raiderx

Kinect

Rekomenduojami pranešimai

Tai tu palauk gal bus dar. Jug dar tik pirmi zaidimai, kurie kaip koki TechDemo. THQ EA Ubisoft CapCom ir daugelis kitu labai rimtai ziuri i Kinect bei Move.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai tu palauk gal bus dar. Jug dar tik pirmi zaidimai, kurie kaip koki TechDemo. THQ EA Ubisoft CapCom ir daugelis kitu labai rimtai ziuri i Kinect bei Move.

na cia manau ir liks labiau dabar jau pc specu zaisliukas, ne kazin ka padaryt eina bet idomu tas 3D visas dalykas.nemanau kad tokie zaidimai bus,nes Kinect skirtas ne tokiai publikai tiesiog,zaidimai turi but lengvai paimami ir losiami,visiem prieinami ir spalvoti. juk Kinect MS yra kaip nauja atskira konsole,o ne kaip tik xbox priedas,investuota tiek $$ i reklamine kampanija kad turbut xbox neturejo tokios dar. jie patys ir sake, tai jiem kaip naujos konsoles isleidimas.o ne tik kaip priedo prie konsoles.na kaina juk irgi kaip pacios konsoles.

siaip idomu kaip zmones sumastys ant pc pritaikyt kinect.manau cia labiau idomu butu Indie zaidimu kurejam.panaudot va tokius dalykus,sukurt zaidima namie,be didieliu investiciju ir pan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na cia manau ir liks labiau dabar jau pc specu zaisliukas, ne kazin ka padaryt eina bet idomu tas 3D visas dalykas.nemanau kad tokie zaidimai bus,nes Kinect skirtas ne tokiai publikai tiesiog,zaidimai turi but lengvai paimami ir losiami,visiem prieinami ir spalvoti. juk Kinect MS yra kaip nauja atskira konsole,o ne kaip tik xbox priedas,investuota tiek $$ i reklamine kampanija kad turbut xbox neturejo tokios dar. jie patys ir sake, tai jiem kaip naujos konsoles isleidimas.o ne tik kaip priedo prie konsoles.na kaina juk irgi kaip pacios konsoles.

siaip idomu kaip zmones sumastys ant pc pritaikyt kinect.manau cia labiau idomu butu Indie zaidimu kurejam.panaudot va tokius dalykus,sukurt zaidima namie,be didieliu investiciju ir pan.

Tai jo, reklama buvo didesne negu Xbox360 ir Xbox kartu sudejus. Jug netgi NEw York aiskte paeme vien tik Kinect pristatymuj, per visus kanalus rodys. O seip tai laukiu Steel Battalion Gameplay, ydomu kaip jie perkels ta Big ass Controller i Kinect.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, vakar pirma karta isbandeme su draugais kinecta, ir nutariau pasidalinti yspudziais.... Tai ispudziai tikrai nerealus,maniau kad nebus tokio efekto, pirkau kelis pardavimui, bet tikrai sau pasiliksiu draugam per skype papasakojau ir tie visi uzsimane... ;) Na apie pati kinecta: sensorius klauso labai gerai, nesitikejau tokio jautrumo ir tikslumo, wii ir ps3 move dar LAAABAAAIII toli iki kinecto...( teko ir jos isbandyti, tai nera ka lyginti)... Balso atpazinimo programa irgi puikiai veikia, man kaip su netobulom anglu kalbos ziniom, nekilo jokiu problemu "susisneketi" su kinectu... ;) Gaila tik viena zaidima dar teturejom ta kinect adventures ir per 8 zaidimo valandas tryse ji visa perejom , siandien koju raumenis skauda (net geda prisipazinti) :) Vienas zmogus tokio zaidimo, kaip kinect adventures ilgai nepazaisi, nes tikrai greit susyli su prakaituoji ir pavargsti... Puikus budas kalorijom deginti. zaisdami truputi snapsiuko ragavom, tai net i galva nekirto, kai tokiu tempu ten starkalioji ir tupcioji ;) Dar vienas ydomus dalykas, kad tevam,kurie prie jokios konsoles gyvenime nera prisilete ( ir skeptiskai ziuri i zaidimus) negalejo atsitraukti nuo kinecto, net visa kambari patys persistumde, kad kasdien pokelias valandas galetu "pasportuoti-pazaisti" . Nu isbandysim kitus zaidimus tikiuosi bus nemaziau ydomus nei kinect adventures...Dar vienas dalykas jeigu perki xbox 360S kartu su kinect tai ten spec jungtis toks laidas, kaip usb tik kampas nupjautas, ir to kinecto prie paparastu xbox 360 neprijungsi be specialaus pirichodo ( adapterio), kurio komplekte nera... Jeigu atskirai perki tik kinect tai tame ipakavime jau viskas buna, kad gali prisijungti prie kinect ready konsoles arba prie paprasto bet kokio xboxo 360. Jeigu konsole yra kinect ready tai is kinecto ikonsole tik vienas laidas pasijungia ir viskas, jeigy senasis xboxas tai is kinecto vienas laidas ixboxa (usb), ir kitas laidas is kinecto i maitinimo lizda ( rozete) ;)

