Rekomenduojami pranešimai

Jo man irgi, buna patamseja o paskui kaip visi pabaltuoja tada vaziuoji, siaip rase update kad galima usiseivinti endurance races, bet as pabandziau pravaziuoti kelis ratus, pause nuspaudziau ir jokio save featuro nemaciau, tai isjungiau ir viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siaip rase update kad galima usiseivinti endurance races, bet as pabandziau pravaziuoti kelis ratus, pause nuspaudziau ir jokio save featuro nemaciau, tai isjungiau ir viskas

Galima. Bet ta padaryti galima tik pitstopuose. Ivaziavus i pitstopus ismeta pasirinkima del "suspend race", kuri pasirinkus progresas issaugomas (bet tada reikia iskart iseiti is zaidimo). Reikia tik tureti omenyje, jog jei yra padarytas suspend race, kita kart ijungus zaidima, tave iskart numes i ta vieta, ty neturesi progos net pavaikcioti po joki menu (net arcade), net nesu tikris del online login bonusu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku dekavoju, na gerai bent tiek kad eina, o ti emeniu palauks, ir reikia tada ratuka koki isiverzus buti y prieki :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man po update'o ilgiaui krauna pries lenktynes,

Na dalinai taip, krauna ilgiau, bet... anksciau masinas kartu uzkraudavo su trasos krovimu ir tas trukdavo siek tiek laiko. Dabar kaip speju uzkrauna tik trasa po to atsiranda meniu po kuri gali jau lakstyt ir keist nustatymus, o tuo momentu krauna masinas. Na pastebekit kur raso masinu sarasa is pradziu rodo pilka lista ir po viena pabaltuoja (kaip speju po viena masina uzkrovineja is eiles).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taiup taip, tik man buvo toks dalykas kad buvau pirma kart eileje 7, tai as pamaniau kad ce suka koki kvalifikacini vaziavima kad taip ilgai krauna :xd:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmm, pasirodo dlc yra prirakinamas prie pirkejo acc, tikrai ne kokios naujienos man, kai gt5 save guli ant us acc, o kad amerikietiskas dlc, tiks europietiskam gt5, tia cia dar klausimas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne netiks, rase kad pirkti dlc su tuo acc su kuriuo zaidziate gt5, krc parsisiuntei viena su kaskatruo acc ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmm, pasirodo dlc yra prirakinamas prie pirkejo acc, tikrai ne kokios naujienos man, kai gt5 save guli ant us acc, o kad amerikietiskas dlc, tiks europietiskam gt5, tia cia dar klausimas...

Cia jau beda, nes su visa virtuon galiu tik US acc atsiskaityti, UK korteles nepriima, liksiu be DLC...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as nei vienos nei kitos neturiu, reikia b***** issiimti man atrodo ja ir bus rami galva :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia jau beda, nes su visa virtuon galiu tik US acc atsiskaityti, UK korteles nepriima, liksiu be DLC...

Cia visai ne beda, eini cia uztrunki 2-3 minutes duomenu ivedimui, per kelias sekundes gauni koda ir pasipildai kokia nori acc. As su ta pacia virtuon ta ir darau.

Mano atveju gg, turiu dlc ant nulinio acc, labai laiku pranese apie sita niuansa...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butu saunu kad pas mus pardavinetu tokius dalykus lietuvoje, tas korteles su kodais, nereiktu per dauk tada kvarsinti galvos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pagaliau padare SPA trasa :D dabar imola ir silverstone tegul padaro ir asmeniskai man uztektu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nice naujas GT5 2.0 intro, o tie nauji DLC is 5 packu tai na nieko per daug stebuklingo juk viskas smulkiai isdestyta kas i juos ieina, tai cia jau vieniem patiks ,kitiem ne.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.