kokosas78

XBOX 360 žaidimų pasiūlymų / rekomendacijų tema

Rekomenduojami pranešimai

Esu zaides stranglehold, toks zaidimukas uzvedantis ir idomus :) Dauk veiksmo yra jame. Kelis kart pazaidziau ir po to atsibodo, bet pirmas yspudis buvo super!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal kas zino kokiu geru zaidimu panasiu kaip fable serija ? Taip pat gal zinot kokiu geru zaidimu pastaytu pagal filmukus ar taip animacinius jei suprantat apie ka as :D .

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokių galėtumėt parekomenduot Xbox360 ekskliuzyvų gerų, be Halo ar GOW serijos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, noriu zaidimo kuri patiktu merginoms. Simsu nesiulykit, reikia veiksmo, idealiausia dar butu, kad split screenas butu.

Vakar daviau pazaisti mergaitems NFS:The run, visai joms patiko, bet seip kiek ziurejau is sono ir pats biski pavazinejau (pries tai nebuvau dar abndes to zaidimo), tai pasirode super skystas :)

Artmiausiu metu zadu paleist joms Blur'a.

Gal dar ka sugalvosit panasaus? Jokiu scifi, jokiu kvestu, tiesiog elementaru, neipareigojanti smagu zaidimuka vakarui :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, Gal zinot kokiu geru offline co-op game , kad su draugu butu galima dviese zaist ? Nesiulikit lenktyniu ir mustyniu .

Dekui, uz pasiulymus. :)

Pliusai garantuoti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai RE5 ir Army of Two abi dalys :)

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai RE5 ir Army of Two abi dalys :)

Turiu situs , tik neturiu army of two pirmos dalies . O pirma dalis tokia pat gera kaip antra ? Gal dar zinot kanors panasaus i siuos ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gera ta pirmoji dalis,dar Gears Of War visa serija gera :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galbūt galėtumet pasiūlyt žaidimų ką nors sumašinom, kad eitu 2playrs? (xbox 360)

Redagavo mAnaXi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, Gal zinot kokiu geru offline co-op game , kad su draugu butu galima dviese zaist ? Nesiulikit lenktyniu ir mustyniu .

Dekui, uz pasiulymus. :)

Pliusai garantuoti :)

Portal2 turi smagu co-op :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal turit ka pasiulyt is tokio zanro zaidimu kaip FEAR3. ? ar Racing tipo arba dar koki ir su geru story, ten tie split screen nereikalingi nes zaidziu vienas.

Siu zaidu nebesiulykit: Crysis 2, NFs,COD,Re,FEAR nes jie jau pereiti.

O tokio tipo zaidimu isvis nesiulykit nes man tai paskutinis sh:batman arkham city ,Spider man edge of time, Mib, La noire.

Redagavo deiviz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tokio tipo zaidimu isvis nesiulykit nes man tai paskutinis sh:batman arkham city ,Spider man edge of time, Mib, La noire.

Nuotrauka

Redagavo Batista

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal turit ka pasiulyt is tokio zanro zaidimu kaip FEAR3. ? ar Racing tipo arba dar koki ir su geru story, ten tie split screen nereikalingi nes zaidziu vienas.

Siu zaidu nebesiulykit: Crysis 2, NFs,COD,Re,FEAR nes jie jau pereiti.

Del gero story tai Mass effect serija, Puiki istorija ir siaip lb geri zaidimai. Keista kad tau FEAR 3 pasirode geresnis uz batman ir L.A. Noire :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del gero story tai Mass effect serija, Puiki istorija ir siaip lb geri zaidimai. Keista kad tau FEAR 3 pasirode geresnis uz batman ir L.A. Noire :sweet:

Mass effect nesudomino ismeginau pirma dali po 30min meciau.

Ka dar pasiulysit ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.