DarkFreedom

klausimas

Rekomenduojami pranešimai

sveiki tai va noreceu paklausti kiek patartumet valandu zaisti su x'u apsisaugant nuo perkaitinimo ? x'as falconas

Tos valandos nieko nepades, vistiek auskciausia temperatura yra pasiekiama labai greitai. Geriau ausinima darykis. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau neverta išvis nieko darytis, tiesiog žaisk ir tiek, jeigu lemta tai lemta, tai ir bus rrod. Aš su savo senuku, nieko nenaudojau papildomai, ir jau žaidžiu beveik 2 metus. Ir man viskas ore. ;-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, kad ilgai zaisi tikrai gerai nebus, mazdaug >5h. Bet kaip jau mineta, jei lemta, tai lemta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na 5h man būtų ir sunku išžaisti, tikrai. Net gal neįmanoma, pailsėti ir pačiam norisi ir pats žaidimas per tiek laiko atsibosta. Max 2h bent man, bet čia jau maximaliai maximumas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na 5h man būtų ir sunku išžaisti, tikrai. Net gal neįmanoma, pailsėti ir pačiam norisi ir pats žaidimas per tiek laiko atsibosta. Max 2h bent man, bet čia jau maximaliai maximumas ;)

Na nesakau, kad 5h. visada butinai iszaist turi, bet apsiriboti iki 5h. tai kaip tu sakei mazdaug 2,3 ar 4h. taip :notworthy: Na o jeigu po 2h. tezaisi tai rrod gali nebijot tikrai jeigu X`as turi erdves kvepuot ;)

As asmeniskai zaidziu mazdaug 3-5h. bet ne kiekviena diena, taip jeigu prisedu kas trecia, kas antra diena mazdaug. Ir tai darau mazas pertraukeles, nes ir paciam geriau ir X nepadusta is nuovargio :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu bus lemta RROD tai ir gausi jei ne tai laikys ilgai. Na zinoma nemalk ten y diena nuo 7 ryto iki 12h vakaro :P Ir nelaikyk kokiam stalciui tada tikrai turetu laikyti. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip patarciau ant vasaros pasidaryt gera ausinima, nes pastebejau kad susilus orui labiau xbox'as kaista, neskaitant to, kad pas mane fan'ai sukasi zymiai greiciau nei stock..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Praaita vasara ir aš pastebėjau, kad X daugiau kaista, bet jau kai būdavo ypač karštos dienos nežaisdavau, o ir to laiko nedažnai būdavo. Bet vakarais kartais pažaisdavau, jau kaip ir pats išsilakstęs būni, o ir oras vėsesnis ;-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.