Rekomenduojami pranešimai

nascaro as taip ir nepraejau :D o visas kitas su audi rs4 iveikiau

o nurburgringa man smagiausia vaziuoti su DTM masinom,ne pacios greiciausios masinos,bet valdymas super ,rata per 7min apvaziuoju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žaidžiu pakankamai neilgai, esu jau beginner lygyje. Iš kur Jūs gaunate senovinių normalesnių automobilių? Reikėjo lenktynėms japono seno, parduotuvėje jų beveik nėra, radau tik dėvėtų automobilių shope skyliną senutį, į kurį sukišęs vos ne 80 .000 vis vien naudos ne per daugiausia varžybose - priešininkai pirmaujantys su daug geresnėmis. Kur tokių modelių nusipirkti? Ar žaisti visus leidžiamus eventus, licenzijas ir tikėtis, kad duos kažką panašaus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau paklaust, gal kas zinot kokios info kada bus galima exportuot 3D nuotraukas is GT5, nes dabar eina tik paprastas jpeg, o mpo neleidzia?

Jei kam reikia kokiu masinu GT5 paskolint, rasykit i skype (stipena) arba palikit zinute PSN. Per skype butu greiciau. As kadangi kocioju savo B-Spec licenzija tai tenka beveik visas naudojamas masinas iki max tiunint

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidžiu pakankamai neilgai, esu jau beginner lygyje. Iš kur Jūs gaunate senovinių normalesnių automobilių? Reikėjo lenktynėms japono seno, parduotuvėje jų beveik nėra, radau tik dėvėtų automobilių shope skyliną senutį, į kurį sukišęs vos ne 80 .000 vis vien naudos ne per daugiausia varžybose - priešininkai pirmaujantys su daug geresnėmis. Kur tokių modelių nusipirkti? Ar žaisti visus leidžiamus eventus, licenzijas ir tikėtis, kad duos kažką panašaus?

As perku masinas is devetu shopu, ir tiuninu jas, ymetu turbina, palengvinu, uzdedu spoileri, pakeiciu padangas ir t.t man viskas suveikia gerai, ir seip dar uz kaskoki eventa gauni civica sena mogul tiuningu, tai su juo nemazai eventu yveikiau, ir pasikeisk tepalus visada, nes jie prideda siek tiek arkliuku :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jis atsinaujina, uztenka nueiti y koky tai event ir tipo pradeti lenktyniauti, na ten kur rodo kokia suma laimesi kelintoj vietoj, ir tada gali eiti lauk ir ziureti used shopa, bus 6 naujos masinos jeigu neglystu :D, ir taip po kekvienu lenktyniu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o nurburgringa man smagiausia vaziuoti su DTM masinom,ne pacios greiciausios masinos,bet valdymas super ,rata per 7min apvaziuoju

Jio, dtm valdosi pasakiskai, ypac faina vaziuoti NR, kur ne taip jauciasi greicio stoka (sitos masinos, jei kas nezino, daznai per 300 nelabai ir pervirsta). Maniskiai laikai su dtm klases masinom regis kazkas ~6:30 min, o va audi r8 lms (kuri seip kaip ir nelabai dtm, bet ja isileidzia i ta event) pamenu geriau - 6:24.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas nors turit masina kuriai galima atlikti racing modification, ir is kur gavote jei turite?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas nors turit masina kuriai galima atlikti racing modification, ir is kur gavote jei turite?

Taigi naujų mašinų parduotvei yra pvz. Mitsubishi evo 9 nusiperki ir gali užsidėt lenktyninę modifikaciją kainuoja apie 120 - 130 k gabalų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Joa tikslei, :) nepagalvojau net apie tai, reikes vien del trofejaus pasidaryti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu pasiulymą, šį šeštadieni pakurti Lounge ant Gran Turismo 5 ir susibegt visiem, palengtyniaut, paišdykaut, pasirodyt savo mašina ir t.t

(Šitas visas reikalas galioja jei atsigaus PSN :s)

Renkam laika visi kartu, aš galvoju kad visiem bus patogus laikas kokia 19:00 arba vėliau, apie laikus rašome čia, ir dar butu gerai kas dalyvaus.

Tei va, jei atsigauna PSN Pridėkit mane prie Friend List'o ir kažkur apie 19:00 valanda aš pakursiu lounge kas galit tegu atlekia.

mano PSN ID: GedeLT

2011.04.23 Laukiam visų

Iki greito!!

Na stai jau ir sarasas. :

1. GedeLT

2. ecm350

3. VytasLT

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Pildom pildom sarašiūka, kuo daugiau tuo idomiau. :D

Redagavo gedutis122

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas galite paskolinti chaparal 2J race car?

Cia kuriam eventui reikia? Kazkokia panasia turiu, berods Toyota 7 ar kaip ten vadinas turetu tikt tam eventui jeigu teisingai prisimenu. Aisku jei online veiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaziavau su tavo toyota, deep forest trasoj viskas tvarkoj, laimejau ir A ir B spec, bet ta kita trasa su dauk posukiu, A spec tik antram teiseina atvaziuoti, o B spec isvis jis ten gryba pjauna, vairuot nemoka :innocent:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.