Rekomenduojami pranešimai

nu p***..!!!!! gryzta viskas kas geriausia is visu GT. nera zodziu.. reali plovykla su realiai plaunama masina, realu garazas ,su detaliu keitimu ,realu pagaliau GT serijoj masinu perdazymas. o kai meniu pamaciau tai isvis...OMFG ... Used cars !!!!!! :D A-spec, B-spec, car delivery dar netgi kazkokie. isvis nzn ,ir viskas vizualiai bus su animacijom. masina realiai garaze ,ar plaunama,ar kitkas...nu krc..va to reikejo...tai My Home pamatyt... ;) Email !! comentarai nuo kitu zmoniu ateis..WOOT!! klausimai ,patarimai. siaip pasiulymai pralekt jaucius,arba aptart kokia masina isigijai ir pan.. nu cia tai mastas zaidimo... ;)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tikrai ispudingai atrodo , net nesitikejau kad taip bus , man atrodo pasiklisiu tam meniu labai jau toks didelis , bet ir gerai kad visko daug bus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jei dar taip naktis+lietus... :D nes matem is video kad ir taip bus..idomu tuos orus ant visu trasu bus galima pasirinkt,ir nakti ant visu..? butu jega..nezinau ant kiek kartu prailgins pacio zaidimo idomuma, zaidziamuma. kur anksciau buvo tik sausos trasos ir tai buvo cool...o tai dabar..dar jei taip used cars dazai butu subraizyti vizualiai... :D nes ta gali parodyt variklis.tai kodel gi ne..

95 Gran Turismo 5 TGS 2010 Screenshots at 18 Megapixels

0:25 -- GTbyCitroen Racing Car / La Sarthe, Night

1:07 -- Lotus / Madrid

1:34 -- BMW Z4 M Coupe / Eiger in Rain (must see)

2:13 -- GTbyCitroen Racing Car / La Sarthe, Day

3:36 -- Karting / Rome

na......daug modeliuku.. ;)

Nese !!!!! ;)

1:07 .... ;) ..Nese yra.. ;)

o kodel gi ne, ir siaip ne daug ten kada spesi per replay tai pamatyt.ir tikrai ne per lenktynes..galejo juk idet toki dalyka nu..kodel ne.. ;)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vis dėl to, Gt 5 kūrėjai turi kuo nustebint kiekvieną savaitę, aš taip pat labai džiaugiuos, kad viskas grižo ir pirmūjų Gt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vis dėl to, Gt 5 kūrėjai turi kuo nustebint kiekvieną savaitę, aš taip pat labai džiaugiuos, kad viskas grižo ir pirmūjų Gt.

tai jo turi ,,dar nesu mates ne vieno zaidimo kurs nuo pirmu buildu iki paskutiniu butu padares toki progresa...ka matem pirmuose builduose...ir ka dabar parode per TGS ... ;) ..ir tai cia dar irgi buvo tik buildas..bet jau matyt kas bus meniu,ka galesim daryt,ir kaip muiluosim masinas. ar perdazinesim..

ar esat mate dar mazesni priekini stikla ?....OMg kaip galima kazka matyti per ji.. ;) o dar per lietu... dar mazesnio matumumo negalejo buti kazi..kaip tanke kokiam,matai tik per siaura skyle.taip ir cia pan...keista masina.. :)

bet lietus tai pasaka... :D galvojau kad F1 lietus geras..bet cia tai ...isvis..nuslave visa lietu ka mates iki siol laisvai....PS3 ..it just do...RAIN

aisku Gamersyde kaip visada nesidalina savo garsu su niekuo,todel video reikia igarsint patiem cia jau kaip kas nori.. :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

[GameBlog Fr] What are the reasons you are made to postpone the date of Gran Turismo 5 release many times?

[KY] For the West, we never announce a date. So the things have followed their course as it was scheduled. And of course, is always the same thing: I always want to continue working on it, but people around me stop me! It must stop at some point or another.

[GameBlog Fr] Are you really satisfied now? or you still want to do more?

[KY] I always want to do more, of course.

[GameBlog Fr] You mentioned the concept of premium cars. can you tell us more?

[KY] Standard cars are actually cars from previous games in the series. We had less work to convert them to the PS3. They were included to provide a greater variety in the cars. Premium cars however, are like a glimpse of the future of the GT series. Moreover, and we have mentioned before, we may have gone too far into detail on PS3. What we have done is perhaps more appropriate for a future console.

[GameBlog Fr] Does that mean that only premium cars will have a damage management ?

[KY] The damage will affect the two types of cars but they “express themselves” differently depending on the type of vehicle. The premium models have a damage model much richer. But all will damage.

[GameBlog Fr] You have presented a new mode, the “special events”. Those will they take the form of appointment on the internet?

[KY] Yes, it’s that!

