raiderx

Kinect

Rekomenduojami pranešimai

O kaip tu galvoji?

Taip geresnio pagrindimo kaip "mega64" negalėjai surasti ;DDD aš tau atkirsiu klasikiniu žaidimu, valdomas be "gamepad'o" ar "motion control device" tave įtraukia pats žaidimas: Nuotrauka

Aukščiausio lygio žaidimas. Jau tapęs klasika.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Nu, tik ant tokiu zaidimu turi tik viena gyvybe ;)
Redagavo Hancock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man keista pasidaro kai pagalvoju kaip losti player vs player zaidima pvz figting round 4 :blink:

Taigi malsime sau snukius tiesiogine prasme ;] ko čia nesuprasti ? ;)

Ne šiaip stovėsim prieš kamerą, bus "split screen" ir daužysime orą, o žaidime sujungs kartu, be to senų žaidimų niekas gal nevers į "natal'inius". Džiaugsimės senais, gerais, patikimais "gamepad'ais" ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Harmonix Working On Natal Dance Game?

Developer Harmonix is already working on Rock Band 3, but we've heard that there's another project in the pipeline.

Recently, word got out that Harmonix plans to use keyboards for Rock Band 3, but we've also heard that the developer has an entirely separate Natal game based entirely around dancing. Whether Harmonix is also working with PlayStation's Move motion controller is unknown. Previously, it's been noted that Harmonix has licensed dance songs that would seem out of place in the Rock Band series, and this new dance title would seem to be the reason why.

Given the saturation of rock-based music games out there, as well as the frightening popularity of Just Dance for the Wii, a dance game from Harmonix is no surprise.

Gameinformer.com

Taigi, HARMONIX kurs ir sokiu zaidimus :blink:

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm tas projektas kaskoks keistas ,m ira pretekstas gal nusipeneje vaikai ;) prie xbox prades sportuoti nu zinot kai zais koki rava jie judes stai ideja :blink: Ne jokauju bet man rodos ilgai nepazaisim kokio nfs shifto nes atjunks rankas laikyti ore tipo vairuoji ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš tau atkirsiu klasikiniu žaidimu, valdomas be "gamepad'o" ar "motion control device" tave įtraukia pats žaidimas: Nuotrauka

Aukščiausio lygio žaidimas. Jau tapęs klasika.

Ziauriai geras geimas. Zaidziu pastovei. Patarciau daugeliui ismegint :blink: This game is rated "E" for everyone :DDDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm tas projektas kaskoks keistas ,m ira pretekstas gal nusipeneje vaikai ;) prie xbox prades sportuoti nu zinot kai zais koki rava jie judes stai ideja :blink: Ne jokauju bet man rodos ilgai nepazaisim kokio nfs shifto nes atjunks rankas laikyti ore tipo vairuoji ;)

niekas ir nelos normaliu zaidimu su natal.ji netam ir kure.ne hardcorininkam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi malsime sau snukius tiesiogine prasme ;] ko čia nesuprasti ? ;)

Ne šiaip stovėsim prieš kamerą, bus "split screen" ir daužysime orą, o žaidime sujungs kartu, be to senų žaidimų niekas gal nevers į "natal'inius". Džiaugsimės senais, gerais, patikimais "gamepad'ais" ;D

Panasei kaip sytam filme The Island ,tik cia dar vaizduoja Xbox 1

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar juoksites is wii ? ;DDD

Ne į temą

na su Wii tikrai neatrodai taip kaip cia. kiek minuciu taip palostum kazin?..10, 15. cia pats tas gryzus po darbo pavargusiam sulost natal.. :)
Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atrodo biski..... keistai :D su draugais toki norint suzaisti tai reiketu juos gerai prigirdyti kad neissityciotu :) but hey! It WORKS! o seip po darbo ar kazko gerai. ypac jeigu darbas toks "ofisinis" tai kaip tik prasijudet, nes dabartiniuose patogiuose gyvenimuose tai beveik nustoje judeti zmones.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man normliai atrodo toks zaidimas, zmonem kas nesuprata joystiku ir visokiu pulteliu, bus pats tas. as irgi palosciau daznai, nematau tame problemu, na aisq jei buciau pavarges tada sesciau ant sofos ir imciau joysticka i rankas, man tai puikus poilsis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.