Shliuzas

Metal Gear Solid: Peace Walker

Rekomenduojami pranešimai

Jei pas mane D3 tai normaliai neveiks ?

Veiks ant D3, bet užstringa žaidžiant, sklandžiai veikia ant GEN D2 ir 5.50 gen B full.

Vienas D3 fix'as

Dar vienas būdas, kuris išsprendžia žaidimo užstrigimo problemas.

Parsisiunčiame http://www.megaupload.com/?d=P7HJBCDF ir įkeliame į PSP, ir paleidžiame MGSPW D3 FIX. Norėdami atstatyti atgal į D3 decrypterių tiesiog paleiskite MGSPW Never.

Redagavo audriusvaldo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu kas pasidalins laikais? Kas perejot? Per kiek laiko? :D Kas labiausiai patyko? ;)

Aš dar vargstu. Esu ties tuo ėjimu į Control Tower. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

METAL GEAR SOLID: PEACE WALKER 2 CONFIRMED

na Kojimai praslydo lyg ir patvirtinimas kad bus PW pratesimas

"The follow-up to Peace Walker is really something. It's a revolution, game system-wise. We're able to do what we couldn't do with Peace Walker."

tik neaisku kokiai konsolei,gal naujam PSP ar PS3 koks portas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Holy Shit!!!! :DD

Na nezinau, bet ar ten beliko ka pasakot? is to peace walker kaip ir viska issmelze, man klausimu neliko, na argi gali but, kad apie sita taboo kalbejo kojima? :kryziukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Holy Shit!!!! :DD

Na nezinau, bet ar ten beliko ka pasakot? is to peace walker kaip ir viska issmelze, man klausimu neliko, na argi gali but, kad apie sita taboo kalbejo kojima? :kryziukas:

na ka tu nezinai Kojimos ,jis visada siekia geriau..su visom MGS dalim taip buvo.aisku kad daug ko jis neigyvendino sutoj dali.ir niekada nigyvendins,butent del to ir kuria tokius hitus..nes visada yra minciu naujam kuriniui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa sakant, man main story line kazkiek truko tikrai, atrode kazkaip nedabaigtai.. aisku nesakau, kad blogai, bet kaip ir jis pats sake jis norejo sukurt 100 main ops missionu daugiau :kryziukas: tai jei psp gaus pw2 tikiosi jog daugiausiai susitelks i main ops(mission skaiciu) Na ir tas 100 valandu nu nezinau, bet nemanau kad ten 100 valandu reikejo uztrukt, kad viska atrakint :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sekantis nemokamas MGS PW DLC , jau yra .mmm pink camo..sorry.. ;) o kazkad MGS buvo tikru vyru geimas...dabar su tortilijom.traskuciais ,pinky kostiumais, mergu kabinimais.

We have more free DLC for PEACE WALKER today! Pink Camo and of course Naked Pink as a bonus. A new Chrysalis voice for Extra Ops as well!! Other free content included in today's DLC is "Koi no Yokushiryoku," (Love Deterrence) sung by the Japanese VO of Paz. Enjoy!!

pacio zaidimo story manes nesuzavejo jei rimtai. na niekas kol kas neprilygsta MGS1,2,3. ypac 3 dalis.ta abze..ok mano manymu ji labiau reikalinga coop rezimui.be to tas kareiviu skraidinimas i baze..jau PO ta pirma karta pamatem kai ant ranku juos nesiojom i sunkvezimi.na cia idomiau aisku.bet na..neveltui zaidimo ir zanras pasikeite.zaidimas kaip bebeutu gaila manes neitrauke tiek kad buciau norejas visa pereit.kad negaleciau atsitraukt nuo psp.o ta dave MGS 1,2,3 ir net 4.netgi PSP Acid 1,2 labai patiko siaip.tuos dar reiks vel kada sulost.isvis daugiau tokio tipo ilseistu kaip Acid buvo..unreal.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kojimai 47 ??...matyt naudoja nanomachines...

Nuotrauka

Nuotrauka

na jis tikrai neatrodo kaip 47,bet tas kitas tai jo..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.