scalman

STALKER (SOC,CS,COP)

Rekomenduojami pranešimai

Hm sveiki:) Gal kas jau sugebejote paleisti call of pripyat ant xp?Man net neduoda instalinti:/ zodziu atbukau nuo technologiju pertiek laiko:)

O seip bendrai apie paty stalker...beabejo viena laukiamiausiu shaudykliu PC vartotojams,ypach del savo atmosferos.

Nesenai teko perskaityt Roadside Picnic (aut. ARkady & Boris Strugastky) eng versija,tad zaidimas dar labiau traukia ir tampa dar idomesniu kai zinai iskur tos visos idejos pradzia,ech reiktu ir filma paziureti pries pradedant kazkaip ji paleisti:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Hm sveiki:) Gal kas jau sugebejote paleisti call of pripyat ant xp?Man net neduoda instalinti:/ zodziu atbukau nuo technologiju pertiek laiko:)

O seip bendrai apie paty stalker...beabejo viena laukiamiausiu shaudykliu PC vartotojams,ypach del savo atmosferos.

Nesenai teko perskaityt Roadside Picnic (aut. ARkady & Boris Strugastky) eng versija,tad zaidimas dar labiau traukia ir tampa dar idomesniu kai zinai iskur tos visos idejos pradzia,ech reiktu ir filma paziureti pries pradedant kazkaip ji paleisti:)

filmo nereikia ziuret bet reiktu pirmus stalkeriu palost jei nelosei. nors siaip pradzioe cia viska paaiskina per ontro..o and Xp reikia cracko ir tiek,kaip ir visiem stalkeriam,tik Win7 paleidzia be jokiu cracku..ka reiskia viena laukiamiausiu saudykliu STALKER isejo 2007 metais jau.ir taip jis iki siol islieka vienu geriausiu,bet cia velgi ne visiem.man stas naujas 3 ne toks idomus pasirode kaip pirmas buvo bent jau,daugiau galimybiu bet siaip..reikia palost pirmus stalkerius manau pries sita..siaip idomu kokie kompo parametrai jei jau leidi ant winxp reiskia naudosi tik DX9,nes jei kompas nera labai jau geras tai neverta meginti nes lagins tikrai sitas stalkeris..jei pirmi du eina kuo puikiausiai ant mano pc tai sitas galima sakyt lost neapsimoka..na as nelosiu and low ir dar su lagu..kam isvis vargt..jei jau lost tai normaliai ,arba isvis nelost..

cracka prisegiau cia,faila xrEngine.exe is cracko reikia imest i zaidimo kataloge esanti /Bin kataloga ,perrasyti ant virsaus orgo ,tik geriau orga pirma kur nors issisaugot..

S.T.A.L.K.E.R.Zov.Pripyat_CRACK_FIX.rar

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nors siaip pradzioe cia viska paaiskina per ontro

Hm...Shadow of Chernobyl, man mazai ka intro paaiskino (pabudimas zonoje su palm'u ir tatuiruote -stalker- ant dilbio) tau daug ka?

ka reiskia viena laukiamiausiu saudykliu STALKER isejo 2007 metais jau]

Isejo taip,bet laukiamiausia turejau omenyje siuzeto ir unikalumo prasme (ne kazkokiu super grafiku ar naujoviu)

Ir pabaigai kompa kroviau is daliu nera toks fail,tiesiog daugiau nei puse metu atsilikau nuo software naujoviu (xp man visad geriau buvo nei vista tad ja tebenaudojau).

Beja man tiesiog neduoda instalinti net...

P.S beje scalman kaip prie naujokio prisikabinai nemandagiai, as tik pabudau po metu miego:D

Redagavo Kasuga

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm...Shadow of Chernobyl, man mazai ka intro paaiskino (pabudimas zonoje su palm'u ir tatuiruote -stalker- ant dilbio) tau daug ka?

Isejo taip,bet laukiamiausia turejau omenyje siuzeto ir unikalumo prasme (ne kazkokiu super grafiku ar naujoviu)

Ir pabaigai kompa kroviau is daliu nera toks fail,tiesiog daugiau nei puse metu atsilikau nuo software naujoviu (xp man visad geriau buvo nei vista tad ja tebenaudojau).

Beja man tiesiog neduoda instalinti net...

