Shliuzas

Final Fantasy XIV

Rekomenduojami pranešimai

Kaip tai neduoda? tau kito nuomone ytakos padaro tarkim tu ziuresi sita filma, ar zaisi sita zaidima? tai lygiai taip pat ir cia, kad ir koks geras jis bus bet mano nuomone tokia kad as uz jy menesinio mokescio nemokesiu, tai galbut kitas taip pat galvoja paskaites mano nuomone ir jam viskas pasidaro aisku.

tai gaunasi , kad tu nemokėtum pinigus ant ps4 kad žaisti online, bet kaip matau tu jau nusipirkęs PSN+ tai kaip sakoma tu jau kaip ir moki pinigus už online, bet aišku tuo pačiu ir gauni nemokamu žaidimu

Tai taip gaunasi kad tu esi prieš mėnesinį mokesti už online, bet vistiek moki pinigus už online 

įdomiai tu čia 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Online galima losti ir be psn+, o as jy perku del to kad kas menesi gauni po du nemokomamus zaidimus, tai yra pagrindine priezastis, o online tai lygiai toks pat kaip ir be psn+ taip ir su juo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet atsimink ant Vitos ir PS3 nemokamas online, bet ant ps4 mokamas

Taip galima ant F2P ant ps4 žaisti nemokamai ir nereikia psn+

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ps4 neturiu, ir kolkas neplanuoju tureti. Tai perdauk ir nesigilinu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tik palyginimą daviau kad tu nemokėtum mėnesinio mokesčio už online (bet tu jau kaip ir moki) jei pagavai kampa apie ką aš

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na čia galima diskutuoti iki begalybės, kas už ką  mokėtų, kas nemokėtu ir panašiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na čia galima diskutuoti iki begalybės, kas už ką  mokėtų, kas nemokėtu ir panašiai

Jei rimtai, tai šis žaidimas nevertas jokių pinigų. Kai high-end žaidimai nemokami, čia reikalauja pinigų už low-end produktą... Galit pradėti putotis, bet mano nuomonės nepakeisit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei rimtai, tai šis žaidimas nevertas jokių pinigų. Kai high-end žaidimai nemokami, čia reikalauja pinigų už low-end produktą... Galit pradėti putotis, bet mano nuomonės nepakeisit.

low end? gal pirma reikia pasidomet apie ka rasai? Vienas geresniu FF zaidimu per pastaruosius metus, pamatytum koks antpludis buvo, kad net servai luzo, tarp MMORPG cia yra kolkas vienas is geriausiu. Bet low end? Nu tu juokdarys net sunku kazka su tokiu diskutuot...

P.s., jus suvokiat, kad FFXIV nebera? senai viskas pakeista ir perdaryta i " XIV A realm reborn" , O ten nelabai kas originalaus is XIV ir islike, galima sakyt naujas zaidimas.

Redagavo ogrion

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gal ir vienas geresnių tarp FF serijos kaip ir pats minėjai. O kad serveriai lūžo paleidimo metu tai čia visiem taip būna ir tai neįrodo žaidimo gerumo. Kaip žaidimas low-end taip ir jo žaidėjai low-end geimeriai. Na bet ko norėti, kūrėjai nesiorientavo į rimtas mases :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gal ir vienas geresnių tarp FF serijos kaip ir pats minėjai. O kad serveriai lūžo paleidimo metu tai čia visiem taip būna ir tai neįrodo žaidimo gerumo. Kaip žaidimas low-end taip ir jo žaidėjai low-end geimeriai. Na bet ko norėti, kūrėjai nesiorientavo į rimtas mases :)

man low end reiksme paaiskink? savais zodziais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man low end reiksme paaiskink? savais zodziais.

Aš irgi tuo nesupratau, ką jis turėjo tai omenija. :D Šaip kaip supratau už šita mmorpg reikia nusipirkti pati žaidimą, ir mokėti kas menėsi, kad paloštum?? :o Šaip tada gaila, nes ant ps4 norėčiau koki gera mmorpg palošti... Tik, gaila, kad čia dar kažkoks menėsinis mokėstis yra.. Šaip ant pc sakykem kaip l2 jis free visiškai, bet jei nori ten x2 xp ar grečiau gauti vertingesnius itemus tai moki litus, ar pakeisti išvaizda. Tai tokia panašia systema norėčiau, kad būtu ir ant ps4 mmo žaidimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šaip ant pc sakykem kaip l2 jis free visiškai, bet jei nori ten x2 xp ar grečiau gauti vertingesnius itemus tai moki litus, ar pakeisti išvaizda.

Viską ką išvardinai galima gauti už adenas. Jei rimtai tai žmonės lošia su "Constant Party", solinant net nepamatai pusės žaidimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Tema siek tiek mirusi, bet... Ar yra zaidzianciu si zaidima? Kuriam serveryje ir gal kur yra ltu bendruomene? Atskiras forumas ir pan? Suprantu, kad zaidimas mokamas, tad daug zmoniu nebus, bet rimciau losiantys atsiliepkit ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidziau ant PC lietuviu gildijoj pries metus. Serveris "Cerberus" berods buvo. Bet kazkaip ishsilakste visi tai taip ir liko viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.