pashis

ar gali but nepataisomas rrod?

Rekomenduojami pranešimai

sveiki!

turiu toki klausima jai jau viena kart buvo taisytoas po rrod gali but, kad antra karta jis nesitaiso?

galbut ne ta pasta dedu ankciau naudojau arctic silveri, bet ne 5, o db uzdejau zalman ZM-STG1 ji neva net geresne uz arktika 5 pagal bandymus.

Aciu uz atsakyma :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gali;

gali ir taisytis, bet kiekviena karta padeda vis trumpiau ir trumpiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali;

gali ir taisytis, bet kiekviena karta padeda vis trumpiau ir trumpiau

o jai nebesitaiso? ar cia nerealu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

realu.

gali pabandyt daryt kitaip. bake'inga pavyzdziui padaryt. nieko neprarandi. man veikdavo tik su bakingu (GPU perkaitinimas atlaisvinus ausintuva)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

realu.

gali pabandyt daryt kitaip. bake'inga pavyzdziui padaryt. nieko neprarandi. man veikdavo tik su bakingu (GPU perkaitinimas atlaisvinus ausintuva)

cia tas baeris? petepi xa nauja pasta pajungi jis kaip ir veikia tada ji kaitini kol uzsidega 2raudonos lempos ir tada pilnai prisuki ausintuva taip? na jai apie tai xboxas visad rodo 3lempas.

cia tas baeris? petepi xa nauja pasta pajungi jis kaip ir veikia tada ji kaitini kol uzsidega 2raudonos lempos ir tada pilnai prisuki ausintuva taip? na jai apie tai xboxas visad rodo 3lempas.

Vaje paistaise tas suka bandziau taisyti kaip visad pagal si video http://www.metacafe.com/watch/1271373/360_...death_fix_real/ neskaitant to pas mane stovi 3vintiletoriai su ishoriniu 15v nekintamos sroves blokeliu vienas desinei xo pusei kitas gale standartas gpu maximumu sukas. na bet cia ne esme taisimas juk svarbiausia :notworthy:

Ty va nuemiau gpu ausintuva nuvaliau pasta uzdejau ausintuva ir ijungiau laikiau kol ikais iki maximumo ty kol pirstus baisu buvo prikishti prie ausintuvo tada nuemiau ji sutepiau su pasta sudejau ir volia veikia!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Priklausomai kokios klaidos buvo butent. Dažniausiai po X-Clamp fixo kartais net po pirmo karto XBOX tampa nepataisomas. Plačiau gali pasiskaityti mano temoje. Rašiau apie tai gana neseniai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na buna ir kad pats erroras jau buna ne tas kuris pasitaiso su tais bejeriais, kartais laiko ilgai,kartais trumpai,kartais isvis nepadeda,kartais padeda kokia visiska nesamone :notworthy: . buna visko

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o be xclamp ir gpu perlytavimo kokie yra taisimo budai?

gal jums teko kanors girdeti apie shy moda ir kuom jis naudingas?

The Xbox 360 Penny Fix

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o be xclamp ir gpu perlytavimo kokie yra taisimo budai?

gal jums teko kanors girdeti apie shy moda ir kuom jis naudingas?

The Xbox 360 Penny Fix

jis skirtas prispausti prie motinines ram chipus, jei pas tave jie yra is abieju pusiu;

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Draugas turejo RROD, error 0102 ,tai pakeitei termo pasta ten kur reikia tuos penny det ir viskas,veikia jam ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jis skirtas prispausti prie motinines ram chipus, jei pas tave jie yra is abieju pusiu;

is abieju pusiu? tai man reiktu apacoij klijuoti 2po 10ct ir izolke suvinioti ant visu 4. ir is virshaus. o db kaip su tuo virsum 2chipai slepias po gpu ausintuvu ir ishorei 2 tai jai teisingai tave suprantu man kazka teks su jais daryti. tai ka man su jais daryt ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is abieju pusiu? tai man reiktu apacoij klijuoti 2po 10ct ir izolke suvinioti ant visu 4. ir is virshaus. o db kaip su tuo virsum 2chipai slepias po gpu ausintuvu ir ishorei 2 tai jai teisingai tave suprantu man kazka teks su jais daryti. tai ka man su jais daryt ;)

su tais virsutiniai kurie ne po gpu, nieko nedaro manrods;

apskritai tai visu tu xclamp variaciju yra vienas ir tas pats tikslas- prispausti koki nors chipa prie mainboardo. (CPU, GPU, RAMchip, UpScallerChip)

kadangi jie visi sulituoti "lieciamaisiais", ne "kiauraisiais" kontaktais. kai chipai perkaista jie "juda" visom kryptim taip po laiko kontaktas suprasteja arba visai nutruksta. prispausdamas chipa, tu tikiesi kontakta pagerinti/atstatyti ir tai padeda, bet taip pat nieko negarantuoja;

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.