scalman

STALKER (SOC,CS,COP)

Rekomenduojami pranešimai

tokia idomi situacija isejo :D

Nuotrauka

kai truksta malku lauzui,visada galima rasti alternatyvu kura :D

Nuotrauka

cia mano darbas,nors ir nelabai tuo didziuojuosi,uztat kiek gerio buvo kisenese :D

Nuotrauka

sitiek gerio paliko

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Stalker: Call of Pripyat

is tiesu tai zaidimo kurejai sunkiai suspeja su moderiais,nes tai ka kurejai pagerino,istaise,dadejo naujam zaidime,tai jau senai yra padare moderiai ankstensniam.na kurejai gal ir pristato nauja pagerinta zaidimo varikli,bet moderiai ir is clear sky dar isspaudzia tokiu galimybiu kad manau deda ir nauja kureju gamini. taciau vien del siuzeto,vietoves,misiju aisku bus labai geras zaidimas,kuris aisku kaip ir ankstesni stalkeriai sulauks simtu modu kurie ji tik pagerins

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nzn man tai nelabia patiko sitas zaidiams, fallout 3 labiau vykes kazkaip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nzn man tai nelabia patiko sitas zaidiams, fallout 3 labiau vykes kazkaip.

jo fricai neleido man deti ju picu kaip matau :D siaip stalkeri zaidem jau tada kai dar apie fallout3 niekas net nebuvo girdejas,ir tai visai nepanasus zaidimai,stalkeris yra stalkeris,is picu visiskai nieko nesuprasi nes zaidimas labai idomus ir itraukiantis,bet tikrai ne shooteriu megejam,nors saudymo cia nemazai yra,pvz as nelosiu Fallout3 visiskai jau,o sita su malonumu,abi dalis galiu perzaist per nauja kelinta karta.beda tame kad pc tai vienas tai kitas koks shh uzeina ir negali normaliai palost :D taciau toks giliai savas zaidimas,cia jau nieko nepadarysi. prie lauzo pasedet su hegra grynas malonumas -_- to nerasi jokiam kitam zaidime

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ant Stalkerio nepatiko saudymo sistema, kazkaip keistai padaryta. Kai suleidi apkaba i galva tai net nenuskrenda ar isitasko... Ant fallout 3 grazeu visas vaizdas padarytas... Aisku ir metu skyrtumas skirasi ir laikas ir vieta ir istorija. Na bet man fallout 3 labiau ystrigo ir kvestu stalkerio nelabai supratau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ant Stalkerio nepatiko saudymo sistema, kazkaip keistai padaryta. Kai suleidi apkaba i galva tai net nenuskrenda ar isitasko... Ant fallout 3 grazeu visas vaizdas padarytas... Aisku ir metu skyrtumas skirasi ir laikas ir vieta ir istorija. Na bet man fallout 3 labiau ystrigo ir kvestu stalkerio nelabai supratau...

kiekvienam savo,kam kas patinka tas ta ir losia,na stalkeri reikia lost rusu kalba kad suprast tikra ideja, odel pazeidimu,tai tam ir yra geri zmones kurie zaidima pritaiko kiekvienam pagal skoni,pvz modas real life,visiskai pakeicia ginklu daromus pazeidimus iki to kad pats mirsti kartais ir nuo vienos kulkos nes nukraujuoji,kaip ir priesai beje,tikrai nesamone suvaryt visa serija is AK47,po tokio modo vienas taiklus suvis is pistoleto patiesa bet koki zmogu.kas inesa zaidimui visai kitoki skoni.ir cia tik vienas modas,kuriu yra simtai Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man labai stalkeris patiko ypač atmosfera. Žaidimas gana sunkus (bent jau man), tokio vieno monstro nenugalėjau (ir diske vietos LABAI prireikė) tai žaidimą išinstaliavau (ir seva netyčia ištryniau) tai dabar labai gailiuosi. Šiap žaidimas labai geras visiem rekomenduoju.

PS: Turiu orginalą,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokius modus rekomenduotumėt ant pačio pirmo stalkerio(s.t.a.l.k.e.r Shadow Of Chernobyl)?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

klausk scalman jis man dave ant clear sky modu kruva, turetu turet ir pirmai daliai :(

Redagavo vesiolas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nauji S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat screenai.beje tiketina kad naujas papildymas priglaus ir DX11,nes ju variklis gana lankstus ir gali priglaust ivairias naujoves labai lengvai,kaip tai buvo su DX10.1

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant konsoliu isleist butu gerai, nes PC tokiu geriu neveza :whistling:

jo butu gerai cia kas be ko,taciau kol kas jie to daryt nesiruosia,gal su Stalker2 isleis koki rinkini konsolem su visais stalkeriais ankstesniais. nors na nzn ,pirmus 2 stalkerius normaliai veza vidutiniskas pc,ar laptopas koks nesenas labai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na mano Pc tikrai nera labai geras:

Ne į temą

1gb ram. 8500gt ir 3.20 ghz procas.
Pirma sunkei veze, vien del ilgu loudingu nervindavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na mano Pc tikrai nera labai geras:

Ne į temą

1gb ram. 8500gt ir 3.20 ghz procas.
Pirma sunkei veze, vien del ilgu loudingu nervindavo.

na bei pirmam nei antram tikrai nereikia antro branduolio,as taip pat su single core 3.2 losiu,ramo 2gb, 8800GTS,tai tiek pirma tiek antra lost galima ant max beveik,pries tai losiau su ati HD3650 ir normaliai buvo,dar pries tai abu stalkerius losiau ir su ati 1650 pro,su 1gb ramo,lost galima ir su tokia net ir ne ant static o ant dynamic lighting ir medium beveik.loadingai niekiek nepriklauso nuo vaizduskes,cia jau taip yra pas stalkeri.siaip gaut max is dx9 ant abieju stalkeriu pilnai uztenka kokios 8800GT,aisku dx10 reikia jau geresnes. as pvz dabar losiau abu ant win7 tik su 2gb ramo,ir veze dar geriau nei winXP.nors aisku buna uzlagina,buna dar kokiu nesuprantamu dalyku nutinka,pvz man mazinant nustatymus ne kiek nekyla fps ,isvis,tiek pat gaunu ant mz kaip ir ant low,nzn del ko bet taip yra. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.