Rekomenduojami pranešimai

nori damage zaidi dirt,nori pajusti kai trenkies i siena imi shift,nori pajusti kaip masina praranda sukibima su keliu imi shift,nori rali imi dirt,nori nascar imi koki nascar zaidima

tai pala o n* tada gt5 buvo kuriamas,ar tik netam kad pralenkti visus ir buti #1 ,visur buvo garsiai rekiama kad bus nerealus damage,vbaldymas ir t.t. asmeniskai man gt5p buvo OK,kol nepasirode visi isvardinti zaidimai,dabar ji isijungus net juokas ima ,ant kiek viskas atsilike ,

p.s. su gt fanu sneketi apie gt5 tas pats kas su konsole sneketi apie gyvenima

Belieka tik pritart, nors zaidimas pas mane preorderintas (vien del masinu gausos ir trasu). Ir siaip kaip galima sneket apie super realybe sitam zaidime kai matai tokius vaizdus:

nuo 1:42 suolis ir "labai tikroviskas" grizimas ant kelio.

nuo 3:55 apsivertimas.

Palyginimui :

Redagavo CTU

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Eh, dar jei nepastebejai, tai bug'as buvo, matesi uz mapo :)

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

epic "realistic" is paskutiniu video. kazkaip atrodo man pervertintas tas GP5 prikiso kruva masinu, trasu, apiblizgino grafika ir lakstyk tu kaip vovere mesmaleje be jokio aiskesnio tikslo, manau jeigu jau tektu ji man zaisti tai zaisciau lygiai taip pat kaip kokia psp versija - susirenku 5 masinas kurios man idomios pralekiu trasa, palyginu laikus ir vsio gg (asmeniskai manes nezavi galimybe susirinkti po 3520 tos pacios masinos versiju).

scalmanai, kai pasisakysiu dabar tai vadink tu mane durneliu, vaiku ar dar kaip tu nori, bet asmeniskai pirmas dalykas kuri as padariau isijunges forza tai buvo isibeget kiek eina ir pilti kitam vargsui i sona ir dariau tai ne tam kad galeciau skaiciuoti pakitusius pixelius, o tam kad pajusti ta niokojancia jega kuria valdai. o kai nera tos zalos normaliai nu tai ka. vat kaip pries tai imestam video bac i siena ir kaip pinballo kamuoliukas vartaisi.

kitas dalykas, kad butu ka veikti siame zaidime, kaip pavyzdi galiu pateikti ta pacia psp versija: MANO NUOMONE nors ir grafika su valdymu buvo atidirbti gameplay time prasme zaidimas buvo neisbaigtas. kaip tik del TIKSLO nebuvimo (arba neturejimo) mano gameplay time su juo buvo labai trumpas.

aisku as suprantu, kad gabut iseizdineju kazkieno ilgai laukta ideala (jau vien lauk kiek teko...). Bet tiesiog atsibodo ziureti kaip cia nemazai zmoniu tirpsta koks supah heavenly awesome yra sitas zaidimas, nors kaip sakiau priestai MANO NUOMONE sitas zaidimas remiasi grafika, kiekiu ir valdymo realizmu, o idomumo dali turi atsinesti pats zaidejas. super stardust portable, space invaders extreme, the impossible game (ant x360, nzn ar ant ps3 yra), half-minute hero yra zaidimai kurie grafikos prasme tikrai nepadare pasiekimu bet kurie man asmeniskai yra labai idomus. vien del issukio ir geros nuotaikos.

zodziu, turekit jus GT, nieko as jums neprikisineju, bet tiesiog pagalvokit ar tikrai jau taip gerai yra tie detalus prietaisu skydeliai? tik demesi nutraukia nuo veiksmo :)

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Belieka tik pritart, nors zaidimas pas mane preorderintas (vien del masinu gausos ir trasu). Ir siaip kaip galima sneket apie super realybe sitam zaidime kai matai tokius vaizdus:

nuo 1:42 suolis ir "labai tikroviskas" grizimas ant kelio.

nuo 3:55 apsivertimas.

