Liuksasas

Čipuotas XBOX 360 ir patch'inimas.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Senai besirašiau žaidimų į savo xbox'ą ir dabar vėlėj užsimaniau. Pamačiau forumuose daug triukšmo dėl naujų firmware, žaidimų patchinimų ir t.t. . Pas mane XBOX 360 yra ČIPUOTAS ir aš noriu sužinoti, ar man reikia žaidimus patchinti ar dar kokį tai velnią daryti? Dėkui už atsakymus :weep:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Senai besirašiau žaidimų į savo xbox'ą ir dabar vėlėj užsimaniau. Pamačiau forumuose daug triukšmo dėl naujų firmware, žaidimų patchinimų ir t.t. . Pas mane XBOX 360 yra ČIPUOTAS ir aš noriu sužinoti, ar man reikia žaidimus patchinti ar dar kokį tai velnią daryti? Dėkui už atsakymus :weep:

yra 2 galimybes - tai atsinaujinti firmware i 1.6 (hitachi atveju i 1.51) arba patchinti zaidimus (jei kalbame apie zaidimus kurie issejo nuo s.m. pavasario)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nors konsolė ir ne flash'inta, o čipuota, vistiek reikia patchint?

tai vienas ir tas pats. jei netiki isirasyk naujesni zaidima ir pamatysi kad neveikia - diskas nebus sugadintas ir kai atsinaujinsi fw zaidimas veiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai vienas ir tas pats. jei netiki isirasyk naujesni zaidima ir pamatysi kad neveikia - diskas nebus sugadintas ir kai atsinaujinsi fw zaidimas veiks.

Dėkui už pagalbą. Galbūt gali numesti linką, kur būttų normalus totorialas kaip tinkamai žaidimus nupatchint? :weep:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėkui už pagalbą. Galbūt gali numesti linką, kur būttų normalus totorialas kaip tinkamai žaidimus nupatchint? :weep:

niekada to nedariau, bet tai neturetu buti sudetinga, tiesiog reikalinga programele ir viskas - ieskoks Xbox 360 Wave 3+ patcher

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tas 360 wave lb greit nupatchina per kokias 3 min anksciau naudojau bet nebenaudoju nes ismokau flashintis seip tai agbx nemeginau bet ir jei patchingu tai man atrodo lb ilgai :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėčiau paklausti, kokias vietas žinote, kur kokybiškai ir nebrangiai nuflashintų XBOX360?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kauna siuliciau pas rlevin7, jo skype: rvrliekiai

Redagavo Vytautasxp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau susitariau su juo. :-)

Dėkui.

EDIT: Nuflashino, labai malonus žmogus, jauki aplinka, REKOMENDUOJU!

Redagavo Kaifas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei aš norėčiau pats persiflešinti x360 į aukštesnę versiją. Ką ir kaip reiktų daryt? Iš kurt gaut tuos visus firmware, kaip žinot į kokią versiją reikia updatint į 1.51 ar į 1.6 ir taip toliau. Google variantą žinau, tačiau gal kas gali rekomenduoti patikimus ir išbandytus šaltiniu,kur tokia info galėčiau rasti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei aš norėčiau pats persiflešinti x360 į aukštesnę versiją. Ką ir kaip reiktų daryt? Iš kurt gaut tuos visus firmware, kaip žinot į kokią versiją reikia updatint į 1.51 ar į 1.6 ir taip toliau. Google variantą žinau, tačiau gal kas gali rekomenduoti patikimus ir išbandytus šaltiniu,kur tokia info galėčiau rasti.

kvailai skambantis postas :thumbsup4: jei as noreciau .... google varianta zinau .... -_-

siaip viska rasi cia ir playmanijos gidu skyreli :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.