P.S beje scalman kaip prie naujokio prisikabinai nemandagiai, as tik pabudau po metu miego:D

nu sorry uz nemandaguma..instalint turi..neaisku kokia versija turi ir is kur siuntei..siaip instalint aisku reikia imontavus image faila,nu ir toliau viskas vaziuoja ..bet sakyk is kur siuntei ir kokia butent versija ,nes bent jau Lm tai ju gal kokios 3-4 yra vien tik to call of pripiat ...ir be visos siaip veikia ant XP tarp kitko tai va reikejo ziuert ka siuntei,pasiskaityt komentarus ir aprasyma..del grafikos ..tai pirmo stalkerio su keliais modais nepaims joks Crysis jei jau kalbet apie grafika ,dinamini apsvietima ir teksturas,tai cia pirmas stalkeris ant DX9 ,o antras Clear sky su DX10.1 isvis neturi say lygiu manyciau vizualiai paemus..tai del grafikos ,nes butent grafikoj ir buvo daug naujoviu stalkeryje,bet cia ne esme ,kas mane sudomino tai butent tas isskirtinis A-Life ,virtualaus gyvenimo efektas kai visi stalkeriai tikrai galvoa savo galva ir elgiasi randomiskai priklausomai nuo situacijos..del to tai stalkeris tikrai yra zinomas kaip isskirtinis zaidimas..

tai vis del to idomu ar perejai pirmas stalkerio dalis abi ar tik siaip losei pirma stalkeri..nes kai psupratau losei biski..o del intro tai jo pirmuose stalkeriuose viska suzinodavai daug maz zaidimo eigoje,o sitam treciam labai daug visko papasakoja trumpai per intro taigi viskas daryta tam kad galetu zaisti visi ,ir nauji zaidejai,d butent del to gal man jis neturi jau tokios atmosferos kokia as randu pirmose dalyse..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va sitame poste jau matau senaji profesionaluji Scalman :D

Del versijos negaliu pasakyti is kur siusta man gavau dvd per pazystamus (pas mane omni conect netas dbr tad greiciau sukurciau toki zaidima nei parsisiusciau :DD)

kas mane sudomino tai butent tas isskirtinis A-Life ,virtualaus gyvenimo efektas kai visi stalkeriai tikrai galvoa savo galva ir elgiasi randomiskai priklausomai nuo situacijos..del to tai stalkeris tikrai yra zinomas kaip isskirtinis zaidimas..

apie tai as ir kalbejau:)

O del zaidziamumo teko TIK pabandyt tiek chernobil tiek clear sky,kuriose intro tikrai neatskleidzia jokio siuzeto:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va sitame poste jau matau senaji profesionaluji Scalman :)

Del versijos negaliu pasakyti is kur siusta man gavau dvd per pazystamus (pas mane omni conect netas dbr tad greiciau sukurciau toki zaidima nei parsisiusciau :DD)

apie tai as ir kalbejau:)

O del zaidziamumo teko TIK pabandyt tiek chernobil tiek clear sky,kuriose intro tikrai neatskleidzia jokio siuzeto:)

nu gavai dvd ir kaip jis gali nesiinstalint...?? esme kad gali nepasileist be cracko tai cia aisku neis.bet instalintis tai turi..tai ar isvis net nepradeda ar kaip ten yra??..paaiskink biski ...ir kas tame dvd ,gal ten image failas sedi , ar pats dvd yra jau instaliacinis ?

beje jei nepaslaptis kokie duomenys pc ? ..CPU,GPU bei ram

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OK: pc proc Pentium Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz,ram 3 gb,vaizdas geforce 9400gt 512mb.

Ta prasme fstar force sutvarkytas,registras pertvrakytas kad veiktu (i value 200 pakeista (xp)).

Mountinant su diamond tools (4.35.5.006) ismeta lentele kurios neina perskaityt (ale pas mane win xp sp3 neskaito jo rasto).

Uzmauntina atsiranda uzmauntintas diskas bet meta ta lentele...

Dvd susideda is Stalker_cop_f mdf ir stalker_cop_f mds + fstarforce

Redagavo Kasuga

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OK: pc proc Pentium Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz,ram 3 gb,vaizdas geforce 9400gt 512mb.

Ta prasme fstar force sutvarkytas,registras pertvrakytas kad veiktu (i value 200 pakeista (xp)).

Mountinant su diamond tools (4.35.5.006) ismeta lentele kurios neina perskaityt (ale pas mane win xp sp3 neskaito jo rasto).

Uzmauntina atsiranda uzmauntintas diskas bet meta ta lentele...