[GameBlog Fr] Such as to compete against Sebastien Loeb?

[KY]Yes, quite

[GameBlog Fr] How much physics has been reworked in relation to GT5 prologue?

[KY] Characteristics and movements of tires, and suspension have been changed profoundly since the prologue. One could say that this is totally different.

[GameBlog Fr] after a well deserved holiday, do you leave immediately on GT6, or do you have other projects in his head?

[KY] I actually enjoy working. So I do not tend to want to take a Holiday. And of course there are still many things I can do for Gran Turismo. This will probably lead me to begin the development of GT6. Whatever happens I can assure you that waiting for GT6 will not be as long as that of Gran Turismo 5.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Honda GT5 pagalba Time Square pristate nauja modeli CR-Z Sport Hybrid Coupe.

Nuotrauka

Nuotrauka

pasirodo ir tiesiam keli vaziuot tiesiog tiesiai gali buti per sunku.. :)

labai tikiuosi galingu garsu is GT5, atrodo kad jie tikrai bus galingi.net is tel fimuoto video girdisi kad visai ne tas ka girdejau ankstyvam Gt5 builde..nu geris jei pagaliau monstrai uzriaumotu savo tikrais balsais. :)

Ford GT uzriaumojo savo balseliu ten keliose vietose.. :) .. :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai, kad būtų sutvarkytas garsas, nes pusė malonumo tenka ausims. Dabar situacija yra tokia:

• variklio garsui trūksta "sodrumo" - žemesnių variklio dažnių
  • įkyrus padangų cypimas praktiškai nuo menkiausio vairo pasukimo

Taipogi tikiuosi, kad situacija pasikeis ir su "driftu". GT5 Prologue, tarkime, ( Daytona ) trasoje posūkius galima įveikti greičiau kai slysti šonu ( driftinant ) negu paprastai. Tai realybėje yra neįmanoma dėl šių priežasčių: milžiniškas vėjo pasipriešinimas automobiliui slystant šonu, smarkiai prastesnis sukibimas su danga, automobilio konstrukciniai ypatumai ( visdėlto jis skirtas ir kurtas važiuoti tiesiai ) ir t.t. Slydimas autosporte reiškia laiko praradimą, todėl sporto meistrai ir nenaudoja "drift" stiliaus manevrų žiedinėse lenktynėse, ralyje tai yra svarbus elementas, tik ne žiede.

Tikrai labai laukiamas kūrinys, tačiau, jeigu šie punktai nebus pataisyti galutinėje versijoje, tada tai tikrai nebus tikras lenktynių simuliatorius.

Redagavo Saruncikas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai, kad būtų sutvarkytas garsas, nes pusė malonumo tenka ausims. Dabar situacija yra tokia:

• variklio garsui trūksta "sodrumo" - žemesnių variklio dažnių
  • įkyrus padangų cypimas praktiškai nuo menkiausio vairo pasukimo

Taipogi tikiuosi, kad situacija pasikeis ir su "driftu". GT5 Prologue, tarkime, ( Daytona ) trasoje posūkius galima įveikti greičiau kai slysti šonu ( driftinant ) negu paprastai. Tai realybėje yra neįmanoma dėl šių priežasčių: milžiniškas vėjo pasipriešinimas automobiliui slystant šonu, smarkiai prastesnis sukibimas su danga, automobilio konstrukciniai ypatumai ( visdėlto jis skirtas ir kurtas važiuoti tiesiai ) ir t.t. Slydimas autosporte reiškia laiko praradimą, todėl sporto meistrai ir nenaudoja "drift" stiliaus manevrų žiedinėse lenktynėse, ralyje tai yra svarbus elementas, tik ne žiede.

Tikrai labai laukiamas kūrinys, tačiau, jeigu šie punktai nebus pataisyti galutinėje versijoje, tada tai tikrai nebus tikras lenktynių simuliatorius.

zmogau sita video paemei seno buildo kur garsas ir buvo lievas..mesk ji von,nes dabar garsas visai kitoks jau.tikiuosi kad su driftu nepasikeis situacija.nes su per daug realumo tai jau nepadriftinsi isvis. o to norisi vistiek.nors siaip visada kai varai pries kompus ir jai masinos beveik lygios,tai tavo menkiausi ratu slidimai reiskia kad kompas jau tave deda per sona. nzn visada taip buvo,gal losei ten ant arcade rezimo kokio su visom pagalbom.

Nuotrauka

dar su Kazunori parasu..OMFG!! kas nenori tokio faceplat?? :D , tik $48 ..ups

PS3 Gran Turismo 5 Faceplate

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zmogau sita video paemei seno buildo kur garsas ir buvo lievas..mesk ji von,nes dabar garsas visai kitoks jau.tikiuosi kad su driftu nepasikeis situacija.nes su per daug realumo tai jau nepadriftinsi isvis. o to norisi vistiek.nors siaip visada kai varai pries kompus ir jai masinos beveik lygios,tai tavo menkiausi ratu slidimai reiskia kad kompas jau tave deda per sona. nzn visada taip buvo,gal losei ten ant arcade rezimo kokio su visom pagalbom.

