raiderx

Kinect

Rekomenduojami pranešimai

aibo77

Tu nematei gal kaip Move ispeike? :o

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano nuomonė apie tą Kinect. Kam neįdomu neskaitykit, net nespauskit šios knopkės "Rodyti offtopic'ą".

Ne į temą

Bent jau man tai šis daiktas bus pats prasčiausias, kurį yra sukūręs Microsoft. Kaip jau kažkas ir sakė neįsivaizduoju žaidimo, kurį reiktu žaisti šokynėdamas ir kratant galūnes. Pagalvokite, o jei iš kito namo kas nors išbandytu savo žiūronus ir netyčia pritrauktu jūsų kambarį, kai tuo metu jus striksit priešais ekraną, ką jis pagalvotu? Bent jau aš tai pagalvočiau - Debi***. Nesuprantu aš tokių dalykų, kaip Kinect ar Move, nes čia tikra nesamonė. Daug patogiau yra žaisti įprastu controleriu. daug kas sakys nebandei, tai iš kur gali žinoti... Aš būvau vasara seminare Lietuvoje, kurioje buvo PS3 Move, čiūpynėjau, bet kad galėčiau pažaisti nesulaukiau eilės. Mačiau kaip kiti juokėsi iš visų kitų judėsių... Nesamonė, tai mano nuomonė ir viskas.

Jei kas ir perskaitėt, tai nedėkite minusų vien už tai, kad tai yra mano nuomonė, juk rašiau prieš skaitant offtopic'ą. "Kam neįdomu neskaitykit, net nespauskit šios knopkės "Rodyti offtopic'ą"."

Ačiū už minusą kažkam... Supratau, šaiame forume negalima išsakyti savo nuomonės.

Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

man tai kazkaip p*** pamatys ten kas per ziuronus ar ne :o sheip zaparas strikinet ten kazka makaluotis kad pazaist animuota futbola...ar shokt ishvis priesh telika :o aisku jei tai bus isvystyta iki tokio lygio kad vos ne judesiais o mintimis viska valdysi - bus verta isigyt ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano nuomonė apie tą Kinect. Kam neįdomu neskaitykit, net nespauskit šios knopkės "Rodyti offtopic'ą".

Ne į temą

Bent jau man tai šis daiktas bus pats prasčiausias, kurį yra sukūręs Microsoft. Kaip jau kažkas ir sakė neįsivaizduoju žaidimo, kurį reiktu žaisti šokynėdamas ir kratant galūnes. Pagalvokite, o jei iš kito namo kas nors išbandytu savo žiūronus ir netyčia pritrauktu jūsų kambarį, kai tuo metu jus striksit priešais ekraną, ką jis pagalvotu? Bent jau aš tai pagalvočiau - Debi***. Nesuprantu aš tokių dalykų, kaip Kinect ar Move, nes čia tikra nesamonė. Daug patogiau yra žaisti įprastu controleriu. daug kas sakys nebandei, tai iš kur gali žinoti... Aš būvau vasara seminare Lietuvoje, kurioje buvo PS3 Move, čiūpynėjau, bet kad galėčiau pažaisti nesulaukiau eilės. Mačiau kaip kiti juokėsi iš visų kitų judėsių... Nesamonė, tai mano nuomonė ir viskas.

Jei kas ir perskaitėt, tai nedėkite minusų vien už tai, kad tai yra mano nuomonė, juk rašiau prieš skaitant offtopic'ą. "Kam neįdomu neskaitykit, net nespauskit šios knopkės "Rodyti offtopic'ą"."

Ne į temą

Tai cia tu zmoniu bedos, kurie kazkokias nesamones galvoja ziuredami. Pirkti niekas nevercia. Kietiems zmonems gal yra nesamone sedeti, ir rankose kazkokia "baranka" laikyti, o sokineti, ir rankomis mosuoti- patinka. As tavo vietoj tikrai nesakyciau, kad nesamone. Gerai, kai yra pasirinkimas, pirkti controlleri, ar Kinect.
Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakot su pulteliu daug smagiau, gal ir taip. Bet jūs nepamirškit, pvz atvažiuoja draugai, prie alaus ar konors ten pažaidžiat visi, poto kitą dieną atsijungi kinect ir su pulteliu žaidi. Taigi niekas nesako, kad visa laika jsi turės būt įjungtas, ir pulteliu žaisti nebeeis. Čia kas mėgsta aktyvią veiklą, ir nežino ką daryt tiem labai tiktų ;).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ačiū už minusą kažkam... Supratau, šaiame forume negalima išsakyti savo nuomonės.