Dvd susideda is Stalker_cop_f mdf ir stalker_cop_f mds + fstarforce

starforcas neleidzia tau ..negerai krc megink per nauja pagal tokia chemele

Only for x86

Instrukcija:

1. Reikalingas Stalker Clear Sky arba Stalker Shadow of the Chernobyl.

2. Instaliuokite StarForce 3.6 draiveri.

3. Registre HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows pakeiskite CSDVersion reiksme i 400 (XP) ar 200 (Vista, 7).

4. Perkraukite kompiuteri ir uzmountinkite atvaizda. (Turi buti ijungta tik RMPS)

5. Instaliuoti.

6. Zaiskite.

bet cia matai reikia turet stalkeri koki ankstesni..krc isimestum Win7 ir nematytum bedu..ir be to turi versija su starforcu..mano versija instalinasi be problemu nes win7 neturi bedu su juo o win xp ir vista turi...

matai yra 4.73gb versija,yra 2.67gb,ta jau pataisyta buvo ir veike gerai bet tik su win7 ,krc megink ta mano buda..bet pirma turi turet kita stalkeri instalinta...je nori pamegink.

na vaizduske silpniausia grandis ctavo kompe..nera labai gera siaip jau,bent jau stalkeriui..nzn gali buti kad ant low tik palosi nauja stalkeri..tikrai sakau..nes as su 8800GTS 640mb negaliu normaliai palost,tik ant low ir statikos..aisku tavo CPU geresnis bet na kazi ar pagelbes..

pirmi stalkeriai eitu tau puikiausiai tau..sitas naujas tikrai ne..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na dekui bandysiu dar win 7 gaut pas mane 4.7gb versija,reiks ir su kitomis bandyt versijomis jungt,na bent jau vienintelis buvai su kurio lietuviskai ishsiaiskinti buvo galima kame esme:)respect.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na dekui bandysiu dar win 7 gaut pas mane 4.7gb versija,reiks ir su kitomis bandyt versijomis jungt,na bent jau vienintelis buvai su kurio lietuviskai ishsiaiskinti buvo galima kame esme:)respect.

tai 4.7 versija turetu veikt pagal pirma schemele and win xp..

taigi patarciau isimest win7 tik ne x64 , o x32 ,as pats ant win7 losiau po win xp galiu pasakyt kad veikia netgi geriau...nes ant win7 gali video draiverius naujesnius isimest kas irgi padeda. nzn as win xp pamirsau jau .nors sedziu su single core CPU bet ir tai win7 veikia geriau nei winxp...bent jau ne leciau tai tikrai... :)

o siaip sito naujo stakerio nera tokios versijos kad su winxp veiktu paprastai...tik win7 veikia be nieko,net cracko win7 nereikia...

S.T.A.L.K.E.R Extrem mod project

Extrem Graphic 1.0

taigi kas tai yra ,ogi keletu geriausiu modu surinktas ir pakoreguotas packas pirmam STALKER zaidimui,ir is jo padaryta vienas modas ,uzima aisku 450 mb, bet patikekit vertas demesio tikrai ,tai ne tik grafikos modas ,bet apima viska,kad is vairklio isspaustu extremalias ribas ka dar galima pamatyt ant pirmo stalkerio.labai daug naujoviu kaip dadeta nemazai oro efektu,dangus naujas ,garsai nauji,ginklu teksturos,kelio dangos teksturos ,ir pan ,nu krc visas zaidimas atrodo taip gerai ,ir puikiausiai dar eina ant mano senuko palyginus pc.na screenai kalbes patys uz save manau

cia jau visiskai extremas ka galima ispesti is stalkerio ..bet atrodo nu nh... :) naujam COP dar toli iki tokios grafikos..ir tokiu spalvu,teksturu...as atsitupes idemiai ziurjau vienoj vietoj kelio danga ir galejau iziureti menkiausius akmenukus ,ir atrodo tiesiog unreal krc...

kas galvoja kad jau mate is stalkerio viska,tegu pamegina sita moda ,pamatys ko nemate tikrai...

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

b*****, dar as ant Xp bisky palosiau, galima kaip nors isisaugot seivus, ir ysirasius W7 isikelt, kad butu galima toliau zaist? Ir dar su situ modu veiks reality Gore modas? Nes ten tai geras.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

b*****, dar as ant Xp bisky palosiau, galima kaip nors isisaugot seivus, ir ysirasius W7 isikelt, kad butu galima toliau zaist? Ir dar su situ modu veiks reality Gore modas? Nes ten tai geras.

irasai pirma sita moda,pries tai istrini visa Gamedata kataloga,kad butu tuscias,tada irasai ant modo ta patcha modo, tada ant virsaus rasai reality moda, gore moda , bei weather moda,ir gauni visiskai nerealu dalyka...nes weather modas duoda dar daugiau grozio... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

STALKER Clear Sky Reloaded (mod)

After Extrem Mod 1.5 I am told that this would not be too difficult to do the same thing for Clear sky, especially since this game is three Stalker who has benefited least from the mods, I hope you enjoy and it will be an opportunity to immerse in the area for the better part of CS of your life!

