narkata

Kada paskutinta karta valet dulkes is PC

Rekomenduojami pranešimai

narkata ziuriu nemazai dulkiu pas tave prisikaupe, per kiek cia metu taip?

per metus, gal biskiuka ir daugiau

man tai tas blogai yra garantinis lipdukas... jei nuimsiu dangti lipdukas bus pazeistas ir 3 metu garantija ate.

Koks skirtumas ar yra tas libdukas ar nera vistiek priema,grazei su nagu nugramdikta ta libduka ir viskas ,paklaus kur lipdukas sakyk nebuvo ,arba durniu apsimesk ir sakyk koks dar lipdukas ,kaska panasaus sustumi ir limpa jiems ,svarbu garantini pasa turek ir viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

per metus, gal biskiuka ir daugiau

Koks skirtumas ar yra tas libdukas ar nera vistiek priema,grazei su nagu nugramdikta ta libduka ir viskas ,paklaus kur lipdukas sakyk nebuvo ,arba durniu apsimesk ir sakyk koks dar lipdukas ,kaska panasaus sustumi ir limpa jiems ,svarbu garantini pasa turek ir viskas

garantijoje parasyta kad priema tol kol kompiuterio komponentai yra fiziskai nepazeisti, tai yra nenuskelti kampai, neislaizti lizdai ir tt.. ta lipduka gali drasiai nuiminet as nuo dvieju savo PC nuemiau ir prieme, antra tai isvis nuemiau lipduka ir perdejau i nauja deze ir nieko jie man, vistiek prieme i garantini kai reikejo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu kad isaiskinot, matot topo centras labai rimtai ziuri i wiska 2 kartus jau weze i kauna taisyt (maitinine plokste sudege ir OS swarbus duomenys issitryne) tai jau zinau kaip jie kabinejas...

gal kiteim ne taip is kitur pirkot...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patarimas iš asmeninės patirties.

Valykite dulkes PC.

Apsimiegojęs ateinu į darbą.

Pasilenkiu įjungti kompą.

Žaviuosi atvira liepsna iš po stalo.

Ardau senę kompą ir išimu maitinimo bloką.

Pakeičiu ir pradedu darbus.

Maitinimo blokas buvo tiek apdulkėjęs, kad net užsidegė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patarimas iš asmeninės patirties.

Valykite dulkes PC.

Apsimiegojęs ateinu į darbą.

Pasilenkiu įjungti kompą.

Žaviuosi atvira liepsna iš po stalo.

Ardau senę kompą ir išimu maitinimo bloką.

Pakeičiu ir pradedu darbus.

Maitinimo blokas buvo tiek apdulkėjęs, kad net užsidegė.

haha man atrodo dar priklauso koks maitininimo blokas nes kai man idejo nauja tai daba nebegesta, (oj prisikalbesiu) gal ir reiketu pirma karta issiwalyti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

haha man atrodo dar priklauso koks maitininimo blokas nes kai man idejo nauja tai daba nebegesta, (oj prisikalbesiu) gal ir reiketu pirma karta issiwalyti...

koks maitinimo blokas net nezhinau, tas kompas jau 5-7 metu senumo buvo, atsievziau i darba damušt :mellow:

gerai kad bvau ne ti kapsimiegojęs bet ir pachmėlingas tai į viską labai ramiai žiūrėjau, tačiau kai pagalvoji kuo galėjo tai baigtis, juokigna neatrodo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu kad isaiskinot, matot topo centras labai rimtai ziuri i wiska 2 kartus jau weze i kauna taisyt (maitinine plokste sudege ir OS swarbus duomenys issitryne) tai jau zinau kaip jie kabinejas...

as pirkes abu PC is BMS, tai jie viska normaliai daro, tik deja kai reikejo keist detales tai buvo uzsiknisimas laukt kol naujas atsiunte...

koks maitinimo blokas net nezhinau, tas kompas jau 5-7 metu senumo buvo, atsievziau i darba damušt :mellow:

gerai kad bvau ne ti kapsimiegojęs bet ir pachmėlingas tai į viską labai ramiai žiūrėjau, tačiau kai pagalvoji kuo galėjo tai baigtis, juokigna neatrodo

you had it comming, tokio senumo technikos jau nereik naudot juo labiau jeigu ji buvo didziaja laiko daly intensyviai naudojama

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmas PC buvo pirktas is Topo centro (veziau i garantija ,sustumiau kad nebuvo lipduko - Prilipo jiems pries kokius 4.5 meto)(kaune kai garantinis dar buvo savanoriose prie anukelio ir salia dar buvo BMS pastatas ir Ortopedinis)

Antras PC buvo pirktas is BMS (ir buvo rinktas isdetaliu kokius pats pasakiau) (i garantija veziau klause kur lipdukas ,pasakiau kad cia rinktas yra ,barkoda nuskanavo nuo PC ir jam parase kad nestardantinis pc ir nieko nesake prieme mano pc ir po 1-2sav pasuko ir pasiemiau savo pc) Va sytas pc ir yra nufotkintas :)

O seip pagrindas dauguma vezes draugu PC ,tai dazniausei as ir stumiu tiems meistrams :)

Nes dauguma nelabai supranta ka sakit jiems :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.