P.S. Jei,kam kas nepatiko, tai sorry cia tik mano asmenine nuomone... :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, vakar pirma karta isbandeme su draugais kinecta, ir nutariau pasidalinti yspudziais.... Tai ispudziai tikrai nerealus,maniau kad nebus tokio efekto, pirkau kelis pardavimui, bet tikrai sau pasiliksiu draugam per skype papasakojau ir tie visi uzsimane... ;) Na apie pati kinecta: sensorius klauso labai gerai, nesitikejau tokio jautrumo ir tikslumo, wii ir ps3 move dar LAAABAAAIII toli iki kinecto...( teko ir jos isbandyti, tai nera ka lyginti)... Balso atpazinimo programa irgi puikiai veikia, man kaip su netobulom anglu kalbos ziniom, nekilo jokiu problemu "susisneketi" su kinectu... ;) Gaila tik viena zaidima dar teturejom ta kinect adventures ir per 8 zaidimo valandas tryse ji visa perejom , siandien koju raumenis skauda (net geda prisipazinti) :) Vienas zmogus tokio zaidimo, kaip kinect adventures ilgai nepazaisi, nes tikrai greit susyli su prakaituoji ir pavargsti... Puikus budas kalorijom deginti. zaisdami truputi snapsiuko ragavom, tai net i galva nekirto, kai tokiu tempu ten starkalioji ir tupcioji ;) Dar vienas ydomus dalykas, kad tevam,kurie prie jokios konsoles gyvenime nera prisilete ( ir skeptiskai ziuri i zaidimus) negalejo atsitraukti nuo kinecto, net visa kambari patys persistumde, kad kasdien pokelias valandas galetu "pasportuoti-pazaisti" . Nu isbandysim kitus zaidimus tikiuosi bus nemaziau ydomus nei kinect adventures...Dar vienas dalykas jeigu perki xbox 360S kartu su kinect tai ten spec jungtis toks laidas, kaip usb tik kampas nupjautas, ir to kinecto prie paparastu xbox 360 neprijungsi be specialaus pirichodo ( adapterio), kurio komplekte nera... Jeigu atskirai perki tik kinect tai tame ipakavime jau viskas buna, kad gali prisijungti prie kinect ready konsoles arba prie paprasto bet kokio xboxo 360. Jeigu konsole yra kinect ready tai is kinecto ikonsole tik vienas laidas pasijungia ir viskas, jeigy senasis xboxas tai is kinecto vienas laidas ixboxa (usb), ir kitas laidas is kinecto i maitinimo lizda ( rozete) ;)

P.S. Jei,kam kas nepatiko, tai sorry cia tik mano asmenine nuomone... :P

Super!!! :) Gal zinai is kur kinect papigiai gauti :):P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tikiu kad su kinect paspartuot galima ,bet su kinect labiau visas kunas juda, o Move labiau i virsutine kuno dali eina, Vakar tenisa zaidziau ir Su lanku saudziau, tai pakirto rankeles kaip reikalas ,net siandien dar skauda ,o kinect beveik buvo orentuotasis i sporta , Nes US beveik MaCdonaldu auku pilna , tai cia jiems kaip tik Kinect reikia isigit ;)

Kinect pigei isigit galesi kai praeis kaskiek laiko nuo pasirodimo , nes dabar dar tik pradzia jo

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bent man tai kinect'as bus vertingas, kai jis palaikys tuos rimtuosius sporto zaidimus kaip nba 2k serija, fifa,pes ir tt ;) Visais priedais zaidima su konsoles norima paversti kuo realesniu, tarkim: Guitar hero zaisti su gitara, lenktynese su vairu nu ir t.t... Todel su kinect zaist forzos 4 nenoreciau, nes realumo pojutis sukiot isivaizduojama vaira tikrai menkas, beto rankas iskeltas laikyt tikrai pakirstu. Sporto zaidimam priedu kaip ir neprigaminsi tokiu, tai manau kinect'as butu pats geriausias variantas, nes futbole ar krepsini papildomu irenginiu tau kaip ir nereikia, tik kamuolys ;) Jai mano luksciai pasitvirtins, o kurejai viska pateiks patogiai (valdymas), tai be jokiu abejoniu manau, kad kinectas tikrai bus mano namuose ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siuo metu esu atsidejes siektiek pinigu kinect, bet kolkas nezadu jo pirkti, nes padoriu zaidimu kaip ir nera, bet jeigu viena diena iseis 2k11 ant kinect su puikiu atvaizdavimu (tarkim, kad begtum zaidime, reikia begti ir tikroveje) kinectic iskart atsidurtu mano namuose