Nuotrauka

dar su Kazunori parasu..OMFG!! kas nenori tokio faceplat?? :rofl: , tik $48 ..ups

PS3 Gran Turismo 5 Faceplate

Pfff "nes su per daug realumo tai jau nepadriftinsi isvis" tai gal tau tada nfs užtenka pažaisti jeigu realumo perdaug nereikia. Esmė tame, jog žaidžiant multiplayer rėžime tikrai keistai atrodo, kai driftindamas oponentas tolsta nuo tavęs, kai tu leki idealia lenktynių trajektorija.Keista ir tai jog žolės užkabinimas ratais neįtakoja galu varomo automobilio, kuris slysta šonu 0:18 min.

. Iš geriausių aš tikiuosi tik geriausio!

Dar nepaminėjau labai neatsakingai lektyniaujančius AI pilotus. Apsisukus ar išlėkus iš trasos ir norint į ją sugryžti reikia praleisti visus kompo oponentus, nes kitaip visi i tave įsirėž lyg tavęs ten nebūtų. Tikiuosi, kad tai taipogi bus ištaisyta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pfff "nes su per daug realumo tai jau nepadriftinsi isvis" tai gal tau tada nfs užtenka pažaisti jeigu realumo perdaug nereikia. Esmė tame, jog žaidžiant multiplayer rėžime tikrai keistai atrodo, kai driftindamas oponentas tolsta nuo tavęs, kai tu leki idealia lenktynių trajektorija.Keista ir tai jog žolės užkabinimas ratais neįtakoja galu varomo automobilio, kuris slysta šonu 0:18 min.

. Iš geriausių aš tikiuosi tik geriausio!

Dar nepaminėjau labai neatsakingai lektyniaujančius AI pilotus. Apsisukus ar išlėkus iš trasos ir norint į ją sugryžti reikia praleisti visus kompo oponentus, nes kitaip visi i tave įsirėž lyg tavęs ten nebūtų. Tikiuosi, kad tai taipogi bus ištaisyta.

geriausia ir bus, jei tau iki siol neuzteko GT realumo tai kam ko reikia.kazkas labai realu Forza,kitam kazkas kitas,bet per daug realumas turejau omeni kai tas realumas jau neteikia jokio malonumo vaziuot. ir GT5 toks nebus.vaziavaau beta,ir nera ten per daug realu tikrai.matosi kad nuo to seno buildo daug kas pagerejo, bet prisikabint galima visada prie kazko. nemanau kad tau kas nors isvis tada gali itikt.man pilnai itinka ir GT4. GT5P irgi buvo tobulas.Gt niekad nebuvo drifto zaidimas ,niekad ir nebus.nemanau kad tam buvo skirta per daug demesio aplamai,bent jau keista kazkas nuo to kas buvo kad ir GT5P. kas mane pilnai tenkino ir ko tikiuosi.nes visiskai nenoriu to kaip lost teko ta GT5 demo kuria mes visis gavom ismegint. va tokio tai nenoriu visiskai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia kazkas norejo drifto labai..nauji dumu efektai bent jau normaliai dumu duoda.tik nepulkit cia smarkiai dabar kiekt drifto "meistrai" :) . cia vis dar tik vienas is zaidimo buildu,ir ne galutinis tikrai. realiai paemes paprasta masina ,nesvarbu kokia sportine ji bebutu su ja tu nieko nepadriftinsi tikrai,be spec paruosimo. tai dziaugiames tuo ka turim siaip.

pats driftinau su GT5P online,netgi buvau gan aukstose vietose pasauliniu mastu,bet....tai tampa nebe malonumu visiskai ,o tik tasku rinkimu.jei azartas ir sukyla ,tai ne del pacio driftinimo jausmo,nes ten gali pats procesas but lievas,svarbu tasku gerai surinktum.man tai ten buvo tik ismokimas pacio proceso ir tada kartojimas,kartojimas be galo..nieko idomaus nematau tame..

beje pasirodo kad butent GT5 ir naudos ta nesenai vel parodyta Sony PLAYVIEW TECH.

Nuotrauka

cia jei noresi matyt visas 756 standartines masinas.

