Impaler

Ar verta dėti papildomą cooler'į į XBOX 360 Elite Jasper?

Ar verta dėti papildomą cooler'į į XBOX 360 Elite Jasper?  

109 nariai prabalsavo

1. 1. Ar verta dėti papildomą cooler'į į XBOX 360 Elite Jasper?

• Taip
      23
    • Ne
      65
    • Nė nenumanau..
      21

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, iškilo toks klausimas, noriu kiek įmanoma apsaugot savo XBOX'ą nuo perkaitimo, todėl ėmiau Jasper'į.

Laikau gerai vėdinamoje vietoje, bet galvoju, gal to dar per maža? (better safe than sorry) Gal nepakenktų dar papildomas cooler'is?

Radau pora produktų:

http://console.hardocp.com/article.html?ar...CxoY29uc29sZQ==

Gal kas naudojate vieną iš šių cooler'ių?

Žodžiu, pasidalinam mintim. :)

Nuosirdus siulymas nepirk to griozdo ant uzpakalio kabinamo, nes dar blogiau bus (ausins panasiai, o reks garsiau) jei nori apsisaugoti - pasidaryk hybrid x-clamp fix'a, isidek Talismoon Whisper MAX,

uzsandarink oro latakus ir gal net papildomai isidek ventiliatoriu ties heatpipe'u (zinoma kad reikes grezti skyle korpuse) ir gal kam negrazei atrodo taciau mano manymu galima taip graziai pasidaryti kad visi pavydes

pas mane falconai 5 buvo (65nm) su RROD'ais todel tikrai manau kad anksciau ar veliau tave nustebins

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Deti papildomus fenus/coolerius yra NEverta i joky xbox'a, Rrod ne nuo to atsiranda ir jo isvengti nepades.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuosirdus siulymas nepirk to griozdo ant uzpakalio kabinamo, nes dar blogiau bus (ausins panasiai, o reks garsiau) jei nori apsisaugoti - pasidaryk hybrid x-clamp fix'a, isidek Talismoon Whisper MAX,

uzsandarink oro latakus ir gal net papildomai isidek ventiliatoriu ties heatpipe'u (zinoma kad reikes grezti skyle korpuse) ir gal kam negrazei atrodo taciau mano manymu galima taip graziai pasidaryti kad visi pavydes

pas mane falconai 5 buvo (65nm) su RROD'ais todel tikrai manau kad anksciau ar veliau tave nustebins

Turbut tu su tais falcon'ais zaisdavai 24/7, nes neisivaizduoju kaip galima sudrozti 5 xbox'us ir dar falcon'us.

Pas mano drauga zephyr jau 3 metai ir veikia kaip bitute.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra žmonių kurie su xenon dar gyvena , be jokių aušintuvų.Tikrai nieko nereik ,nors aš savo boxui nusipirkau šviečiantį padą vien dėl grožio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.