - už pirmą vietą 255.000 + 3300 xp :) + nereikia koreaguot vairuotojo, be manęs laimi visada :troll: Ir vairuotojo lvl keliasi greitai.

Redagavo nobelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo dar labai priklauso kokia nuotaika vairuotojui, jei rodykle nukritusi tai krc gryba pjauna jis konkretu, jei zalia y virsu tai tada gali palikti be prieziuros, lekia kaip turi buti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo dar labai priklauso kokia nuotaika vairuotojui, jei rodykle nukritusi tai krc gryba pjauna jis konkretu, jei zalia y virsu tai tada gali palikti be prieziuros, lekia kaip turi buti

Pats gi jį gali kontroliuoti :P Jei jo nekontroliuoji, būna jis agresyvus, kol visų neaplenkia. Aplenkęs ir atitrūkęs jis atsipalaiduoja ir mina lėtai. Jei oponentai prisiveja, jis vėl suagresyvėja. Arba pats sėdi ir kontroliuoji jo emocijas liepdamas paspartinti tempą, sulėtinti arba išlaikyti esamą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne tu maisai jau su tuo in gam ekur yra, o seip dar prie driver listo yra rodykle, pakilus y virsu, per viduri ir nusileidusi, tai kaip inai nusileidusi buna tada jau tu ten daryk ka nori ir kontroliuok nekonrtoleves, vistiek jis grybiskai vaziuos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmm, žiūriu dabar į TV ir nelabai supratau, apie ką tu :) Turi omenį jis pradeda grybauti, kai juostelė "Physical Strength" prie pabaigos? Tada jo, nieko nebepakeisi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Prie vairuotojo desinej pusej matai tas rodykles? melyna, zalia, oranzine? tai apie tas sneku :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
    • ne nu aisku paziurejus traileri iskart gi galima pasakyt ar zaidimas bus hitas ar failas
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos