VeriGud

Agent

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Leidėjas: Rockstar North

Konsolė: exclusive PS3

Išleidimo data: TBA

Žanras: Espionage action?

The studio behind Grand Theft Auto and Manhunt is making Agent just for Sony's console, Sony announced yesterday during the company's E3 media briefing.

A Rockstar press release followed: Rockstar founder Sam Houser described Agent as the "ultimate action game."

According to the game's press release, "Agent takes players on a paranoid journey into the world of counter-intelligence, espionage and political assassinations during the height of the Cold War at the end of the 1970s."

No other details were provided and the only visual released so far is the game's logo.

This follows up on an announcement made a couple of years ago about a coming PS3 Rockstar exclusive. Some had expected that game to be L.A. Noire, but instead it is the previously unheard of Agent.

Ne į temą

Tikėsimes, kad šitas žaidimas bus ant tiek idomus kaip ir senesni Rockstar North žaidimai.

Redagavo VeriGud

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rockstar pastoviai gamina kažkokius besielius geimus (bent jau man taip atrodo)

Pažiurėsime - gal pagaliau sugebės sukurti gerą žaidimą...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai nepavadinčiau GTA IV besielių, pats žaidžiau ir labai patiko tik aišku pradžia labai neįdomu ir neįtraukiant, kol daugiau nepažaidi. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pavardink tuos "besielius" R* zaidimus. :D

GTA ir Manhunt kurejai, tai turetu ir buti misinys tarp dvieju seriju.

Manau bus stealth'o belekiek. :D yay!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Agent To Push The PS3 Cell Processor To A New Level

Published: 16 June 2009 10:01 PM CDT

Nuotrauka

Back in 2005 Rockstar Games Sam Houser was very excited about working on the Playstation 3 and, in order to get the most out of the system you have to only focus on that system meaning no multi-platform development.

SAM HOUSER QUOTES

“One of the problems with the 360, and it affects games like Grand Theft Auto if you think about how much content we put in the actual machine, is the fact that they don’t have a significantly larger storage medium than the previous systems. It’s a slightly bigger DVD disc.

“I think that the 360 is going to have to get ’round this issue we’re talking about. I can think of various ways they can do it. Hopefully, they’re going to adopt one of those in the next year or so, because it’s going to become more of an issue. If we’re filling up the disc right now, where are we going? It’s not like our games are going to get any smaller. I think that issue’s on the table with a bunch of games right now. I’m sure they’ll come through with an intelligent solution.”

Rockstar wants to make the best game possible and they feel Playstation 3 exclusive development is the way too go. Sony is actually working close with Rockstar on this Agent project to push the Cell processor to new levels. This game will be pushing some of the latest technology and, right now in development the game is expecting to exceed this level of detail as seen in this early Getaway 3 Screenshot.

Agent isn’t your typical open world game, similar to the goals of the canceled Eight Days and The Getaway. Agent should be able to render two thousand people on screen at once and feature a google map type of function for gameplay purposes. This type of achievement is rumored to require the use of 7 SPE’s for open world, physics, AI, and Graphics before the RSX is even touched. This method if done correctly will seamlessly bridge the gap between CGI and Real-time In game action.

The developers over at Rockstar are being very tight lipped about this title but from the little bit that was talked about during E3’09 on the show floor amongst a few industry insiders, this game is going to be what GTA4 should’ve been thanks to the triple threat of the Playstation 3 which is

1. Hard Drive In Every System

2. Blu-Ray Storage

3. The Cell Processor

"Agent bus tai kas turejo buti GTA IV is tikruju" tai skamba gan gerai ;)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gaila, kad PS3 ekskliuzyvas, kažkaip man atrodo, kad dabar PS3 gauna geresnius žaidimus tokius kaip šitas, God of war 3 ir dar ten visokie kiti ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei teisingai supratau tai Agent nebus atviro pasaulio kaip kad GTA.ir prie ko sitas Getaway 3 treileris? juk sitas zaidimas nutrauktas. ir apskritai abejoju ar ps3 pajegus tokio lygio realtime grafikai kaip kad cia rodoma,juk pirmieji killzone 2 ir motostorm treileriai tipo ir demonstravo in game vaizdus,bet kai pasirode zaidimai grafika tokia nebebuvo. na bet vistiek idomu ka cia rockstar padarys ;)

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkaip nežinojau ko tikėtis iš Agent (žinojau, kad tikėtis galima tik kažko daug, visgi Rockstar). Likau sudomintas. Laukiam daugiau detalių.

Ne į temą

Kažkaip šita info man sukėlė pasitenkinimą, kad pasirinkau PS3, o ne x360 (nebučiau flashinęs x360).

Kai pirkau masčiau taip: šiai dienai pagal žaidimus x360 = PS3. Man labiau lipo PS3 exclusivai (~~ Resistence 1&2 + Killzone2 + Uncharted vs Gear of War 1 & 2 + MassEffect + Halo 3) ir be to PS3 laukia geresni laikai - dar neišnaudotas blue-ray diskas (galimybė prikraut DAUG contento), dar nepasiektos cell technologijos galimybės (o Sony pasirūpins, kad būtų su laiku išnaudotos).

Dabar kai pamatau info apie tokius PS3 only žaidimus kaip God of War 3, Uncharted 2, Agent, Gran Turismo 5 ir kt. + tiek geru multiplatforminių žaidmų.. taip noriu aš jų!!! Tik bėda kad per brangu bus visus žaist ;) reikės po biški pirkinėtis. Bet aišku, kad jau dabar anonsuotų žaidimų man užtektų ilgam.