Palyginimui :

Nu aišku reikia papeikt populiariausią simuliatorių, net kiekviena klaidelę parodyt, turbūt dėl to, kad neturėsit galimybes išbandyt žaidimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu aišku reikia papeikt populiariausią simuliatorių, net kiekviena klaidelę parodyt, turbūt dėl to, kad neturėsit galimybes išbandyt žaidimo.

Ne į temą

oooo vat prasideda "neturėsit galimybes išbandyt žaidimo." tai jeigu zmogus negali tuo metu pazaisti atitinkamo zaidimo jis automatiskai praranda betkokia teise komentuoti ta zaidima ir isreiksti savo isitikinimus ir norus jo linkme? cia tas pats kas sakyti kad geru noru turintis hackeris negali pasakyti bankui rades rimta skyle jo saugume tik todel, kad neturi pas juos saskaitos
Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žmonės ir visi GT fanai perka šį žaidimą ne dėl daužymosi kuris čia pastebėjau turi didžiausią reikšmę jums lenktynių žaidime... O dėl mašinų, trasų, realistiško važiavimo, reguliavimo ir t.t.

Visi jūs puikiai matote tik žaidimo minusus, kurie mano akimis yra tiesiog kvaili ir beprasmiški. O va kas žaidime yra teigiamo tas jums jau neįdomu, orų kaita š ū d a s, naktis lieva, daug mašinų vėl... t.t. ir t.t. Jeigu jau demage nėra tai reiškiasi tai ne žaidimas o kažkoks tai pasigrožėjimas grafikos ir mašinų detalumu. GT žaidime nėra aktualu damage, žaidėjai stengiasi kuo geriau trasą išvažiuoti ir t.t. Damage per daug pinigų kainuoja, mašinų firmos neleidžia ir dar daug kitų niuansų, kurių jūs nenorit priimti... Įsivaizduokit 1000 automobilių sukurti vis kitokį jai būdingą daužymasi ir t.t. Skirtingu kampu, greičiu, PD nori padaryti viską tobula, o ne tai palikti kažką nedabaigtą kaip kad kituose žaidimuose tai būna, damage - visų mašinų tas pats.

G1iedrius---> "Bugas kamera už mapo užkrenta", na argi tai įdomu? Jugi tik sekundės dalį už mapo buvo o ne visą laiką kamera už mapo būna...

Imkim Dirt, Grid ir kitus žaidimus, jie geri ir visa kita, tačiau yra daug minusių jų atžvilgiu, trasų pasirinkimas skurdus kaip ir mašinų (pakankama, tačiau nueina į lankas su jomis kartais...), oro kaitų nėra, šlapių trasų nėra, nakties nėra. Kas juose yra tai tik jūsų taip trokštamas damage, atrodo kad šitą dalyką įdėtų į bet kokį žaidimą tai jis jums taptų pats geriausias. Bet gi nesidaužai visą laiką... pamatei kartą kaip tai atrodo ir daugiau to nedarai (nebent užeina, dar kartą tai pamatyti dėl linksmumo) visus kitus kartus, trasą stengiesi išvažiuoti kuo puikiau, greičiau, kuo mašina sveikesnė liktų ir t.t.

Tokia mano nuomonė apie jūsų čia tas tokias mano manymu blevyzgas... Pradėsit fanboy'jum vadinti prašom vadinkit nieko prieš aš tai neturiu, tik prieš rašydami pasižiūrėkit į savę, ką galvojat, ką rašot ir kaip rašot. :)

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na žinoma jus toliau rašinėsit nesamones gal galiausiai sudalyvausit tikrose varžybose ir suprasit, kad ir smulkiausia dalis yra labai svarbi o čia nepadaryti viena svarbiausiu. Tai, kad gautu geriausio varda tai reikia jį užsitarnauto visapusiškai o ne didžiulius trūkumus paslėpti duodant saldaini.