OK. Nedėsiu minusų ;) Nuomonė yra nuomonė. Bet man visas Tavo tekstas labiau panašus į vidinių problemų, kompleksų ir pan. kratinį (ar išpažintį, jei tai lengviau suprantama).

Matau, kad Tau yra 16 metų. Tavo tekstas labai gerai iliustruoja Tavo amžių (paaugklystė ir su tuom susiję dalykai). Kai Tau bus 25-35m., pabandyk prisiminti Kinect pasirodymo momentą. Norėčiau tada išgirsti Tavo nuomonę.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man irgi vieta su žiūronais #_# na tegul spokso ;) dar nebuvai matyt karaoke baruose ...

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A word of warning to anyone who receives a Kinect game in advance of the official release date - trying to boot it up could leave you unable to access Xbox Live.

The problem was spotted by Joystiq. Apparently when playing the new discs you're asked to download an update, but you won't be able to do so - and that will mean you can no longer sign in to Live.

"Due to a retailer error, a very small number of customers were shipped copies of a Kinect game ahead of launch," Microsoft said in a statement.

"Since Kinect does not launch until Nov. 4 in the United States, customers who insert the game into their console before then will be temporarily unable to access Xbox Live. The retailer is contacting affected individuals directly to warn them of this situation."

Kinect isn't out in Europe till 10th November, and there's no word on whether similar problems are likely here. Probably better to be safe than sorry though eh.

Trumpai: visi mes puikiai žinome, kad x360 žaidimai nuleakinami ankščiau, tačiau kol neišleistas oficialiai Kinect niekur neskubėkit. Tie kas paleis bet kurį Kinect žaidimą iki lapkričio 4, tiems laikinai bus uždrausta prieiga prie XBL, taip, kad neskubėkit :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Trumpai: visi mes puikiai žinome, kad x360 žaidimai nuleakinami ankščiau, tačiau kol neišleistas oficialiai Kinect niekur neskubėkit. Tie kas paleis bet kurį Kinect žaidimą iki lapkričio 4, tiems laikinai bus uždrausta prieiga prie XBL, taip, kad neskubėkit :P

Koks tolkas leist kinect zaidime be kinecT?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GameSpot testing suggests facial recognition features of Microsoft's motion-sensing camera system might not work properly for some gamers.

Source: In testing the Kinect, two dark-skinned GameSpot employees had problems getting the system's facial recognition features to work.

Nuotrauka

kinect taip jau labai tiesiogine prasme diskriminuoja tamsiaodzius. sorry black poeple..no kinect for you.. :)

"The goal of Kinect is to break down the barriers for everyone to play, and it will work with people of all shapes and ethnicities at launch."--A Microsoft representative, who added that Kinect owners having calibration or recognition problems can call 1-800-4-MY-XBOX.

ups atrodo siek tiek jie suklydo su tokiu pareiskimu. :) Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka tu cia issidirbineji? ziuriu to kinecto taip labai jau nemegsti stipriai, kad vis savo razismus kisi. tai sakykim jeigu yra koksai virusas kuris veikai tik baltaodzius tai apsauksim ji rasistu nes neveikia juodaodziu? tiesiog kaip buvo sakyta tamsiaodziu zmoniu odos sandara yra kitokia ir jeigu nemiegojai per fizikos pamokas tai turetum zinoti kad juoda sugeria visa spalvu spektra, ne taip kaip musu apybalte/rusva oda. todel kaip gali kanors nuskaityti jeigu nieko negauni (kinectas gi sviesa remiasi)

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

viskas tas suprantama, bet MS kazkodel matyt fizikos nesimoke pagal tave taip iseina,juk turejo veikt visiem zmonem kaip jie sake,o ne isskirtiniem kazkokiem. nereikia tada skelbt to ko nera. tik tokia buvo mano mintis ir beje mano nuotaika tikrai nebuvo nekiek rimta kai tai rasiau,nematau cia nieko rimto,tiesiog eilinis bajeris kai del kazkokiu priezasciu kazkoks tai failas gaunasi. :D

..pasikvieti i svecius draugeli palost naujai isigytu Kinect, o draugelis deje tamsiaodis... daugiau nebebus draugelis... :D

arba ..........tamsiaodziu kvartale uzveze nauja partija Kinect i parduotuves.... :D

dauguma japonu net negaletu pasijungti Kinect,nes ju kambarys visas tik 1.8m...

kaip visa tai atrodo su IR

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.