Nuotrauka

o cia jei noresi viena is ju prisiartint. ;) o as jau galvojau kas jau nieko naujo nebus is GT5, ne jie kas savaite ka nors naujo pristato. :)

beje kaip jau buvo mineta pacio GT maestro, tie standartiniai modeliai bus visos to pacios masinos is ankstesniu GT o tiksliausia turbut is GT4, taigi kas lose GT4 ,cia vel ras visas tas pacias geriausias masinas. jos atrodys aisku irgi nerealiai,bet ne taip detaliai kaip tos virs 200 premium modeliu.ten jau bus kaip ir viziaja i atieti,ten jau pereboras kaip buvo sakyta,cia jau virsija PS3 galimybes. keistas zaidimas bus tas GT5, kazkoks GT4 nostalgijos bei GT6 ateities vizijos misinys. realiai naujo bus viskas kas nelieca paciu masinu modeliu,nes ten bus jau viskas matyta beveik is GT4. bet aisku nauji meniu,naujos galimybes,nauji rezimai duos savo,orai ,bei damage duos savo. o tie masinu modeliai tai jau i GT4 ir buvo surinkti visi geriausi,nelabai ka naujo sugalvosi manau.del to tai smagu.palakstyt su tom paciom vle masinom,bet is naujo mokintis visas vairuoti.ir dar orus uzsidet naujiem ispudziam. bus jega.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniskai ant kiekvieno kampo cypiancios padangos visai tinka, nes mano akim tai gan realu (parodykit man toki atveja, kai vaziuojant 100+ km/h ir taip sukiojant vaira jum necypaus padangos) plius tai yra puikus indikatorius, kad vaziuoji ant sukibimo ribos (nors greiciau ja jau perzengei). Man tai yra nereali pagalba laikant licence gold ir net neisivaizduoju, kaip tai reiktu daryti, jei nebutu garso (butent cypianciu padangu!).

Bet as, zinoma, sutinku, jog gt nera tobulas zaidimas, nes susidurimu fizika yra tikria meh, uzvaziavimas ant zoles/smelio irgi, o priesininku ai yra kazkur anapus. Taciau joks kitas zaimas (bent jau man) neatkuria tokio tikslaus ziediniu lenktyniu jausmo, o ir faktas, jog gt galima iveikineti ratus desimtuju sekundes daliu skirtumu (kai kituose zaidimuose sekunde jau yra labai geras rezultatas) daro man ji the best.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniskai ant kiekvieno kampo cypiancios padangos visai tinka, nes mano akim tai gan realu (parodykit man toki atveja, kai vaziuojant 100+ km/h ir taip sukiojant vaira jum necypaus padangos) plius tai yra puikus indikatorius, kad vaziuoji ant sukibimo ribos (nors greiciau ja jau perzengei). Man tai yra nereali pagalba laikant licence gold ir net neisivaizduoju, kaip tai reiktu daryti, jei nebutu garso (butent cypianciu padangu!).

Bet as, zinoma, sutinku, jog gt nera tobulas zaidimas, nes susidurimu fizika yra tikria meh, uzvaziavimas ant zoles/smelio irgi, o priesininku ai yra kazkur anapus. Taciau joks kitas zaimas (bent jau man) neatkuria tokio tikslaus ziediniu lenktyniu jausmo, o ir faktas, jog gt galima iveikineti ratus desimtuju sekundes daliu skirtumu (kai kituose zaidimuose sekunde jau yra labai geras rezultatas) daro man ji the best.

supranti kame beda su cypianciom padangom..jos cupia tik pa stave,ant posukio visada slysta tik tavo masina.kompai vaziuoja be garsu ir ne milimetro nepaslysdami,is ju ratu neina ne kiek dumelio. tu juos nors ir pastumt gali spec jau kad pagazuotu ane ir turetu prasukt rauts..kurgi ne ...jie to nepadarys niekad matyt, jie labai relaxuoti vairuotojai.tokie deja skersa ant visko. :rofl: pazesim ar cia ka spasikeis,nei siaip jau GT PSP buvo pakeitimu tikrai.jau ten ne visi vare ideliai ir kartais islekdavo is tarsos ne is sio ne is to ,atroduty kad neatlaike tavo spaudimo. tas butu labai idomu. ir niekad nieko pres neturejau pries cypiancias padangas. nesvarbu kiek kitu yra ziediniu racingu,man cia tikrai ne ziedines nuobodzios lenktynes. manyciau tada nebuciau loses GT4 metais, o ne menesiais,kaip dauguma racingu. be jokios abejones GT5 bus daugiametis geimas vel. aisku kartais reikia ir Dirtu, ir NFS shifto, norisi ir Midnight Club palost ar Burnout, bet GT visada bus GT. turedamas pilnas versijas kitu racingu ,bei Forza 3, as gryzdavau losti GT5P ,tai manau daug ka pasako ka zaidimas duoda,nesvarbu kad tai net nepilna versija ir kad nieko negali keisti, butent jausmas kai ivaziuoji i pirma posuki paperka viska. iskart aisku ar tai zaidimas tau ar ne.

tiesiog super

vidaus animacija tai be zodziu krc. na dar geras menesiukas ir turim !!

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.