Ne į temą

.nieko neturi bendra cia kaip buna realiose lenktynese,jie vazinejo patys simta kart usu tom masinom,kurjeai turiu omeni,norejo padaryt kuo geriau tai ka jau dare daug metu ir dar dadet naujoviu kai kokiu. cia jokiu trukumu nera del to kad damage nera. tikrai nera. ar mes norim video zaidimo ar realaus gyvenimo idomu? ..o gal norti visi po vieno atsitrenkimo baigti lenktynes ir likt paskutinej vietoj,idomu kaip visiem patiktu tokios taisykles.kai visi keiktusi ir spjaudytusi tada. niekas trukumu neslepia,bet is to kas yra tai yra geriausias racingo pojutis ka galima rasti. ne geriausas damage ,ar dar kieko,nieks nesake kad tai geriausias ralis ar geriausias nascar. tai tiesiog geriausia tai kame yra GT. neduok dieve gautume realaus pasaulio visas realias taisykles zaidimuose. :)

realiai isest ir vaziuot su bet kokia masina yra 100 kartu ispudingiau nei lost video zaidima.taciau mes losiam visa tai ne del to.taciau tai ko realiai negali,cia gali ir gali turet gera laika.

Ne į temą

man, i fucking hate forza. tiesiog fm3 ir gt5 yra tam paciam lygmeni, nes sunku surast su kuo lygint. as ja losiau 10 min ir ji man gan neidomi pasirode, kai neturesiu kito orgo lost kokio tai ja tada pasiimsiu, o seip vis bandau praleit ja :)

Ne į temą

na galima varyt ant Forzos kad ji nera GT,bet patys kurejai pirma lose issisiepe pati Gt po to tik sugalvojo kazka savo sukurt.ir siaip Forza3 geras racingas, jei ji losi kaip racinga koks jis yra,o ne reikalauji kazko ,ko nera joje,taada aisku galima visko nekest. yra laba ispudingu trasu,ir geru masinu.ypac su visais DLC. as pameginau per nauja ja lost ir visai nieko losiasi.o ka daugiau lost kai nori racingo.tik 3 variantai GT5P , Forza3 arba Shift. na kiek mano skoniui tinka racingai tai is tokiu racingu ne raliu daugiau nieko ir nera. prie visu galima prisitaikyt ir lost pagal ju taisykles. jei F3 duoda rewind resikia naudosiu rewind.visad varau gan agresyviai.ir kai reikia uzlendu ar nustumiu kompus.o kodel ne .jei nenori but prieki visu tai kam isvis lost.beje kad F3 turi sioki toki damage dar nereiskia kad negalim lost jo kaip Gt4 kuris isvis neturi damage.laisvai gali pilt i kompa is sono ar galo,ir toliau test puikiausiai lenktynes.tas damage vizualinis nieko man nepakeicia jei rimtai.beje evrta palost Shift ten reikia labai greitos reakcijos,kai atkali Shift ,tai po jo Forza3 losiasi kaip is natu,nes cia viskas leciau ,kai posuki imi atrodo kad isvis sustojo masina,nors buna 60myliu greitis.

jei i zaidima ziuret is jo puses kad jis yra zaidimas o ne realybes atkartojimas tai visi zaidimai gali but geri tikrai.bent jau racingai tai tikrai geri.

tiem kas neturi ps3 arba nesiruosia pirkti GT5,arba tiesiog idomu koks tas GT mode.

komentavimu tai nereikia tiket ten jo paistalais..2000 cars..FTW man..krc..

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai jau keista , kad ant gt5 varo zmones neturintys ps3 :) , ir aplamai ar neimanoma reiksti savo nuomone ja neprimetant ir kitu zmoniu neizeidinejant , negi gt5 atrodo taip blogai , kad neleisti zmonems juo dziaugtis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As del sio zaidimo PS3 konsole ir G27 paiimciau + racing seata ;) Kas man nepatinka GT serijose, tai vazinet su letais automobiliais, nes toks vaizdas, kad ju stabdymo kelias buna ilgesnis uz 2x greiciau vaziujanti super automobili ir pasukamumas labai prastas nors tavo greitis mazas ;) Beto galetu posukiuose paspaudus gaza iki dugno, kad prabuksuotu ratai, nes dabar bent jau man truksta galingesnese masinose to jegos pojucio, tiesiog per didelis sukibimas.. Bet cia jau GT seriju visu tokia specifika, kuri manes tikrai neatbaido nuo sio zaidimo. Vien automobiliu gausa, kartingai, top gear test trackas ir daug dar dalyku, kurie mane traukia. Reiks ir man sau kada svente pasidaryt ir pasiimt 3 dovaneles ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dynamic ligthing gerai matosi kaip krenta seseliai ant cockpito. aisku ne idealus seseliai,bet vistiek kazkas pirmyn einama. ;) damage paskutinej vietoj is tikro cia. labiau noreciau aka SHift vizualiniu kameros beprotybiu.tas faina is tikro.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip tai nėra fizikos ? Nežinai net ką šneki, gt5 kaip tik geriausia fizika yra padaryta iš visų lenktynių, jei nebandęs prologue nieks nekaltas.

