Rekomenduojami pranešimai

Tu net zaidimo neturi ir turbut daugiausiai del visko pergyveni... laukei laukei o dar net neisbandes... Visu skoniams neitiksi ir neprikursi visiems norinciu masinu. Honda del manes tegul tik kuria nes man jos labai patinka. Va Bugati galejo nedeti nes ji man neidomi, bet kitiems gal ji gera. Svarbu kad kurejai vietoj nestovi.

Ir tas "sausas naujienu" kopinimas man jau pabodo kur numetama tik tai kas buvo kitam puslapyje be jokio savo zodzio... nezinau kaip kitiems bet jei kopini tai darasyk ir savo nuomone apie tai kas tam kontekste yra, o ne kopinti vien del to kad "+" gautum...

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tu net zaidimo neturi ir turbut daugiausiai del visko pergyveni... laukei laukei o dar net neisbandes...

cia pasirodo koks jis gt5 fanas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu šiandien ir aš gavau šitą žaidimą, ir likau priblokštas. Iš pradžių atrodė nieko įpatingo, kol su savo civicu važinėjau, bet toliau išbandžiau Top Gear 2ą challenge ir tiesiog pribloškė Lotus Elise valdomumas (su Simulator fizikom). Vien su ja galėčiau važinėt valandų valandas, o kiek dar laukia manęs priekyje... Vienu žodžiu, jei norit simulatoriaus imkit ir ignoruokit visas pašalines bėdas, (oj oj kokios grafikos ne puikios, o Dieve, standard mašinos ir t.t.) fizikos nerealios, bent lošiant ant Sim mode ir be pagalbų :idea:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va paziurejau daug medziagos visgi apsisprendziau imti GT5 kaledoms. Ypac priblosek sitas video

naktis man patinka, diena siaip sau, as apie grafika :idea: O siaip manau patiks man sis geimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu net zaidimo neturi ir turbut daugiausiai del visko pergyveni... laukei laukei o dar net neisbandes... Visu skoniams neitiksi ir neprikursi visiems norinciu masinu. Honda del manes tegul tik kuria nes man jos labai patinka. Va Bugati galejo nedeti nes ji man neidomi, bet kitiems gal ji gera. Svarbu kad kurejai vietoj nestovi.

Ir tas "sausas naujienu" kopinimas man jau pabodo kur numetama tik tai kas buvo kitam puslapyje be jokio savo zodzio... nezinau kaip kitiems bet jei kopini tai darasyk ir savo nuomone apie tai kas tam kontekste yra, o ne kopinti vien del to kad "+" gautum...

Ne į temą

kaip matau tai tu tik rasai tam kad + gautum. man vienodai kas kam cia patinka ar nepatinka. pabodo neskaityk ir neziurek. gal pasakyk kaip naujienas dar reikia pranest,gal savo zodziais shh primalt ar dar ka? kai pasneki tai zinai. zaidimu naujienos turi buti sausos ir ogrinalai kalba,.o ne perverstos kazi kieno ir neaisku i kuria puse,jei su kalba problemos tai pasimokint reiketu. velgi as niekur nepergyvenu,numeciau bejeri kad turesim daugiau hondu, tai zek kad pasipiktino,tik nepradek cia ginti masinu, man viso patinka ir visu reikia.ir Bugatti reikia ,ir visu kitu. idomu apie ka as tada kalbu,ir sakau kad gerai va bus updeitai.o gal tau lietuviskai pranest naujienas dar reikia ir asmeniskai.jeigu tau kitur gerai naujienos tai kitur ir ziurek,yra kas kitur neziuri tai randa cia.

kazkaip kvepia fanboizmu..oi neduok dieve ka blogo ant kureju pasakys kas..mano nuomone jei kandziojasi tai stenkis neskaityt ka rasau,nes man tas netrukdo ,o pavaryt galima ant daugumos zaidimu kazkiek.nereiskia kad blogi zaidimai ar kad as ju nelosiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar "truputi" pasedejau prie gt5, baigiau "gt all stars" ir "like the wind" lenktynes, su all stars galvojau prazilsiu, kol laimejau paskutini race (seip bendrai paemus, viskas patapo gerokai lengviau su corvette zr1 rm, bet paskutines lentynes vistiek dar buvo sekmes reikalas). Like the wind isvis fun buvo, laimejau indi race ant 0.003, tia "za adno" ir ir achievment gavau :idea: Aisku liudnas momentas tame, kad su laimeta toyota minolta challenge kaip ir nebeliko, na bet dabar bent jau realu bus laimeti all stars championship, nes gold esu gaves tik ant single race, o kaip suzinojau is liudnos praktikos masina duoda tik uz laimeta championship (tik va dar neaisku ar gold turi buti laimeti championship metu, ar galima juos gauti ir veliau).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va paziurejau daug medziagos visgi apsisprendziau imti GT5 kaledoms. Ypac priblosek sitas video

naktis man patinka, diena siaip sau, as apie grafika :) O siaip manau patiks man sis geimas.

as jau 19 leveli ir nebuvo nei vienos trasos nakti su lietum ,taip kad labai nesidziauk :):thumbup::)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As 20lvl ir jau maciau pries ji... Nemoka kazkas ieskoti matomai :thumbup: Special events pasaka tiesiog.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As 20lvl ir jau maciau pries ji... Nemoka kazkas ieskoti matomai ;) Special events pasaka tiesiog.

vakar atradau specil events,nurbungringas per leitu ;) pirma karta surinkau visus auksus,kur ant sauso vos sidabra ikabinau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as jau 19 leveli ir nebuvo nei vienos trasos nakti su lietum ,taip kad labai nesidziauk ;) ;) :D

o tu vidu masinoj pasijunges?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tu vidu masinoj pasijunges?

ne,as visada zaidziu ijunges kad matytuss spidometrai,masinos isvis nesimato

be to pagrindine mano masina rs4,o ji prie standart ir salono nera ten is viso

Redagavo kazinak

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai ka idomaus radaus, del GT5 AI kuris yra gan normalus, ir daug nesiskiriantis nuo Forzos. Ziurekit visa video:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad nera i ka cia ziureti,as geriau isjungsiu ps3 ir eisiu pazisti nei ziuresiu kaip kazkas youtubej plesosi maike bandydamas kazka irodyti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai ka idomaus radaus, del GT5 AI kuris yra gan normalus, ir daug nesiskiriantis nuo Forzos. Ziurekit visa video:

Ar tu zaidi Forza ? Ar tau tikrai labai rupi , kurio is siu zaidimu AI geresnis? Gal geriau , 'nesiparink' ir toliau zaisk GT5 ... Redagavo Shliuzas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad nera i ka cia ziureti,as geriau isjungsiu ps3 ir eisiu pazisti nei ziuresiu kaip kazkas youtubej plesosi maike bandydamas kazka irodyti

Ne į temą

"...as geriau isjungsiu ps3 ir eisiu pazisti..." "pazisti" eisi..? na ok aisku kiekvienam savo. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.