raiderx

Kinect

Rekomenduojami pranešimai

Buvau siandien Kauno Topocentre ir isbandziau ta Kinect , istikro tai uzkabino ,keleta zaidimu pazaidziau , siaip viskas veike kaip sviestu patepta as ten ir su ziemine striuke ir su pirstinem buvau bet mane ta kamera atpazino ,fiksavo judesius . Tik 700lt kaina atgrase , noretusi ysigyt ,bet pigiau :idea:

Redagavo KingRun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesenai ir aš savąjį kinect įrenginį gavau. Liuks aparačiukas, įdomu žaist tiek vienam, tiek su draugais.

Valdymas balsu, ir visaip kitaip. LIUKS!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gavau pagaliau ir as savo Kinect :) Ispudziai tikrai labai geri. Visu pirma norejau pradet nuo to, jog tas "lagas" tera mitas, tinkamoje aplinkoje, tinkamai sukalibravus jis praktiskai nejauciamas. Kolkas teturiu Adventures zaidima, taciau ir jo uztenka, kad po keliolikos minuciu stovetum priesais televizoriu visiskai slapias :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isbandziau ir as sendien. Man didelio ispudzio nepaliko, na gal dar permazai laiko jam turejau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isbandziau ir as sendien. Man didelio ispudzio nepaliko, na gal dar permazai laiko jam turejau

As negaliu pasakyti, kad ir man paliko "didziuli" ispudi, taciau gavau daugiau nei tikejausi. Aplamai ko noreti is priedo, kuris kolkas turi tik "family" tipo zaidimus. Asmeniskai man dviese su draugu kompanija patiko zaisti kinect, prisijuokeme iki soties, ypac is tu foto kur ant galo parodo :D Paziuresim koki ispudi paliks kai prades leisti rimtus zaidimus kinectui, tada ir ivertinti galesim jo galimybes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As negaliu pasakyti, kad ir man paliko "didziuli" ispudi, taciau gavau daugiau nei tikejausi. Aplamai ko noreti is priedo, kuris kolkas turi tik "family" tipo zaidimus. Asmeniskai man dviese su draugu kompanija patiko zaisti kinect, prisijuokeme iki soties, ypac is tu foto kur ant galo parodo :D Paziuresim koki ispudi paliks kai prades leisti rimtus zaidimus kinectui, tada ir ivertinti galesim jo galimybes.

pritariu 100% tik vat man atrodo kad kol prades eit rimti zaidimai turetu ir 2gen kinect'ai pasirodyti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pritariu 100% tik vat man atrodo kad kol prades eit rimti zaidimai turetu ir 2gen kinect'ai pasirodyti

Prie ko cia 2gen? MS ne siaip sau tiek darbo ir investiciju idejo :D Techniskai kinectas kolkas tik 1/3 isnaudojamas, o nauji programiniai atnaujinimai jau ruosiami ir bus tobulinami dar ilgai. Rimtu zaidimu sulauksim jau kitamet (MS savo SDK jau isdalino nemazai rimtu zaidimu leideju), o prie ju ir kazkokiu tais kinect priedu ( universalu pulteli, ginklus ir pns ). Cia mano subjektyvi nuomone. Tai gal tavo nuomone ir konsoles turetu kept kas metus naujas? ^^

Juk cia sviezias produktas, nespesit susivokt, o Kinect jau bus pakiles i dar aukstesni lygi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prie ko cia 2gen? MS ne siaip sau tiek darbo ir investiciju idejo :D Techniskai kinectas kolkas tik 1/3 isnaudojamas, o nauji programiniai atnaujinimai jau ruosiami ir bus tobulinami dar ilgai. Rimtu zaidimu sulauksim jau kitamet (MS savo SDK jau isdalino nemazai rimtu zaidimu leideju), o prie ju ir kazkokiu tais kinect priedu ( universalu pulteli, ginklus ir pns ). Cia mano subjektyvi nuomone. Tai gal tavo nuomone ir konsoles turetu kept kas metus naujas? ^^

Juk cia sviezias produktas, nespesit susivokt, o Kinect jau bus pakiles i dar aukstesni lygi.