Redagavo fLn

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei teisingai supratau tai Agent nebus atviro pasaulio kaip kad GTA.ir prie ko sitas Getaway 3 treileris? juk sitas zaidimas nutrauktas. ir apskritai abejoju ar ps3 pajegus tokio lygio realtime grafikai kaip kad cia rodoma,juk pirmieji killzone 2 ir motostorm treileriai tipo ir demonstravo in game vaizdus,bet kai pasirode zaidimai grafika tokia nebebuvo. na bet vistiek idomu ka cia rockstar padarys ;)

cia sake kad agent nebus tipinis open world zaidimas,bet bus panasus kaip atsaukti porjektai 8 days ir getaway,vienu metu renderins 2 000 zmoniu ir naudos kazkoki google map funkcija zaidimo gamepleijuj,o getaway cia prie to kad visa tai bus galima matyt agent zaidime. na Rockstar gana solidus zmones ir ju zaidimai solidus tikrai,kad ir kokio zanro butu,galbut tai bus tikrai naujas zingsnis,juk ps3 galimybiu dar tikrai niekas neisnaudojo,o Rockstarai jau kuria sony konsolem tikrai senai

Kažkaip nežinojau ko tikėtis iš Agent (žinojau, kad tikėtis galima tik kažko daug, visgi Rockstar). Likau sudomintas. Laukiam daugiau detalių.

[offtopic]Kažkaip šita info man sukėlė pasitenkinimą, kad pasirinkau PS3, o ne x360 (nebučiau flashinęs x360).

Kai pirkau masčiau taip: šiai dienai pagal žaidimus x360 = PS3. Man labiau lipo PS3 exclusivai (~~ Resistence 1&2 + Killzone2 + Uncharted vs Gear of War 1 & 2 + MassEffect + Halo 3) ir be to PS3 laukia geresni laikai - dar neišnaudotas blue-ray diskas (galimybė prikraut DAUG contento), dar nepasiektos cell technologijos galimybės (o Sony pasirūpins, kad būtų su laiku išnaudotos).

Dabar kai pamatau info apie tokius PS3 only žaidimus kaip God of War 3, Uncharted 2, Agent, Gran Turismo 5 ir kt. + tiek geru multiplatforminių žaidmų.. taip noriu aš jų!!! Tik bėda kad per brangu bus visus žaist ;) reikės po biški pirkinėtis. Bet aišku, kad jau dabar anonsuotų žaidimų man užtektų ilgam.[/offtopic]

tas youtubes video cia ne is agent zaidimo,o is atsauktu ankstensiu rockstar darbu,tiesiog jie nori parodyt ko laukti is zaidimo

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kažkaip šita info man sukėlė pasitenkinimą, kad pasirinkau PS3, o ne x360 (nebučiau flashinęs x360).

Dabar kai pamatau info apie tokius PS3 only žaidimus kaip God of War 3, Uncharted 2, Agent, Gran Turismo 5 ir kt. + tiek geru multiplatforminių žaidmų.. taip noriu aš jų!!! Tik bėda kad per brangu bus visus žaist ;) reikės po biški pirkinėtis. Bet aišku, kad jau dabar anonsuotų žaidimų man užtektų ilgam.

Ne į temą

kazkaip per daug tu cia svaigsti man atrodo. sutinku jog cell zaidimuose dar nepilnai isnaudojamas, bet kol jie pilnai prades ji spaust ateis kokie 2011-2012m ir tu manai jog jis palaikys tuometines technologijas,naujausius fizikos varikliukus ir pan ? tikrai nemanau jog verta pirkti ps3 ziurint i ateity,nes toje ateityje jau lenda next xbox kuris bus su stereoskopic 3D, full hd,bei pilnai veikianciu NATAL. ps3 vilioja tik excliuzyvais kurie daugiau originalesni,bet jis pagamintas 2006, ir 2012 jo technologijos tikrai nebebus sviezios...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

kazkaip per daug tu cia svaigsti man atrodo. sutinku jog cell zaidimuose dar nepilnai isnaudojamas, bet kol jie pilnai prades ji spaust ateis kokie 2011-2012m ir tu manai jog jis palaikys tuometines technologijas,naujausius fizikos varikliukus ir pan ? tikrai nemanau jog verta pirkti ps3 ziurint i ateity,nes toje ateityje jau lenda next xbox kuris bus su stereoskopic 3D, full hd,bei pilnai veikianciu NATAL. ps3 vilioja tik excliuzyvais kurie daugiau originalesni,bet jis pagamintas 2006, ir 2012 jo technologijos tikrai nebebus sviezios...
Ne į temą

Šiaip aš ne į tokią tolimą ateitį žiūrėjau. Be to, tikrai nemanau, kad 2012 metais išleis naują xbox (įdomu, kokią įtaką žaidimų industrijai padarys OnLive projektas), o tai reiškia kad PS3 naudos visas tas naujas technologijas. + PS3 naujų (turiu omenyje announcintų) exclusive žaidimų pranašumas jau dabar puikiai matosi, kitaip sakant ta ateitis, kurios laukiau, jau ant nosies (~2010 metai) => pateisinti mano lūkesčiai.

Baigiam liepsnoti (flame'int)

tikėkimės per TGS Rockstar parodys kažką daugiau apie Agent ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.