scalman

STALKER (SOC,CS,COP)

Rekomenduojami pranešimai

E tai rimtai STALKERI isleis ant konsoliu ? Ar jus ce snekat apie METRO ? Atsimenu kazkada grizau 12 h vakare sakau reik palost STALKERI pirma dali ant pc uzsimeciau ausines kai pritrauke paziuriu i laikrodi jau 6 ryta :) geresne geima ant PC nesu zaides

iseis ,taigi kalbejo kurejai jau seniau ,pasiskaityk ankstesniuose postuose,kad x360 versija jau paruosta yra,pratestuota,tik jie neleido kol sitas naujas neiseis ir pagal tai kaip jam seksis pardavimai priklausys kaip bus su konsoliu versijom.manau jei gerai nuportintu ,tai butu toks zaidimas ,kokio tikrai konsolem reikejo senai.o metro tai jau is pradziu ruosiamas ant konsoliu . na butu idomu juos sulygint kai iseis

o stalker tai tikrai kad neeilinis ,vienintelis geimas del kurio pc updeitinausi.ir dabar dar losiu clear sky ,gaila nauja dali kol kas neina normaliai palost su mano kompu.1,2 dalys eina beveik ant max,o COP tik ant low,tai cia nu ne losimas taip.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo radau info kad cernobilis paruostas jau xboxui :thumbsup4: Tikrai gera sena naujiena man :D

tai jo gera..tik manau kad ipatingos grafikos nereikia laukti labai..nu neaisku kaip jie pritaike ta varikli konsolem...tikiuosi gero rezultato ir pilno zaidimo nuo pc ,o ne kokio apkarpyto,neaisku ar bus geriau nei pc versija kuri jau ne karta losta ir perlosta ir po to vel losta du modais dar ne karta.ta konsole pasiulys tik standartine chernobilio versija,taciau vistiek gerai,kas be ko.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jo gera..tik manau kad ipatingos grafikos nereikia laukti labai..nu neaisku kaip jie pritaike ta varikli konsolem...tikiuosi gero rezultato ir pilno zaidimo nuo pc ,o ne kokio apkarpyto,neaisku ar bus geriau nei pc versija kuri jau ne karta losta ir perlosta ir po to vel losta du modais dar ne karta.ta konsole pasiulys tik standartine chernobilio versija,taciau vistiek gerai,kas be ko.. :thumbsup4:

Jo as ir buvau ginklu ir panasiai moda atsisiuntes is kazkokio rusisko geimeriu puslapio ,tai tikrai pagyvino zaidima . Seip as tos pilnos grafikos ir nemaciau ant savo loptopo , bet vistiek kabino ir be jos. Bet labiausiai noreciau toki zaidima pereit coop su draugu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo as ir buvau ginklu ir panasiai moda atsisiuntes is kazkokio rusisko geimeriu puslapio ,tai tikrai pagyvino zaidima . Seip as tos pilnos grafikos ir nemaciau ant savo loptopo , bet vistiek kabino ir be jos. Bet labiausiai noreciau toki zaidima pereit coop su draugu :thumbsup4:

na coop niekada nebus aciu dievui,nes stalker open world zaidimas,o ne per misijas eiti. o del modu tai pasieskok,je neturi isimesk butinai performance pagerint moda ,toks pagr ten yra float32 modas,po to kiti modai yra kurie pakeicia teksturas i geresnes ir kompo nestabdo del to,ir siaip pasidomek,kompo nereikia galingesnio, o grafika galima gauti vis geresne su naujais modais.tokiais kaip weather mod,bei teksturu modai,su jais gali gaut visai kitoki zaidimo vaizda bendra.

va imesiu geriausius modus pirmam stalkeriui , float32 ,bei SKY4CE pakelia grafika gerokai tikrai patikek,beto duoda Parallax Occlusion Mapping, Motion Blur,Depth Of Field,Screen Space Ambient Occlusion,Sun Shafts (God Rays). patikek viso to be modo zaidimas neduoda ,atrodo ziauriai gerai beto zaidimad veikia netgi greiciau todel gali pasikelt grafikos lygi.Reality modas dadeda kraujavima ir artima realiam ginklu damage ,taigi nebereikia is automato visos serijos suvaryt priesam ar mutantam,faktiskai uatenka vieno taiklaus suvio is pistoleto ir priesas po keliu zingsniu tiesiog nukraujuoja,taciau tas pats lieca ir pati tave,bet zaidimas igauna visai kita prasme,nes kiekviena kulka gali buti pirma ir paskutine,ven del to verta pereiti zaidima dar karta, tikrai. Weather modas ,..na ji reikia pamatyti nes tokiu sauletekiu bei saulelydziu nebuvau mates tikrai jokiam kitam zaidime dar.ir tie saules spinduliai taip gerai pro visur prasiskverbia kad vaizdas tikrai nerealus..

taigi sus itais visais modais kartu sudejus ,zaidimas tampa tikrai daug i domesnis ir grazesnis,ir veikia greiciau kas svarbiausia.