Na jei nepastebejai MS su x'o procu tik is 3 kart pavyko tad logiska butu manyt jog kazka prazioplino ir su kinektu bet jei sakai kad jau kitamet pasirodys rmti zaidimai tada galbut as klystu. pagyvensim pamatysim bet paspeliot galima :D aisku idomu kaip i tai sureaguos wii bet cia jau kita tema...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kitais metais gi Forza 4 turi i6eit, kuri palaikys kinect. Manau kol bus x360, tol bus ir Kinect, o kažką mandresnio galvos tik su kitos gen. konsole :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as manau kad veliau eis xboxai su imotuotais kinectais.

Nemanau, kad taip bus, kinect'as kainuoja nemazai, o jei i kiekviena konsole bus imontuoti kinect'ai xbox'o kaina zymiai pakils, ir dar plius nevisiems reikio kinect'o tai ir nenores moketi papildomai uz funkcija kuria nesinaudos. Dar viena priezastis kodel nedes kinect'o i xbox'a tai visgi reikes didinti konsoles ismatavimus norint kisti kinect'a i vidu (na bent kazkiek), o dideles dezes nieks nenori kurti, taigi bandant kuo labiau ja sumazinti gali kilti problemu del kaitimo ir t.t. Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau, kad taip bus, kinect'as kainuoja nemazai, o jei i kiekviena konsole bus imontuoti kinect'ai xbox'o kaina zymiai pakils, ir dar plius nevisiems reikio kinect'o tai ir nenores moketi papildomai uz funkcija kuria nesinaudos. Dar viena priezastis kodel nedes kinect'o i xbox'a tai visgi reikes didinti konsoles ismatavimus norint kisti kinect'a i vidu (na bent kazkiek), o dideles dezes nieks nenori kurti, taigi bandant kuo labiau ja sumazinti gali kilti problemu del kaitimo ir t.t.

Ir apskritai visą xboxą reiktų pasidėt pagal reikalavimus Kinect. O dabar juk užsikišt galime ir fsio. Nepraktiška :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau, kad taip bus, kinect'as kainuoja nemazai, o jei i kiekviena konsole bus imontuoti kinect'ai xbox'o kaina zymiai pakils, ir dar plius nevisiems reikio kinect'o tai ir nenores moketi papildomai uz funkcija kuria nesinaudos. Dar viena priezastis kodel nedes kinect'o i xbox'a tai visgi reikes didinti konsoles ismatavimus norint kisti kinect'a i vidu (na bent kazkiek), o dideles dezes nieks nenori kurti, taigi bandant kuo labiau ja sumazinti gali kilti problemu del kaitimo ir t.t.

kinect'o nemontuos i vidu (koks tolkas?), bet jau dabar MS nebeleidzia standalone konsoliu, leidziama vien bundle'ai su kinect'ais. Jei randat pirkti parduotuvese pliku xbox slim'u tai zinokit kad cia nuo seno uzsilike :thumbsup4: Greitu metu xbox'o be kinect nenusipirksite. Stumia jie ta kinect'a kaip gali.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na va, dar vienas budas kaip galima panaudot, aisq siuo atveju geriau butu jei 3 kinctai butu sujngti, bet tai pataisoma. kas geriausia kad gaima tokiam virtualiam kambari susitikti, tureti abiem tuos 3d akinius, tada galima ziureti kitam zmogui tiesiai i akis ir normaliai bendrauti.

tikrai idomu kur dar pazengs sitas panaudojimas, galim rengti visokius video pasimatymus, arba net moketi shaibas uz striptizo soki ar pan. :thumbsup4:

edit: dar matet kaip jis wii remote panaudojo? manau galima bus ir sony move panaudot, tada is vis bus awesome. o galiausiai dar ant wii fit reiks stovet :)

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.