Rekomenduojami pranešimai

Pasiziurek kokie oponentai ir koks BHP didziausias, tada bandyk ieskoti masinos ir tada ja tiuninti, o jei neturi pinigu parsiduok masinas gal kas iseis, arba eik daryti special events usikalsi babkiu, arba lenktyniauk tuose paciose lenktynes ir kekviena kart gausi uz 1 vieta, o del nustatymu ka keisti tai gali greiciu deze pasireguliuoti, bet pirma ja turi buti nusipirkes 20k creditu kainuoja tada gali koreguoti pavaras, bet jei nelabai ismanai tai nepatarciau to daryti, nes paskui gali nusireguliuoti y ta puse :thumbsup4:

As visa ta zinau :) Tiesiog, arba as nemoku vairuot, arba tikrai mano 599 arba Gallardo prastai sureguliuotos, nes kitas lenktynes tai ziauriai sunkiai pereit...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pirmiausia ziurek ne i ag keiki, o i svori,ten man atrodo apie 900kg masinos vaziuoja ,o tas tavo gallardo koki 1300 sveria ,

man atrodo as su ford gt ten vaziavau,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O seip jei truksta dar pinigu nueik y sesional events, as katik pora trasu prasukau japaneese 80's su laimetu civic mogul, tai uz viena race 1'st place dave 85k cr o uz kita 87k ;) o dar trys trasos liko berods ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu klausimeli, pasikeite musu laikas, ir dabar kaip isijungiu GT5 raso kas nusistatyk data ir laika, bet nerandu per game kur ten jy reikia nustatyti, ir prie to pacio, ar esate kokiai masinai uzdeja ratus? :Dta prasme is GT auto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ką aš galiu pasakyti perskaitęs bemaž visą temą, turi šis žaidimas minusų, bet jie nublanksta prieš pačio žaidimo suteikiamą malonumą. Neperseniausiai pakeičiau savo 720p HDTV į 1080p 200Hz HDTV tai dieve brangus :thumbup: įjungus "Motion Plus" funkciją dingsta kadrų vibracija ir vaizdas pasidaro toks sklandus, kad atrodo jog stebėtum tiesioginę lenktynių transliaciją. Tam tikrose trasų vietose žaidimas atrodo lyg tikrovėj, nežinodamas, kad tai žaidimas neatskirtum! Pats retai telošiu už vairo, retkarčiais paimu joystick'a i rankas, o šiaip beveik visą laiką stebiu kaip mano vairuotojai B-Spec važinėja, kadangi sunku kasdien tampyti puse tonos sveriančią įrangą po mažą kambariuka :) Mano PSN: Stipena

---

Na o čia mano sunkusis meno kūrinys, virindamas metalo nepagailėjau ;)

---

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats retai telošiu už vairo, retkarčiais paimu joystick'a i rankas, o šiaip beveik visą laiką stebiu kaip mano vairuotojai B-Spec važinėja, kadangi sunku kasdien tampyti puse tonos sveriančią įrangą po mažą kambariuka :) Mano PSN: Stipena

Na o čia mano sunkusis meno kūrinys, virindamas metalo nepagailėjau :)

Nuotrauka

Labai įdomus požiūris. Pasi gaminti tokį gėrį :) , nukišti kur nors į garažą ir žaisti su joystiku :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Veikia rankinis. Taipogi reguliuojamas pedalų pavertimo kampas, sėdyne taipogi reguliuojas kaip mašinoj. O šiaip jis pas mane kambaryje visalaik stovi, nenešioju į garažą, tiesiog naudoju tik kai rimtai prisėdu pažaist. Kainavo man visas tas daiktas 30 pinigų. Visą tą kainą sudarė sėdynė iš Plymouth Laser :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokia turite greita masina nupirke kad eitu ~350 ir isibegejimas butu super, papirkau suzuki escudo, tai ji nereali yra, bet reikia turbut overhaulint engine, nes pirmas vaziuoju tai max 310 istraukia, o kaip uz kitos masinos draftinu tai paima ir 365kmh :) ir kokiais ratais vaziuojate ralio trasoje? nes man nelabai ten sekasi :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Um am em, na cia praktiskai visos lemans tipo masinos (na cia gal tik mano pavadinimas, bet tai tarkim tokios masinos kaip bentley speed 8, toyota gt one, sauber mercedes, audi r8-10 ir tt). Ju visu top speed ~350, bet zinoma valdymas kazkiek skiriasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo kiek zinau reikia ieskoti su raidemis LM arba gal kokios racing car,nes is tu paprastu ysibegejimas levas ir valdymas nelabai :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo kiek zinau reikia ieskoti su raidemis LM arba gal kokios racing car,nes is tu paprastu ysibegejimas levas ir valdymas nelabai :rolleyes:

perki greiciu deze reguliuojma ir nusistatai max greiti ,bet kazkaip neatsimenu tokios trasos kur reiketu tokios greitos masinos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

perki greiciu deze reguliuojma ir nusistatai max greiti ,bet kazkaip neatsimenu tokios trasos kur reiketu tokios greitos masinos

Viska sita zinau, tik va papirkau suzuki escudo, tai jos variklis biski padrostas jau,ir kaip vaziuojiu jau turbina ne pilnai rodo, o trasos tai yra tos nascaro abi ir dar ten viena tokia ilga, nepamenu pavadinimo ir seip niurburgring dar gan greita

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.