plastiks

2006 metu X, ar apsimoka iskarto pasidaryti x-clamp ir fan mod?

Rekomenduojami pranešimai

Pirmadienį pasiėmu 2006 metų gamybos XBOX'ą ir noriu paklausti, ar verta iš karto pakeisti thermal paste ir varžtus, dar prie to pačio ir 12V fan modą pasidaryčiau (garsas man nesvarbu, iškarto pasakau :) ). Tai kaip manot? Gal turit kokių geresnių pasiulymų? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pirmadienį pasiėmu 2006 metų gamybos XBOX'ą ir noriu paklausti, ar verta iš karto pakeisti thermal paste ir varžtus, dar prie to pačio ir 12V fan modą pasidaryčiau (garsas man nesvarbu, iškarto pasakau :) ). Tai kaip manot? Gal turit kokių geresnių pasiulymų? :)

o tai tu jau deveta pirkai? nes jei taip tai ausinima is kart daryk, o del pastos keitimo tai nzn, jei fan modas bus geras tau ir taip nekais tas GPU.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o pvz. mano atveju, X360 Elite Jasperis 2008 metu galo, apsimoketu cooleri deti ar ne? apie clampus ar pastas tikrai nekalbu, bet del coolerio vakar pradejau galvoti po biski, just in case you know.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai tu jau deveta pirkai? nes jei taip tai ausinima is kart daryk, o del pastos keitimo tai nzn, jei fan modas bus geras tau ir taip nekais tas GPU.

Aišku devėtą :D Tai reikės tada tus stockinius coolerius modint, o gal turi geresnių pasiulymų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

plastiks laikyk xboxa isardyta,negausi rrod , pakeisk termo pasta dar,gali dar cooleri imontuot koki.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o pvz. mano atveju, X360 Elite Jasperis 2008 metu galo, apsimoketu cooleri deti ar ne? apie clampus ar pastas tikrai nekalbu, bet del coolerio vakar pradejau galvoti po biski, just in case you know.

Sakyti, kad neapsimoka yra tikra nesamone, nes ka gali zinot, blogiau nuo jo tikrai nebus :D

Redagavo Vytautasxp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parekomenduokit koki nors cooleri. Gerai butu su linkais :D

Na aš asmeniškai galvoju apie Nyco Intercooler. Manau čia geriausias variantas, be lindimo į vidų. :D Beto, galima gan pigiai nusipirkt.

P.s smagu matyt bendramiesti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš asmeniškai galvoju apie Nyco Intercooler. Manau čia geriausias variantas, be lindimo į vidų. :notworthy: Beto, galima gan pigiai nusipirkt.

P.s smagu matyt bendramiesti :(

Net nebūčiau pagalvojęs :(

Na dėl "Nyco" tai nežinau, man kažkaip atrodo, kad visi tie cooleriai, kurie dedasi konsolės gale, nelabai efektyvūs :\ paprasti cooleriai kurie dedasi į vidų pigesni ir manau žymiai geresnį efektą duoda. Argi ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Todėl, kad microsoftas pagailėjo thermal paste pirmiems XBOX'ams :notworthy:

Atleisk, bet kalbi absoliučią nesamonę.

Trukumas buvo neteisingas lydmetalio pasirinkimas, o niekaip jau ne termopasta.

Tiesiog ji keičiama todėl, nes po perkaitinimo ji praranda savo savybes.

O dėl X-Clamp iškarto sakau - po jo tavo boxas mirs labai greitai. Tai mifas kad jis padeda (nu jeigu reikia kad savaitė ar mėnėsį tik padirbtų - tada ok)

Mano patarimas - tiesiog laikyk ji išardytą ar panašiai, viesioje (šaltojo vietoje, tik aišku ne šaldytuve :( ), valyk nuo dulkių - padaryk geresnį aušinimą. (tiesiog galingesnius ventiliatorius įdiegti reik jeigu nori).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.