Stalker CS Reloaded 0.7 Beta released

24/02: Patch 0.7.1 released

Nuotrauka

S.T.A.L.K.E.R Extrem Mod 1.5 Beta

tai nauja extreme mod versija pirmam STALKER zaidimui,visiskai naujai perdirbta versija,daugiau demesio demesio detalem,oram,ginklam,garsui ir pan.zmogus tikrai stengiasi padaryt pirma STALKERi maximaliai grazu ir gera,ir jau modo 1.0 versija buvo stebuklinga palyginus su orginaliu zaidimu.

Nuotrauka

STALKER Clear Sky Reloaded (mod)

Stalker CS Reloaded 0.7 Beta released

24/02: Patch 0.7.1 released

Nuotrauka

S.T.A.L.K.E.R Extrem Mod 1.5 Beta

tai nauja extreme mod versija pirmam STALKER zaidimui,visiskai naujai perdirbta versija,daugiau demesio demesio detalem,oram,ginklam,garsui ir pan.zmogus tikrai stengiasi padaryt pirma STALKERi maximaliai grazu ir gera,ir jau modo 1.0 versija buvo stebuklinga palyginus su orginaliu zaidimu.

Nuotrauka

AtmosFear for S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat (1.3)

cia tiem kam STALKER COP atrodo per silpnai,sitas modas tikrai suteikia zaidimui nerealia atmosfera.!! :D

be to vaizdo plokste apkrauna tikrai gan stipriai.bet manau verta grieko.

Ne į temą

AtmosFear is a mod for S.T.A.L.K.E.R. - Call Of Pripyat that tweaks and expands the vanilla weather system to be more realistic and various.

3 additional dynamic weather cycles has been added to 4 existing in vanilla version. Also a full weather cycle has been created for Jupiter Underground.

The vision distances for some weather cycles has been increased (and reduced for other) so on a clear day you can now see almost across the whole area.

The weather behaviour has been altered.

There are now 2 main weathers cycles, good and bad. They change in 2h - 8h periods depending on the area. The weather still changes from hour to hour within each period.

Different weather balance graphs for each area have been implemented.

Zaton is often foggy as it is a swamp like area. Jupiter is mostly clear with more storms. Pripyat is rainy and stormy so don't expect much sun there.

Over 90 new sky textures has been added. Those include newly rendered textures and retouched, edited and color corrected textures from vanilla version, StalkerSkies by Cambragol and Panoramic Mod by Argus and STALKER Complete by ArtistPavel.

The mod also replaces vanilla blowout sequence making blowouts dark and gloomy, showing strange atmospherical phenomena similar to aurora borealis (northern lights) due to high level of ionizing radiation.

To check what's new in v1.3 see readme file.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nenormaliai tie visi modai atrodo :D Ziuriu kad ant xboxa nesulauksiu sio zaidimo tai reikia bandyt ant savo loptopo tik nzn ar normaliai jis eis . Seip seniau losiau cernobili tai ejo normaliai bet reikejo windowsus perasyt taip ir pasibaige viskas . Pas mane dabar windows 7, 4 ramu, 2 GHZ ir radeon HD3400 256. Kazin ar verta man ji bandyt nes prasta grafika nenoriu zaidimo gadint ?

scalman tu ce imetei 4 modus cernobiliui , ce tarp ju yra ginklu ir aprangos geresnes ? Pvz snaiperiu geresniu ar pompu ?

Float32_2.0.zip ( 129.63K ) Parsiuntimų skaičius: 5

WeatherCosmeticMod0.4_Clouds2215.rar ( 1.7MB ) Parsiuntimų skaičius: 4

S.t.a.l.k.e.r_Reality_2.1_v1.0001.zip ( 128.33K ) Parsiuntimų skaičius: 6

Sky4CE___SkyGRAPHICS___MOD_v2.0_RC4.1.zip ( 147.24K ) Parsiuntimų skaičius: 3

Redagavo res5ect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.