Tu tai jau tikrai nekaltas. GT5 Prologue ralio isvis nera, o pilno zaidimo ralio rezime fizika labai nereali. Tau ne prologus zaist, o rali gyvai paziuret, o jeigu yra galimybes ismegint, tada suprasi. Visa kita tikrai super.

ir vel tau damage, tai ir lost reikia tada Dirt ar Grid ar Shift jei norisi masinos susikniuzdymo. ar man rupejo kad GT4 ar GT5P neturi isvis damage? visiskai ne. kodel turetu cia rupet. taip atsoka nuo sineu kaip ir anksciua mazdaug ,ir taip damage nera toks kad ten viska lektu i salis. taciau bent jau as tuos zaidimus kurie turi damage losiu taip kad to damage nematau visiskai beveik.nebent koks noobas visiskai butum kad net masinos nesugebi islakyt trasoj,kam imt tada toki zaidima isvis. ok paimkim Forza3 ,yra juk ir dazu braizymas ir sulinkimai detaliu. o kas is to.niekad nevaziuoju su makera kitokia nei cockpit ,ir niekad i nieka nesitrankau todel praktiskai damage nematau nieko aplamai.juk ne buliu kautynes kokios. realiai vaziuodamas su cockpit vaizdu as netgi pacio cockpito nematau beveik ,nes buni susikontcentraves i kelia.aisku jauti kas sedi viduj,matai ten dureliu sona,matai dali vairo ,bet pagrindinis demesys buna i kelia priekyje.o vat kas bus cool tai naktis bei orai. va cia tai liuks. ;) pagaliau.

Tai nori pasakyt, replay funkcijos irgi nenaudoji, nenori pasigrozeti savo sauniai iveiktu ratu, ar kur klaidas padarei? Butent klaidos kai kuriais atvejais ir matosi is damage. Lenktynes be gedimu, ar kosmetiniu apgadinimu yra neisivaizduojamos. Is tavo apibudinimo, vaziuoji cockpit view isijunges ir akis i linija (trasa) ismeiges, o pasibaigus lenktynems iskart jungi kita trasa ir vel leki. Nebejuokaukit ir nebecackinkit to zaidimo yra geras ir tiek. Bus geresniu, va uz poros metu gal jau ir 6 dali isleis.

Žmonės ir visi GT fanai perka šį žaidimą ne dėl daužymosi kuris čia pastebėjau turi didžiausią reikšmę jums lenktynių žaidime... O dėl mašinų, trasų, realistiško važiavimo, reguliavimo ir t.t.

Visi jūs puikiai matote tik žaidimo minusus, kurie mano akimis yra tiesiog kvaili ir beprasmiški. O va kas žaidime yra teigiamo tas jums jau neįdomu, orų kaita š ū d a s, naktis lieva, daug mašinų vėl... t.t. ir t.t. Jeigu jau demage nėra tai reiškiasi tai ne žaidimas o kažkoks tai pasigrožėjimas grafikos ir mašinų detalumu. GT žaidime nėra aktualu damage, žaidėjai stengiasi kuo geriau trasą išvažiuoti ir t.t. Damage per daug pinigų kainuoja, mašinų firmos neleidžia ir dar daug kitų niuansų, kurių jūs nenorit priimti... Įsivaizduokit 1000 automobilių sukurti vis kitokį jai būdingą daužymasi ir t.t. Skirtingu kampu, greičiu, PD nori padaryti viską tobula, o ne tai palikti kažką nedabaigtą kaip kad kituose žaidimuose tai būna, damage - visų mašinų tas pats.