Float32_2.0.zip

WeatherCosmeticMod0.4_Clouds2215.rar

S.t.a.l.k.e.r_Reality_2.1_v1.0001.zip

Sky4CE___SkyGRAPHICS___MOD_v2.0_RC4.1.zip

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas, ar eitu pas mane Stalkeris ant tokio PC 3,2GHZ single core, 1gb ram 8500GT. As kalbu ar eis bent ant medium ar medium High, su visais modais gerai ir pns. Nes man Ant low sedet, ir valanda zet i zodeli LOADING... Tikrai nesinori. Tai ir klausiu. Codmw2 puikiai eina ant Medium High.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas, ar eitu pas mane Stalkeris ant tokio PC 3,2GHZ single core, 1gb ram 8500GT. As kalbu ar eis bent ant medium ar medium High, su visais modais gerai ir pns. Nes man Ant low sedet, ir valanda zet i zodeli LOADING... Tikrai nesinori. Tai ir klausiu. Codmw2 puikiai eina ant Medium High.

tai isiinstaliuok ir suzinosi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai man kol parsius ant 60kb, dar sese narso. Taigi su tokiais durnai komentarais, gali slyst kur nors kiturs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai man kol parsius ant 60kb, dar sese narso. Taigi su tokiais durnai komentarais, gali slyst kur nors kiturs.

Sustriaks is Alytaus :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai aisku, Alytus talentingas miestas :thumbsup4:. Tai kaip su stalkeriu ant mano PC. Ir maziau Offtopic.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai aisku, Alytus talentingas miestas :thumbsup4:. Tai kaip su stalkeriu ant mano PC. Ir maziau Offtopic.

tai tu pagalvok koks durnas klausimas tai toks pats durnas ir atsakymas.

google su minimum recomendation ir zinosi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As zinau kokie yra minimum recomended ir high reikalavimai. Bet su modais visai kitaip viskas. Tai ir klausiu gal kas losia su panasia sistema, ir gali pasakyt kaip eina.

P.S.S. Reikes vistiek po truputi parsisiust Stalkeri.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matau durnas kaip turi but esi. As zinau kokie yra minimum recomended ir high reikalavimai. Bet su modais visai kitaip viskas. Tai ir klausiu gal kas losia su panasia sistema, ir gali pasakyt kaip eina. O ne toki "Akmenukai" kaip tu aiskintu kaip man pasizet minimum reikalavimus.

P.S. Plz tu daugiau nerasyk cia savo durnu komentaru, visiem bus geriau.

P.S.S. Reikes vistiek po truputi parsisiust Stalkeri.

tu gal pries svaigdamas parasyk koki moda ruosiesi naudot o tada spresk kas durnas kas ne.

atitinkamai nuo modo priklauso ir reikalavimai kompui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane toks pats procas,2Gb ramo,ir vaizdo geresne 8800 GTS 640 ,taigi tavo vaidzo nekas,nors as pries tai beveik ta pati gaudavau su ATI HD 3650 ..taciau pageres nuo tu pirmu dvieju modu tai tikrai.argi sunku isimest rimtai ir paziuret..siaip medium turetum istempt gal.ir aisku kad pamatyt ka siti modai duoda reikia ne ant statikos losti o and dynamic lighting ..tai yra ant dx9.

tu gal pries svaigdamas parasyk koki moda ruosiesi naudot o tada spresk kas durnas kas ne.

atitinkamai nuo modo priklauso ir reikalavimai kompui.

cia idejau modus kurie nereikalauja geresnio kompo kaip tik.o pakelia fps ir pagerina grafika.palyginus sitai modais Clear sky net ant max to neparodo ka padaro siti modai. aisku attitinkami yra ir clear sky..stalkeris be modu tai tik pradine versija galima sakyt..su reality modu isvis pasaka lost...pataikai is pistoleto viena suvi gera ,ziurint i kuria kuno vieta aisku,ir ziuri kaip jis ten pasokineja ,biski pasiraito ir gala gauna.sakau modai laba pakeicia visa pozriui i zaidima. taciau siti butent nereikalauja geresnio kompo.ismeginta viskas..ir laiko patikrinta,ir isrinkta tai kas geriausia

STALKER: Call of Pripyat - DX9, DX10.1 and DX11 versions

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

tokie skirtumai kuriu zaisdamas net nepastebesi.pirmas STALKER and DX9 su tam tikrais modais gali atrodyt daug geriau nei naujas ant DX11

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.