raiderx

Kinect

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, aš taip pat galvoju pirkti kinect'ą. Tik nelabai žinau iš kur labiausiai apsimokėtų. Gal iš jau pirkusių galėtumėte pasakyti kur pirkote, ir kiek palikote jei ne paslaptis? Šiaip galvoju iš Amazon už ~225$... Padėkit apsispręst ką :) Ačiū :)

Ne į temą

As irgi noriu pirkti, gal kur galima nusipirkti iki 600 Lt? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

veliau tegu pajungia3, o po to 4 kinect. bet kas is to. yra ant pc tu 3d webcamu,pajung 2,3 tokius ir bus tas pats.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zinote kada KINECT pasieks Lietuva.?

Ne į temą

Is dalies jau pasieke :) Siaip girdejau sako kad ryt jau bus pristatymas Lietuvoje :)
Redagavo Mindinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as manau Su juo koviniu zaidimu arba lenktyniniu nepazaisi.. isivaizduokyt kap reiktu laikyt AK47 rankose ir lakstyt po kambary. man geriau yra Joystikas . nors idomu butu pamegint .

Kinect jau maciau zmogus pardavineja .. bet prekyboi nparduotuvese kolkas nesimato ....

Linkas ...http://www.skelbiu.lt/browse.php?keywords=kinect!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kinect Just Filed A Minority Report

Using Kinect drivers for Linux, some kids from the Robot Locomotion Group and Learning Intelligent Systems teams at MIT have come up with a system that has Kinect detecting all ten of your fingers, along with your palms, and using them to allow interaction with a display.

The presentation may not be at the same level as the classic science fiction flick, but the level of interactivity (and potential for more) looks to be pretty damn close!

ne tai platformai jie isleido ta kinect. kur ten dance ar sokinejimo pratimus daryt, o kur butu galima daug daugiau padaryt. jei kas nors isleistu zaidima pc spec skirta kinect, va tas tai butu idomu manau. bet to niekad nebus.deje.

as manau Su juo koviniu zaidimu arba lenktyniniu nepazaisi.. isivaizduokyt kap reiktu laikyt AK47 rankose ir lakstyt po kambary. man geriau yra Joystikas . nors idomu butu pamegint .

kokie dar shooteriai ar racingai. pasiziurek i kinect zaidimu sarasa. ne tai auditorijai kinect skirtas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi pas rlevin7 isbandziau kinecta, nesitikejau, kad man taip patiks, neparasysiu tiek kiek viperis, bet pritariu viskam ka jis rase, zodziu awesome :D Manau tikrai vertas tu ~600lt, kai siek tiek atpigs reikes ir man nusipirkti.

Beje, didelis dekui rlevin7, kad dave isbandyt kinecta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pixmania.lt su siunta banko pavedimu i swedbank'a gaunas 600 lt ,vilniaus spekuliantai bando prastumt po 670 ir aiskina ,kad labai brangus transportavimas jiem gaunas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzsisakiau ir as kinect. Siom dienom turi atvaziuot, kai tik ismeginsiu butinai paliksiu cia atsiliepima. Mano nuomone po kiek laiko prades kinectui leisti naujus priedus, tarkim ginklus, mini controlerius ir pns. Jei ne jau dabar pats turiu idejau kaip toki pasigaminsiu. Nusiperki pigiausia xbox360 tinkanti valdymo pulta ir nusiperki, bet koki plastikini ginkla parduotuveje. Issiardai abu daiktus, vietoje gaiduko dedi RT arb LT knopke, visas kitas pasirinktinai sugalvoji kur pritaikyti. Ir stai prasau, turi valdymo pulta ginklo formos :) O tada jau staipykis kiek nori pries kinecta, jau vis ne isivaizduojama ginka laikyti :) Nors atvirai pasaksiu su pirmomis saudyklemis mano galva ir pasirodys tie papildomi valdymo irenginiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien buvau Klaipedos Akropolio Topo centre tai buvo kinectas pabandymui pastatytas tik nebuvo galimybes pamegint nes kazkoks vaikas zaide ziuredamas kaip jis zaide visai patiko man kinectas neatsilieka ten tie veiksmai super :) atskirai pirkti jo ner tik komplekte su Xbox 360 4gb+kinect atrodo kaina 1249lt :)

Redagavo MrAlex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Irgi aš norėjau nueit pamegint, irgi vaikas kažkoks lošė. :) labai įdomus aparačiokas, norėčiau tokio jai padovanotų kas. jei išleistu priedus, išvis tada fainai būtų. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žodžiu jei šį savaitgalį ketinate iškišti nosį į pusnį, užsukite ir į artimiausią Topo Centrą.

Įspūdžiai garantuojami, o kokie jie pasipasakosite komentaruose.

Pateikiu parduotuvių kuriose galima išbandyti Kinect adresus:

Vilnius — Žirmūnų g. 64

Vilnius — Ukmergės g. 240

Kaunas — Savanorių 206 A

Šiauliai — Aido g.8 (Akropolis)

Panevėžys — Klaipėdos g. 143 (Babilonas)

Klaipėda — Taikos pr. 61 (Akropolis)

Radau info ; )

Mano atvejis Panevėžys — Klaipėdos g. 143 (Babilonas) . Panevėžiečiai susitiksim ten jei kas važiuosit!

Bus ir foto ir video! ; )

Redagavo 5XeviL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kinetic jau yra LT.

bet turiu klausima kita, kaip sakant panasus "kinetic" tiksliai vadinamas sokiu kilimelis prie xbox360

kilimelis

gal kas turit ar zinot savininkus tokio daikto. reikia zaidimo ir niekur nerandu :idea:

aciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzsisakiau ir as kinect. Siom dienom turi atvaziuot, kai tik ismeginsiu butinai paliksiu cia atsiliepima. Mano nuomone po kiek laiko prades kinectui leisti naujus priedus, tarkim ginklus, mini controlerius ir pns. <..>

Turiu ir as Kinecta, pirkau iskart su Xboxu (anksciau neturejau boxo), teisybe ta, kad dazniausiai zaidziu su pulteliu, o Kinectas tai buvo idomu pirmom dienom, nes kolkas zaidimai tikrai nera is tu uz kuriuos butu verta moketi po 160 litu ir seip nera tokie idomus :idea: Aisku jeigu boxas flashintas tai jau kita kalba..

Del saudykliu kinectui, tai tikrai butu smagu pazaist ka nors tokio, taciau be papildomo pultelio tas butu labai jau keista, tikrai turetu koki nors papildoma automata pridet prie zaidimo :D

Na bet all in all, Kinect tikrai smagus dalykas, ypac atejus draugams, aisku su salyga jei turi pakankamai vietos kambaryje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.