G1iedrius---> "Bugas kamera už mapo užkrenta", na argi tai įdomu? Jugi tik sekundės dalį už mapo buvo o ne visą laiką kamera už mapo būna...

Imkim Dirt, Grid ir kitus žaidimus, jie geri ir visa kita, tačiau yra daug minusių jų atžvilgiu, trasų pasirinkimas skurdus kaip ir mašinų (pakankama, tačiau nueina į lankas su jomis kartais...), oro kaitų nėra, šlapių trasų nėra, nakties nėra. Kas juose yra tai tik jūsų taip trokštamas damage, atrodo kad šitą dalyką įdėtų į bet kokį žaidimą tai jis jums taptų pats geriausias. Bet gi nesidaužai visą laiką... pamatei kartą kaip tai atrodo ir daugiau to nedarai (nebent užeina, dar kartą tai pamatyti dėl linksmumo) visus kitus kartus, trasą stengiesi išvažiuoti kuo puikiau, greičiau, kuo mašina sveikesnė liktų ir t.t.

Tokia mano nuomonė apie jūsų čia tas tokias mano manymu blevyzgas... Pradėsit fanboy'jum vadinti prašom vadinkit nieko prieš aš tai neturiu, tik prieš rašydami pasižiūrėkit į savę, ką galvojat, ką rašot ir kaip rašot. ;)

Tai pagal tave kitokios nuomones, kaip tik teigiamos ir negalima isreiksti? As dievinu si zaidima, taciau reikia ziureti atmerktomis akimis ir matyti + ir - . Apie nuostabia grafika, apie finkciju gausa ir taip visi zino ir puikiai mato, taciau norisi isgirsti nuomoniu ir apie trukumus, kuriu daznai nepastebime. Tai nereiskia, kad norima sumenkinti zaidima, ar jo kurejus, anaiptol. Sudedam visus pageidavimus, trukumu pastebejimus ir kaip didziausi fanai "playmanai" nusiunciam PD pdf failiuka. Ziurek, gal ir atsizvelgs i koki punkta. Kaip sakot?

Zinoma, lengviau minusa uzdeti, negu komentara parasyti, ech jus ;)

Redagavo Saruncikas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sudedam visus pageidavimus, trukumu pastebejimus ir kaip didziausi fanai "playmanai" nusiunciam PD pdf failiuka. Ziurek, gal ir atsizvelgs i koki punkta. Kaip sakot?

Ne į temą

cia kaip COD kurejai daro turi omeni?..aciu gal nereikia. jei patys PD to nedaro ,reiskia jie kuria pagal save..nieko nenoriu izeist bet tokie dfalykai kaip COD kure zaidima pagal fanu norus yra paskutinis shh...kazkokie mazvaikiai priraso jiem ten ko jie nori ir gaunam po to zaidimai vaikuciam pasisaudyt pykst pokst i visas puses..

tikiuosi kad PD to nedarys. zmones zino ko siekia ir ko nori,kam netinka eikit lost kitus racingus ko cia kabintis.,

Ne į temą

b*
nepatinka nelosk ,viskas labai paprasta. ;)
Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

cia kaip COD kurejai daro turi omeni?..aciu gal nereikia. jei patys PD to nedaro ,reiskia jie kuria pagal save..nieko nenoriu izeist bet tokie dfalykai kaip COD kure zaidima pagal fanu norus yra paskutinis shh...kazkokie mazvaikiai priraso jiem ten ko jie nori ir gaunam po to zaidimai vaikuciam pasisaudyt pykst pokst i visas puses..

tikiuosi kad PD to nedarys. zmones zino ko siekia ir ko nori,kam netinka eikit lost kitus racingus ko cia kabintis., b* nepatinka nelosk ,viskas labai paprasta. ;)

Tai ko nenores ,zinoma, to nedes taciau, gal kas kokia originalia minti pasiulys. Kodel iskart taip negatyviai ziureti? Produktas evoliucionuoja kaip tik del vartotojo, o ne del kurejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.