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siuo metu esu atsidejes siektiek pinigu kinect, bet kolkas nezadu jo pirkti, nes padoriu zaidimu kaip ir nera, bet jeigu viena diena iseis 2k11 ant kinect su puikiu atvaizdavimu (tarkim, kad begtum zaidime, reikia begti ir tikroveje) kinectic iskart atsidurtu mano namuose

Cia keblus dalykas su tuo begimu ;) Labai jau didelio ploto reiktu taip begiot.. Va cia man ir neaisku kaip geriau padaryt, kad keliuose kvadratiniuose metruose sutilptu visa aisktele. Bet ir neverta mum kankintis mastant, nes cia jau kurejai padarys kaip jiem atrodo geriau. Bet imituojant begima ranku mostais (lyg begant pirmyn-atgal) ir driblingu manau gal ir kazkas iseitu ;) bet dabar geriausiu atveju nebent 2k12-2k13 ta turetu, nes nemanau kad visa platforma 2k11 taip lengvai ims ir perkurs. Dar abejoniu didelu kyla su 2k12, nes reikia ir kurejam prisitaikyt prie kinect galimybiu, kurti nauja platforma ir ziuret kas gausis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia keblus dalykas su tuo begimu ;) Labai jau didelio ploto reiktu taip begiot.. Va cia man ir neaisku kaip geriau padaryt, kad keliuose kvadratiniuose metruose sutilptu visa aisktele. Bet ir neverta mum kankintis mastant, nes cia jau kurejai padarys kaip jiem atrodo geriau. Bet imituojant begima ranku mostais (lyg begant pirmyn-atgal) ir driblingu manau gal ir kazkas iseitu ;) bet dabar geriausiu atveju nebent 2k12-2k13 ta turetu, nes nemanau kad visa platforma 2k11 taip lengvai ims ir perkurs. Dar abejoniu didelu kyla su 2k12, nes reikia ir kurejam prisitaikyt prie kinect galimybiu, kurti nauja platforma ir ziuret kas gausis.

Na tai galima vietoj begti ir skaitytu, kad aikstej begi,bet tokius pamastymus paliksiu kurejams, o del vietos tai name gyvenu vietos tikrai uzteks, nors zinoma, siemet kazin ar iseis, tikriausiai po kokiu 2-3 metu tik bus igyvendintas sitas dalykas, o tada jau nezinia kur gyvensiu ar barake ar namie, o ir siaip pastebejau 2k firma labiau ps3 megsta, nei xbox, nes kiek girdejau 2k11 3d ant ps3 isleidzia, bet cia velgi tik pamastymai.

bet butu linksma nemoki zaisti kasio/esi nolaiferis, per vasara dafiga zaidi su kinectic ir ant rugsejo jau afigienai kasi pradedi lost ;) o realiai tai tokie kinectic ir move tik blogina realybes igudzius, bet cia jau atskira tema

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ir velgi pasakysiu, man teko isbandyti ir ps3 move, tai totaliai nepatiko ( tas judesiu orientavimas aplinkoje, visai neatitinka tikroves, bet vel gi cia tik mano nuomone, galbut del to, kad zaidziau tik is lanko saudyt, o ten reik tikslumo, kai strele paimti... bet tas avataras grybaudavo pastoviai, po kokiu 10 dienu isbandziau kinecta tai totalus skirtumas... ).. O del vietos jeigu zaidzia 2 zaidejai, tai panasiai ape 8-9 kvadratiniu metru tikrai atima, nes nuo sensorius vidutinskai 2.6m atsutumas ir plius dar y sonus abu zaidejai per istiestas rankas... pradejau zaist baldu neatsistumdes tai iskart torsera nunesiau su ranka :) Kuo laisviau jauties to patogiau zaist, jeigu vienas zaidi tai tikrai reik vietos pirmyn atgal ir y sonus judeti ... nu kiekvienam savo aisq.. kiekvienas savaip isproto eina... As turejau galimybe palyginti wii move ir kinect sistemas, ir mano asmenine nuomone tai pastarosiom sistemom iki kinecto dar tikrai toli... bet velgi mano patirtis po kolkas nusistovi ties vienu kinecto zaidimu ( kinet adventures ), kuris paliko tikrai dideli ispudi ir juoko doze turbut visam menesiui... Galbut isbandzius naujus zaidmus bus tam tikru nusivylimu, bet kas liecia dabartine rinka tai manau optimaliausias ir efektyviausias priedas prie konsoles... Na, bet neisbandzius sunku pasakyti... Galiu pasakyti, kad pries isbandan,t skeptiskai ziurejau i kinect, galbut del to taip ir patiko, kad tikejausi prastai, o mano akim buvo labai neblogai... Spreskit patys, butu ydomu isgirsti kitu zmoniu nuomone, kurie taip pat naudojasi kinectu ir isbande galbut daugiau geimu negu ash... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.